Дитячий садок

Він сказав, що він не пам'ятав мене, бо він втратив пам'ять після операції. Зараз активно намагається відновити пам'ять. Я відчув, що шкода йому, і я почав розповідати йому все, що я пам'ятав про мій дитинства. Ми відомі один одному, так як ми були 4 роки, але незабаром він повинен переїхати з сімейних причин, і зараз ми дорослі. В цілому, протягом майже шести місяців ми спілкувались онлайн, живемо в різних містах і побачимо одне інше життя не вдалося. Я хотів би бачити, якщо він змінив або виріс. Я думав, що я запитав його взяти картину, але тоді я думав, що він був ембаррасований, як ніхто інший операцію. Ось як ми говорили. І уявити. Після деякого часу хлопець з ім'ям і прізвищем мого дитинства друг пишу мені! І фотографії його... Виявляється, що весь цей час я спілкувався з абсолютно дивним для мене, іменаком мого друга, який не міг зрозуміти це, бо він втратив пам'ять. Я відчував так погано. Після того, як ви дізналися, що я загубив цей хлопець з абсолютно різними спогадами, різне життя. Що робити?
Я пішов до Астани, щоб побачити цю сім'ю хлопця. Я захотівся до нього, його батьків. Вони привітали мене дуже тепло і не були на всіх сердитися, щоб дізнатися, що я зробив. Виявляється, що цей хлопець має пухлину мозку з дитинства, і він був непристойним, виведений, він не мав друзів. І за весь місяць, що ми говоримо, він дуже щасливий, завжди розповідаючи нам, які друзі він був, коли він був дитиною, і що вони не робили разом. Він здавалося трансформованим, почав жартувати, сміятися і припинив мислення про смерть. У слово він став чоловіком, промовив його, думаючи він був мій друг.
«Я подарував йому дитинство, що він ніколи не був», - сказав він
Я не шкодую, і тепер у мене є два друзі з однаковою назвою.