18 фантастичних тад, які, безумовно, не потрібно приймати тест на батьківство ДНК

Наші предки були дуже консервантними, один раз помітив один важливий візерунок, який зазвичай яблуко падає з яблуні дуже близько. Не обов'язково потрібно пояснити, що діти маленькі копії їхніх батьків, якщо не навпаки, так звичаї напевно! Що ви можете зробити, дитина ловить на літа всіх слів, звичок, манерів своїх батьків і мам і поглинає їх як губка. Виявлено прямі докази цього факту на сайті World Wide Web. Шукайте, скільки малюків подобається батькам! Не потрібно проходити спеціальні тести ДНК для батьківства: все видно неозброєним оком. Що найбільш цікаво, що не тільки діти намагаються копіювати своїх батьків, але навпаки. Два краплі води!

Дві коробки однакові ... не просто від обличчя!

Добрий батько має гідний син!

Я хочу все, як Пап!

Зберігайте сучасні технології.

Де б вони сплять, вони сплять. .

, Україна

Позиція "подоба Да" - найзручніший!

Хлопчики солодкі мрії. . й

Одноразове! Як поліцейський. й

80575961

Талант повинен пройти через гени. . й

А мініатюрна копія за її підборами. . й

Тато, я з вами!

20803

Як пощастило маму з таким жорстким працівником!

На малюнку є спадковим. . й

Щоб бути впевненим, що забрати свій з дитячого садка. . й

Як дві краплі води!

р.

Солодкі мрії мами «підтяжки».

Ви не будете робити це з метою, щоб ви не лежали!

Не тільки батьки, які встановили приклад для своїх дітей. . й

Залишилося тільки сказати наступне: відразу ви можете побачити - одне поле ягод ... Що таке батько на рожевому горщику на останньому фото? Оцінити кожен момент, проведений з дитиною, адже дуже скоро він зросте і хоче залишити будинок батька. Спробуйте захопити більше цих моментів, щоб пізніше було щось пам'ятати. Якщо у вас є фотографії, як це, не соромтеся поділитися ними в коментарях. І покаже колекцію всім, хто має дітей: сімейні люди обов'язково зрозуміють!

за допомогою igenno ru