1104
КИЇВСЬКИЙ МАРАЖ
Пари, які живуть разом перед шлюбом, швидше за все, розлучення у порівнянні з тим, хто починає життя тільки після шлюбу. Крім того, ті, хто проживав в цивільному шлюбі, а потім одружився повідомляє менше задоволення від шлюбу. Цей висновок був проведений психологами в Університеті Денвера Галена Рхоадс, Скоттом Стенлі та Асард Маркманом, проведення соціологічного дослідження.
"Ми уклали, що деякі пари, які починають жити разом без чіткої мети, починаючи з сім'ї, можуть мати справжню сім'ю в майбутньому, якщо вони вже мають позитивний досвід співвідношення", - сказав Родос. «Право на те, щоб зробити, щоб обговорити та обговорити деталі взаємних зобов’язань та очікувані перспективи з вашим партнером, перш ніж почати жити разом». Це також слід зробити, тому що когабітація себе ускладнює переговори, - сказав Стенлі.
Дослідники також вивчали причини, чому пари вирішили жити разом, згідно з Журналом сімейних питань. Головною причиною більшості пар, щоб жити разом, було потрібно витратити більше часу один з одним. Друга найбільш затребувана причина - зручність і економія життя разом. Попереднє повідомлення про те, що люди маррі, щоб перевірити свої стосунки.
«Когабітація з метою тестування відносин, що мають передвиборчі проблеми в них», – розповідає Родос. Якщо людина відчуває необхідність перевірки відносин, це означає, що він або вона вже відчуває, що щось може йти неправильно в довгостроковій перспективі.
«Я думаю, що серйозні шлюби скоро загинуть», – розповідає Марина Таргакова, міжнародний психолог, «наче люди мають менше терпіння, меншу здатність нести один одному і впоратися з труднощіми разом». Філософія сучасного суспільства спонукає людину задовольняти свої потреби, і він не має наміру відмовлятися від будь-якого іншого, не хоче бути терпінням, мисленням: «Я віддаю це, тоді я дізнаюсь ще». Але ви можете зробити десятки шлюбів, таких як пропозиції, але ніколи не отримаєте щасливого. Разом з зростаючим багатством людей, егоїзм зростає, індивідуальні цінності заміщуються сімейними цінностями, пріоритетами та самооцінкою змінюються. Тепер популярна фраза «Я заслугую кращу частку!» Щоб розчарувати багато, немає. Це гордість. По суті, кожен має супутник, який заслуговує. А скільки він кладеться, він отримує те, що він дрочить і перезавантажує. й