З 7 етапів сімейних відносин:

1. Зефірно-жовтої фази або «хімія любові» (останнь приблизно 18 місяців).

Коли людина і жінка зустрічають і падають в любов один з одним, вони виробляють певні гормони, які називають ендорфінами, які забарвлюють світ у світлих тонах. У цій точці голос здається незрівнянним, будь-яка схильність виглядає дивно. Людина перебуває в стані інтоксикації препарату. Не потрібно приймати рішення в цей період. Оскільки ефект цього препарату в кінцевому підсумку закінчиться і все прийде в норму.

2,2 км Наступна фаза, яка обов'язково надходить після першого, коли почуття пом'якшуються, є фаза сати.

3. У Третя фаза називається disgust.

Необхідно для будь-яких довгострокових відносин. У фазі розпаду починаються кварелі, так як якщо ви були надані загнічення скла і ви зосередилися на недоліках, що ваш партнер має. Найлегший і найгірший спосіб розлучення. Що неправильно? Це те, що ви перейменуєте фазу зефіру з іншим партнером. У цих трьохфазах люди, які тільки обертаються. У Vedas ці фази вважаються нижче рівня цивілізованої особи, так як ви ще не увійшли до реальних відносин.
4. У Наступний етап - терпіння.

Продовжуються кварелі між партнерами, але вони не так жирні, як і в попередньому періоді, так як обидва знають, що коли перевалка закінчена, відносини будуть відновлені. Якщо ми докладаємо зусиль для розвитку терпіння, ми винагороджуємо розвиток причин. Це закон природи. Отже, в цій фазі ми даємо інтелект.
5. Умань П'яту фазу, фазу обов'язки або повагу, є першим етапом любові.

Не любимо. Я почав думати не те, що він мене кине, але що я бачу його. Зосереджуючись на наших обов’язках.

6. Жнівень шоста фаза дружби. Дружба - серйозна підготовка до любові.

7. Про нас Сьома фаза - любов.

Любов не дешево. Вона була там все життя. Любов навчається в різних життєвих ситуаціях, а в довгострокових, інтимних відносинах. Любов не те, що раптом падає на наші голови, за любов ми зрілі, відмовляючи егоїзму у нас.
Ведас каже, що людина повинна бути щасливою. І було видалено будь-яку нещастяну людину з села, бо він вважався агресором, перешкоджаючи щастя інших. І якщо ми так не можемо шукати любов, що ми знайдемо в кінці? 2 нещасливих незрілих людей не можуть створювати щасливу сім'ю, і навіть підняти щасливих дітей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.