Любитель Позитивна рефрагментація

Відображення такого відомого слова як BRACK на основі шестиграм No 31 «Взаємодія» від Книги змін.

Нагадуємо, що «позитивне рефрагментування» Бібліотека – це мозок, що має позитивну психотерапію, а також поведінкова психотерапія та NLP.

Рефреймінг – це чиста лінгвістична (вербала) робота з реформуванням ставлення до заходу. Від звичного ставлення до незвичайного позитиву. Рефрамінг, так, Забезпечує позитивне значення в будь-якому випадкуй

доб.

Особливий випадок рефрамінації Ім'яй Деякі процеси, речі, явища потребують нових імен, оскільки їхні старі імена мають негативне значення і зроблені з початку.

На основі принципу, який ви зателефонуєте на човні, він буде плавати.

Рефрамування використовується в повному обсязі, навіть до смішного. Відомий приклад – це нововведення «майстр чистоти» замість безпрограшного терміну «очищення».

Ви можете сміятися стільки, скільки ви хочете, але іноді людина не має вибору, але застосувати перейменування до себе і ситуації. І висить чоловіка захоплюється будь-якою соломкою. І сміється на нього в той момент ступеню і безглуздий.

Тим не менш, ви бачите, перейменування є свого роду, що працює. Ця солома дійсно здатна зберегти поросяту і зберегти їх на сотні ... ті, звичайно, хто вірить в неї, серйозно займаючись нею, залишаючи в сторону нічого провідного - скептицизм і зубний біль.

Але давайте закінчити з введенням. Сьогодні Я хочу рефрамувати добре відомий слово, як Любай

Хто не сміється на шлюбі? "Мар'їж" російською мовою є словом, тому що "Мар'їж" нічого не називають, правильно?

Ускладнення цієї негативності є терміном «ми половина», який також є предметом виразності зуба, хоча для меншої кількості людей.

Навпаки не зламаний кубок? Хто хоче бути половиною зламаної чашки? Хто подумав себе, щоб бути шардом, шардом, частиною зламаного – читати – продукт? Як можна пити з такої чашки?

Я згоден, без чого. Але без реверсії історії «брукеннесу» «халф-сердності» я знайшов ще один - позитивний контекст для цієї ситуації, і він збереже нас. Приїжджайте, перевірте! Я покажу вам справжню історію любові. й

У цьому пошуку і придбанні, як завжди, Китайська допомогла мені, а точніше китайська «Книжка змін» – «І-Чінг».

Хексаграма No 31 "Взаємодія"Є одна шестигранна грамота в книзі змін, No 31.

Пам'ятайте цей номер зараз. Гексаграма традиційно перекладається російською мовою як «Кооперація»І китайці є абсолютною ідентичністю цієї семантичної серії: шлюб, сім'я, сильне дружбу, загадкове і долікове переплетення двох (і, два) людських долі.

Але цей китайський характер, який переклад російської мови як «інтеркція» (тобто шлюб), має ще одне найдавніше і абсолютно несподіване значення для нас. УВАГА!

Китайський характер «Взаємодія» буквально означає це:

“Зламаний керамічний продукт, підключені половинки, слугують паролем, коли відповідають секретам. й

Що таке шлюб! Це «половинки» ми говоримо про!

Це право.

З точки зору неініціованої в секреті ляльки, чашки (керамічний продукт), розбитий навпіл, є шлюбом, річ в банальному «побуті» вже непристойна. Тексти пісень, а це означає: Але ви приймаєте це вище!

Немає одного, щоб пити чай з цієї чашки! Це символ, знак, який служить для того, щоб переконатися, що зустріч двох секретних агентів, які не знають один одного або особою, або ім'ям, відбувається.

У Стародавньої Греції, до речі, для таких цілей використовується монета, розділена також на дві крихкі половинки. Також «маррижа». Ви платите зеленню на ринку з цією монетою? Але не для цих цілей подаються греки «брукен» монету. . й

Філософія «халф»Розглянуто поняття «мариж». Про комплексну і неоднозначну філософію. «Халфс». . й

Я часто чую цю заяву, яка стала надзвичайно популярним:

«Інша половина на таблетках, мозку та ас. І я, як я, в цілому. й

На мій погляд, немає нічого більш шкідливого, ніж така філософія, якщо вона є юнацьким максимізмом, який в потрібний час проходить самостійно.

р.

Чудовий китайський образ спеціально зламаних штук (Хто?) Ми залишаємо це питання зараз...) це образ, який підходить для готової казки для хорошої казки, він звучить як високий і точно вражаючий психотерапевтичний метафор, хоча все це не фантастично, це було насправді, це тільки історичний факт.

Тим не менш, для того, щоб «писати» цю історію про спеціально дефектний стакан, «уважити його», як кажуть психологи, і для цього сюжету впливати на вас, розуміння, розуміння ... потрібно розуміти, усвідомити і приймати свою власну частковість і навіть дефектність. . й

Наречена наповнює очі людини, як пісок під час буріння пилу. Він відчуває себе «похилого» без необхідності всіх. (Пам'ятий, Китайський "Марідж" перекладається як "різні види довгого і плідного спілкування людей")

Одного разу він усвідомлює, що він є лише частиною зламаної чашки. Тим не менш, він з радістю розуміє, що цей стакан не зламався, а не тому, що хтось «великий» або хтось – «неправителем». І щоб його шматочок чашки не тепер відкинувся від шламу від хати, як безпосадне сміття, з якого зараз неможливо пити.

Він, як шматочок зламаних чашок, повинен виконати більш важливу місію: забезпечити, щоб дві душі познайомилися і визнають один одному в темряві.

Людина нарешті усвідомлює, що все, що він повинен зробити, виходить на дорогу і ходити до тих пір, поки не знайдено деталей.

Але розуміти це, перш за все, ви повинні розуміти, що ви «податкова частина». . й

Урок, який Хексаграм No 31 «Взаємодія» навчає нас, або Що з штук більше?Проведення давнього китайського метафору"Особливе розбите стакан - секретний пароль"Ви, нарешті, навчитеся приймати себе та інші (в першому місці) як вони є.

Тому що тепер питання, «Хіч штук більший і який менше» безглуздий.

Коли односплітковий об'єкт повторюється, він не має значення, яка є більшою або меншою.

Важливо, щоб вони утворилися правильно, зливаються.

Ви можете мати декілька «досягнення» і «достаток». Ви можете бути дуже маленькими штуками. Але ви, найменший шматок, буде відсутній для того, щоб скласти чашку.

Цей урок представлений для нас за допомогою хексаграми взаємодії, хексаграми No 31.

Я попросив тебе звернути увагу на її номер.

Хексаграма No 13 Дзеркальна гексаграма «інтеркції», що називається «Всі», навчає величезного потенціалу репрокальної, синхронізованої дії.

Моноцидоз? Або грандіозний дизайн?Видання

Автор: Олена Назаренко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.live-and-learn.ru/catalog/article/brak-pozitivnyy-refreyming/