З листа Сергія Бодрова до дружини Світлана. Ці лінії повертають віру в справжню любов!

Сергій Бодров – відомий режисер і актор, а також чоловік, який пощастило зустрітися з реальним. любовй До дружини Світлани він мав неймовірно сильні почуття. Він любив її як кілька людей, і більшість не підозрюють такі почуття.

"Сайт" Я приготував для вас сьогодні трохи відірвати від листа Сергія до дружини. Ці лінії повертають віру в справжню і щиру любов!

З листа Сергія Бодрова до дружини Світлани

« » » » » » » » » » » » » »Я не знаю, як люди гинуть.й Ми бачимо це, але не вмираємо. Коли ми вмираємо, хтось інший бачить його. Не потрібно знати, що вам не потрібно думати про те, що ніхто нічого не знає. Ви знаєте, за перший раз в житті, я хочу мати будинок. Подбайте про це.

Я завжди думаю, що ми будемо жити. Ви і я дуже близькі і дуже схожі люди. З одного боку, важко, але в найважливіших, ми відчуваємо себе однаково і розуміємо один одного в найважливіших. Я дійсно не знаю, як люди зламаються, але вони не дуже живуть багато життя. Смерть неоднозначна, але любов немає. І запроваджується її в дуже моделі життя. По суті, неминучість смерті.

Сьогодні я думав, що це сталося з вами, аварією або чимось. І я знаю, що ви не думаєте про це. Тексти пісень, а це означає: Але це було майже як страшно, як думка про вас, будучи мені. не любовй Нестерпно, навіть страшні. І я тільки почав молитися Богу і навіть погодився з тим, що я боявся вже вчора. Не любиш мене.

Я це іноді. лацінаВи і я два різних персонажів тієї ж людини. Ми як два брати, відокремлені в лікарні, так і зустрілися багато років. Ускладнений, але це кров. Ти мій абсолютний долі. І я маю велику віру в тебе. Довірте мене, теж.

На жаль, любов важливіше. Чи є життя не менш важливим, ніж смерть. Чому? По-перше, це єдине, що може конкурувати з ним з точки зору остаточності. Якщо людина повинна вмирати, він хто любить його не перестане любити його. Очевидно. По-друге, навпаки, очевидно, не може бути. Я не знаю, як любов закінчується. Якщо любов закінчується, це, ймовірно, не її.?

Цей лист викликає мене. шемалей Яка життєрадісна, що цей чоловік вже не з нами!

Цей лист не можна поділитись з друзями!