Як працювати з електронною поштою Тим кухар, Білл ворота та інші топ-менеджери

Якщо ви отримуєте тисячі електронних листів, ваша електронна пошта може швидко почати отруєння вашого життя.

Так як зайняті люди мають справу з електронною поштою?

Генеральний директор компанії Apple Тим Кука читає більше 700 листів, які він отримує щоденно

Щодня Готуємо в 3:45 a.m. і відокремлює пошту. Він каже, що він отримує між 700 і 800 літер щодня.І я читаю більшість з них... Так, кожен день. Я робабол., "Квартал сказав.

Іванка Трамп окремо працює з найнадійніших відправників

«Як з так багато речей у вашому житті, ви повинні мати можливість керувати електронною поштою, інакше це буде запустити вас», - сказав Іванка Трамп, виконавчий віце-президент з розвитку та закупівель в організації Трампа та керівник власного бренду.

Вона використовує такі тактики: періодично Іванка сканує папку і ноти, які пише її особливо часто.й«Довгий часопис на теми, які найкраще обговорюються у людини». А потім розкладати зустрічі з такими відправниками на тиждень, щоб обговорити актуальні питання та проблеми.

У майбутньому такі люди зможуть написати її тільки на дуже актуальні питання.

«Діти з цих проблемників займають левову частку мого листування», - сказав Іванка.

Щоб отримати кілька електронних листів, посилання Генеральний директор Джефф Weiner відправляє менше

р.

Золотим правилом Weiner є те, що якщо ви хочете отримати менше електронних листів, надсилайте їх менше.

У блозі на LinkedIn він написав, що йому попрацював правило у своїй попередній роботі. Коли два своїх однодумців електронної пошти кинути компанію, кількість вхідних електронних листів в поштовій скриньці знизилася майже на 30 відсотків.

« » » » » » » » » » » » » » »Виявилося, що всі дії в моїй папці вийшли не тільки з своїх електронних листів, але і від моїх відповідей і повідомлень від людей, які підключені до розмови."Вінер сказав."Коли я зрозумів це, я вирішив зробити експеримент - писати листи тільки при необхідності.й В результаті я почав отримувати менше електронних листів і, нарешті, вдалося навігувати в папці вхідних повідомлень. Я пішов, що правило, коли-небудь з. й

Генеральний директор магазину Zappos Тоні Шукайте найняту команду для сортування електронної пошти

Відомий від Шахрайських претензій начальника Запоса запровадив команду чотири або п'ять, щоб сортувати його електронні листи.

"Я думаю, що офіційне ім'я цієї команди є електронна ніндзя", - сказав він.

Засновник Birchbox Katya Beauchamp змушує співробітників писати час, щоб відповісти

Birchbox - це абонентська служба для ящиків з пробовідбірниками косметики. Засновник та CEO Katya Boschamp вважає, що якщо ви змусите співробітників вказати в листи термін, на який потрібно отримувати відповідь, ви можете заощадити час.

«Це набагато швидше, щоб допити», - сказав він.

Засновник Microsoft Білл Гейтс отримує досить кілька електронних листів, тому він не має проблеми з електронною поштою.

Gates коментує, що він отримує 40 до 50 електронних листів на день.

"Я можу подивитися на вечір і вечірку. Головне не забувати, що деякі листи були перенесені пізніше, він сказав.

Генеральний директор Amazon Джемпер Bezos пересилання листів з одним символом

Кожен раз, коли клієнт відправить листа до Безоса про проблему Amazon, він передає його право працівнику лише одному «?».

«Коли працівники Amazon отримуватимуть лист від Bezos з позначкою питання, вони сподобаються, якби вони відправили бомбу», - написав Бізнесвек. Як правило, вони мають кілька годин, щоб вирішити питання, зазначене керівником підприємства і підготувати докладне пояснення ситуації. Менеджери перевіряють свою відповідь, а потім пропускають його до себе Безоса. й

Huffington Post Засновник Arianna Huffington має три заборони електронної пошти.

3250Р. 3700Р.

Huffington має три прості правила:

Немає електронної пошти перевіряє час і половину перед сном.

Не перевірте вашу електронну пошту після того, як відмовтеся від вас.

Ніяких листів при спілкуванні з дітьми.

"Для моєї смерті, моя мама була сердитися з мною для читання електронних листів під час розмови з дітьми", - пише Huffington у своїй книзі Be успішним. Коли ви закривите себе в цьому невеликому світі, ви ризикуєте втратити дотику з людьми, близьким до вас, включаючи себе.

