З листа від Сергія Бодрова до коханої дружини... Слова, що доторкнутися до душі.

Як покоління нігілистів, ми, як правило, стверджуємо, що все привидно і що нічого вічно в нашому світі. Незабаром або пізніше все проходить: любов, дружба, лояльність, прихильність. Якщо остаточна правда є статистикою, ви маєте право: це. Але, buddy, якщо ви вважаєте, що людина більше чисел і статистика, ви будете боротися за ваші почуття і перенести їх через життя.

Проникаюча заява загиблого Сергія Бодрова, адресована коханій дружині, може досягати навіть найхолоднішого серця і доторкнутися до найделікатніших струн душі. «Я люблю тебе» не порожні слова і нічого важливіше, ніж любов. Вічна біблійна правда приходить до розуму: Любов ніколи не перестає, хоча пророки перестануть, язики перестануть, а знання перестануть. й

«Я не знаю, як люди гинуть. Ми бачимо це, але не вмираємо. Коли ми вмираємо, хтось інший бачить його. Ви не повинні знати, що ви не повинні думати про це. Ви знаєте, за перший раз в житті, я хочу мати будинок. Я завжди думаю, що ми будемо жити. Ви і я дуже близькі і дуже схожі люди. З одного боку, важко, але в найважливіших, ми відчуваємо себе однаково і розуміємо один одного в найважливіших. Я не знаю, як люди зламаються, але вони не дуже живуть багато життя. Смерть неоднозначна, але любов немає. І запроваджується її в дуже моделі життя. По суті, неминучість смерті.

Сьогодні я думав, що це сталося з вами, аварією або чимось. І я знаю, що ви не думаєте про це. Тексти пісень, а це означає: Але це було майже як страшно, як думка, що ви не можете любити мене. Нестерпно, навіть страшні. І я тільки почав молитися Богу і навіть погодився з тим, що я боявся вже вчора. Не любиш мене. Іноді я відчуваю себе, і я два різних персонажів. Ми як два брати, відокремлені в лікарні, так і зустрілися багато років. Ускладнений, але це кров. Ти мій абсолютний долі. І я маю велику віру в тебе. Довірте мене, теж.

На жаль, любов важливіше. Чи є життя не менш важливим, ніж смерть. Чому? По-перше, це єдине, що може конкурувати з ним з точки зору остаточності. Якщо людина повинна вмирати, він хто любить його не перестане любити його. Очевидно. По-друге, навпаки, очевидно, не може бути. Я не знаю, як любов закінчується. Якщо любов закінчується, вона не повинна бути її. й

Ми живемо в світі, сповненому змін, але є речі, які залишаються вічно. Сьогодні слова Сергія Бодрова можуть здатися застарілими, але це ілюзію – вічні цінності безчасно. Я бажаю кожного читача однаковою великою любов'ю, що Богров говорив. Поділіться цими лініями з близькими людьми.

за допомогою igenno ru