Право на свободу у відносинах: Зареєструватися

Зберігати відстань Це найважливіше правило, від якого всі інші слідувати. Коли жінка і жінка вводять в нові відносини, вони є однією з одної незліченої території. Вони почервонять один одного і радіти в кожному кроці, взятому назустріч один одному. Крім того, вони в кінцевому рахунку, як стати одним невидимимим цілим - це часто вважається втіленням ідеалу любовних відносин.

Але з кожним кроком до рапсументу, легкості і новини зникають від відносин. Спочатку вона торгує за солодку можливість повністю відкрити один одному, і вона, як справедлива торгівля. У любові люди особливо шукають цю можливість відкрити - так що ваш партнер визнає вас і приймає вас з усіма винами. Вони не можуть захотіти себе зсередини, тому вони хочуть, щоб хтось захотівся з ними ззовні.

Вже на цьому етапі багато відносин починають розпадатися, так як кожен хоче бути коханим, але мало хто знає, як любити. Якщо ви не можете прийняти себе в усіх атрибутах і проявах. Але ніхто не замислюється про це, і триває рапсування.

181917 р.

У зв'язку з тим самим самодостатнім, чоловікам і жінками, як правило, зв'язуються між собою. Вони думають, що зафіксовані в одному клітку, вони можуть захистити свої стосунки. Так вони хочуть контролювати один одного. Всі ці питання про час, проведений окремо, бажання дізнатися все про один, бажання завжди бути на зв'язку - за цим є бажання тримати руку пульсу ... просто в разі.

Таким чином, невпевненість і внутрішня тривожність партнерів відштовхує їх до одного, змушує їх проникати більш глибоким і міжряддям один одному. романтична казка половинки душі, чоловіка, який прийде і заповнить зазор внутрішньої недійсності, є мрією прихованитися від своїх особняків в руках іншої людини. Таким чином, рапрочемент для завершення єдності один з одним вважається дуже сутністю і основою хороших відносин.

Я описую все це, щоб показати, наскільки потужні приводи людей в любих відносинах, щоб зустріти один одного. І це тенденція, яку ми повинні спочатку навчатися подолати в собі.

Відповідає своїм страхам. Побоюючись бути самотнім, страхом життя, страхом одного внутрішнього світу, страхом відповідальності, страхом втратити любов, страх втратити один одного – тверді страхи і тривоги. У цій іржі стосунки швидко втрачають свою чистою оригінальною сутністю і стають способом уникнення труднощів життя.

І для нормальних здорових відносин таке взаємне проникнення абсолютно непотрібне. Не варто знати все про одного, щоб насолодитися спілкуванням. Якщо ви не зв'язуєтесь з вадами вічної любові і лояльності, відносини не стають легкими і поверхневими, навпаки, вони стають більш чесними і добрими, і тому - більш приємними і довговічними.

Щоб тримати людину близько, не потрібно ставити його в клітку - потрібно дати йому свободу. Це страх втратити кохану людину, яка найчастіше призводить до втрати. Все це ревнощі, підозра і бажання ставити одне одного на ланцюжку – це те, що робить відносини важкими і нудними.

Але це не все. Безлімітне лікування з кожним іншим має багато інших негативних і небезпечних наслідків для відносин.

Як тільки є почуття, що ця людина належить мені, є помилкове почуття, що у мене є деякі права на цю людину, що я можу вимагати щось від нього, що він зараз кидає мені щось, і що я можу його не виконувати зобов'язання, висить на нього.

Саме з цього моменту партнери починають сміливо проти одного - взаємних маніпуляцій, відступів і змів. Поважність, толерантність і повага поступово зникнуть від відносин. Тепер ви можете відштовхуватися від наступного номера, "Чому ви там, зробіть каву!" і так далі.

Який чоловік і жінка ніколи не дадуть собі в перші тижні знайомства стає доречним і нормально через півроку. Здавалося б, це свобода виразу, яка настільки цінна в інтимних відносинах, але в суть вона є втратою обережності і втратою контролю над собою. Дуже момент, де ви повинні тримати себе в управлінні, але ви хочете бути повністю розслабленими поруч з коханою людиною.

І точка не полягає в тому, щоб зберегти зв'язки, які потрібно продовжувати непомітно виглядати один одному, як рекомендується в глянцевих журналах. Штучний суд вирішує нічого і завжди виглядає катування. Втрата відсотків в одному є результатом надмірного зменшення відстані. Варто трохи розігнатися з боками, а жінка знову стане приємною для вбрання чоловіка, а в поверненні він буде радий бути галантним джентльменем (або бразеном, за смаком і кольором).

Взаємовідносини є грою інтересу до її процесу, а не його результату. Багато людей думають, що мета гри відносин полягає в тому, щоб досягти точки, де може бути зазначена інша людина, «Чому зараз він мій». Що таке, коли можна покласти штамп: «Зроблено завдання – налагоджено зв’язок» та розслаблення.

Але, як тільки є така чітка певність, гра відразу втрачає сенс, відносини перетворюється в нудну рутину, а потім з підвищенням швидкості спускаються внизу.

Щоб зберегти свіжість відносин, потрібно відмовитися від бажання до перемоги, впевненості і стабільності. Вам необхідно подолати страх і дати баланс відносин на межі слави і невизначеності. Як тварини грають - виростають, прикусають, розгортають на землі, але якщо супротивник поразкується на лопатках, він повинен бути випущений в час - тому що інакше гра закінчиться.

Важко подолати страхи і знайомі сприйняття, але це єдиний спосіб побудови дійсно легкого, чесного і пружного відносин. Право на ліберта створює дуже особливий і більш глибокий вкладення. Щоб зрозуміти, потрібно намагатися самостійно.

Візьміть мужність і спробувати: тримати вашу відстань. Нехай один одному залишається окремим людям. Не приклейте один одному, не керуйте один одному, не дозволяйте собі володіти звичкими. Не забувайте, що є людина поруч з вами, які дорогі вам, і хто також повинен залишатися собі. Зберігайте себе разом.

Виявляється ускладнений і стресовий, але тільки до тих пір, поки ви відчуваєте результат – це дійсно варто.

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: vk.com/brain_up?w=wall-70427221_17209