Генеральний директор АОЛ Тим Armstrong намагається не надсилати занадто багато електронних листів вранці

Не спати багато. Щодня він отримує близько 5 ранку, прогріваючи, читає, робить сайт і витрачає час з його середньою дочкою, яка також ламка, як йому.Він сказав, що він тільки намагається надсилати електронні листи після 7 ранку.

Генеральний директор Chad Dickerson використовує спеціальну систему для запам'ятовування контактів

Chad Dickerson вважає все, що потрібно бути системним.

Наприклад, кожен раз він зустрічає нову людину і вводить свої контакти у адресній книзі, він призначає, коли вони зустрічалися і які вони обговорювалися. Якщо Діксон повинен писати цю людину літерою, він може почати нагадувати їх, де вони зустрілися.

Hootsuite CEO та засновник Райан Холмс Іноді виводить всі електронні листи

Після того, як його електронна пошта забита, Holmes, як задекларувати "Поштовий банкрутство" і видалити всі листи для початку.

Тим не менш, він рекомендує робити лише один раз на кілька років. Крім того, краще додати такі слова до автоматичного підпису: «Для того, щоб не реагувати на ваш останній лист. Останнім часом, щоб поліпшити навички спілкування, я видали всі старі листи.

Голова Альфабету Ерік Шмідт реагує на кожну електронну пошту

У своїй книзі Як працює Google, він пише:Найкращі і найбідніші люди швидко відповідають на електронні листи. І вони швидко відповіли не тільки вибраним відправникам, але і всім в цілому. й

Шмідт вважає, що навіть якщо ви просто відповіли “підтримувати” вашу комунікацію з людиною буде покращувати і стати більш ефективним.

Засновник Zuckerberg Media Randy Zuckerberg, навпаки, не поспішає негайно відповісти на електронні листи

Сестра Марка Зукерберга слід два основних правила:

Вона перевіряє її листи 20 хвилин після прокидання.

Вона не відповідає, якщо вона усвідомлює її занадто емоційним.

«Це, як правило, краще перепрочитати свою відповідь і бути раді, що ви не відправили її прямо», - сказав він.

Ларс Далгаард, генеральний партнер венчурної фірми Andreessen Horowitz, не дозволяє співробітникам скаржитися на один одного через електронну пошту.

У інтерв'ю з Нью-Йорком Times Далгаард заявив, що якщо він отримує скаргу до працівника, він надсилає йому лист і пише щось схоже.Привіт, Кім. Як виглядає Карл має щось сказати вам. Я з нетерпінням чекаю на зустріч та вирішення ситуації. й

За словами Далгаарда, він показує співробітників, як важливо, щоб бути людиною і висловити всі проблеми обличчя.

«Коли ви подивитеся людину в оці, ви не можете висловити своє невдоволення як сиро, так і в листі», - сказав Далгаард. Я дуже важко досягти таких відносин між співробітниками і зробити найбільший внесок в це. Якщо ви керуєте своїм співробітникам, щоб поговорити один з одним, ви отримаєте потужність в компанії.

Том Паттерсон, генеральний директор чоловічої нижньої білизни Tommy John, не реагує на електронні листи в будь-який час робочого дня.

Паттерсон встановив відповідь на машину, яка говорить, що він не реагує на електронні листи протягом робочого часу. Відправники отримують наступне повідомлення: "Я зазвичай перевіряю пошту до 9 ранку і після 17 ранку, так що мій відповідь може бути затриманий. Якщо у вас є невідкладна справа, будь ласка, зв'яжіться з нами або надсилайте SMS. й

Паттерсон заявив, що він мав можливість «розташувати більше на бізнесі» і «докладніше. й

Ясон Доріс, генеральний директор австралійського рекламного агентства Atomic 212, заборонив компанію з використанням електронної пошти.

Габаритний зображення

"Ми занурили внутрішню корпоративну пошту", - сказав він.

Доріс втомився від своїх співробітників за допомогою електронної пошти як основного засобу комунікації.

«Яку точку написання листів один до одного, якщо ви кілька кроків, і ви можете просто поговорити? й

Інтерв'ю: 4 важливих хитрощів для недосвідченого питання роботодавців 5 фраз, за які ви не будете найняти

Щоб відстежувати завдання, Doris і його співробітники використовують Wunderlist, Dropbox, щоб поділитися файлами, і для усього іншого вони використовують звичайний людський зв'язок.

Виняток є відправкою запрошення на події - вони надсилаються електронною поштою.

Джерело: businessman.ua/events/licnosti/kak-rabotaut-s-elektronnoj-poctoj-tim-kuk-bill-gejts-i-drugie-top-menedzery/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное