Як PASSER ♪ Soulshows ♪

Психологічна травма набагато більш небезпечна для людини і може мати більш сильний вплив на здоров'я, ніж фізична хвороба.

Трохи психології сьогодні. Поговоримо про травми, але не ті, які ми отримали, коли ми впав, але ті, які іноді набагато більш глибокі і важче лікувати.

Психологічна травма набагато більш небезпечна для людини і може мати більш сильний вплив на здоров'я, ніж фізична хвороба. Хоча сильний психологічний стан і негативний емоційний клімат часто пов'язані з фізичними захворюваннями.

Важкий
Коли немає гармонії, радості і спокійності в житті людини, а замість них, відступ, депресії, відчайдушності і садіння, неправильно назвати людину абсолютно здоровою. Навіть якщо це не боляче. Багато людей навіть не розуміють, що психологічна травма постраждала в глибокому дитинстві може мати сильний вплив на життя.

Наприклад, травма постраждала в юному віці може блокувати розкриття своїх талантів і можливостей, проявляти себе в різних фобіях, низькому самооцінці. У дітей наявність такої травми вказується затиранням або ентурезом.

Циклічність
Якщо психологічна травма характеризується циклічною, глибиною та міцністю, то є висока ймовірність того, що дитина зросте серйозним психічним захворюванням. Це екстремальні, але все ще такі випадки виникають. Поведінка дорослої та незалежної людини не може вважати себе застрахованою від можливих психологічних травм. Дорослим все частіше страждають такою травмою.

Сучасне життя
Сучасне життя настільки динамічне і неспокійне, що більшість людей постійно знаходяться в стані стресу, підвищеної тривожності, це значно знижує психологічний імунітет. Цей спосіб життя може призвести до того, що навіть неповний епізод може призвести до психічної катастрофи.

Психологічна травма значно сильніше і помітна на здоров'я, ніж фізична.

Розглянемо симптоми психологічної травми:
Обсесивне прокручування подій, що передують травмі
Постійний психічний і фізичний дискомфорт, відчуття внутрішньої психіки і депресії
Апатія і небажання робити все
Сильний стан атома, що важко позбутися від
Кожен відчуває депресію по-різному, залежить від характеру і внутрішньої цілісності. Не можна побачити чоловічу травму, просвітлену рентгенівськими променями і вирізати кальпель.

Як подолати психічну травму?
Тільки людська участь, щире розуміння і емпатія може бути ліки, що полегшить страждання ранної душі.

Якщо вам потрібна допомога, спробуйте знайти підтримку близьких. Розмова. Спробуйте позбутися від обсесивних думок, змінити звичну ситуацію, яка викликає вам негативність. Шукаємо позитив.
Якщо ви бачите, що людина потребує допомоги, зробіть її чітким для людини, як важливо, щоб він був вам, підтримуючи його в нелегкий момент і намагайтеся стати опорою, палицею, до якої пов'язана зламана гілка або дерево. Послухайте мене. Визначте їх з досвіду і дайте їм нові позитивні враження, такі як Emozzi. Дякую за те, що люди зайняті і вражають їх.