36 фактів про шлюб, які я навчився 36 років сімейного життя

Найцінніші уроки, які я дізнався більше років...

Цього тижня мій чоловік і я відсвяткувати 36 років разом.

У ресторані ви можете повечеряти і повечеряти. Деякі з них просто обмінюються поцілунками.

І один раз ми хворіли з грипом, і все, що я пам'ятаю, це кільце наших апельсинових соків, а потім спати один з одним на добу.

А потім з'явився ювілей, коли ми були в такій боротьбі, що не скажемо слово.

Це шлюб: в багатствох і бідності, в хворобі і здоров'я. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Ось 36 найцінніших уроків, які я дізнався більше років:

Якщо ви думаєте, що ваш шлюб буде набагато простіше з кимось іншим, ви неправильно.
Більшість сімейних проблем можна вирішити. Дійсно. Навіть найдовший.
Слово розлучення є небезпечною зброєю. Я пропоную змінити його в слово "розпис". «Я так розчарував, що я готовий кричати!»
Термін «малярний блажен» слід видалити з лексику кожної пари. Любитель красива в багатьох способах, але не без складних ситуацій.
Впевненість, що Ваш партнер не буде змінюватися. Я зустрівся, коли ми були на початку 20-х років. І якщо ми були однаковими сьогодні, ми будемо двома наївними дітьми, наполягати, що ми повинні мати все, що ми хочемо, щоб шлюб не був настільки складним, як це дійсно є.
Чи є у вас щаслива сім'я або не до вас.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але вірити мене, якщо ви починаєте працювати над однією з ваших поведінкових проблем, це буде позитивний вплив на шлюб в цілому. Ми вдячні за це!
Люди, які незадоволені шлюбом, іноді вірять, що шлюб є проблемою – це поняття «заміжнародний» і незвичайне в сучасному світі. Шукаю Вас і партнера. Це те, що відбувається між вами, це ваше створення. Кожен з вас має роль грати. Чи не ми створюємо щось дійсно гідне?
Шлюб є щоденним заняттям. Ніна нас вводять в неї «вся зброя». Коли щось виходить неправильно, швидше за все, зрозуміло, що потрібно вивчити нові навички, а не знайти нового чоловіка.
Життєва боротьба не тільки неминуча, вона також необхідна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Навіть найкращий шлюб не може стати для трудощів, які ви зіткнулися з дитиною. У нас є власні дитячі травми. Якщо ви думаєте, що ваш чоловік може зробити вас безпечними, коли ви не відчуваєте себе стабільною всередині себе, то я прагнув налаштувати вас - ви помиляєтеся. Якщо ви не знаєте, що це «необхідність», то вам буде здоровий і щасливий ваш сімейний життя.
Любов росте не тільки від приємних моментів, які ви поділилися разом, але і від випробувань, які ви подолали разом.
Шлюб - це довге визнання про те, як працюють два люди. Гроші. Відносини. Збір дітей. Побутова справа. Ви можете або змагатися один з одним або співпрацювати. Співробітництво є набагато більш продуктивним.
Навіть найвужчішим серед нас можна дізнатися про врожайність. Довіряю мене, я знаю, що я розмовляю.
Більшість розчарування вашого чоловіка не мають нічого спільного з вами. Звісно, для вас будуть ті, хто відповідальний. Так, намагайтеся швидко визначити, що ваша несправність.
Ускладнених часах допоможе лояльність. Пам'ятайте, як ви обіцяли один одному «дозволити смерть зробити нас частиною»? Саме тому ви тримаєте свою сім’ю. Але чому причина досить велика.
Не може бути краще або гірше. Це власний вибір.
Скарги і критика не такі ж, як запит на зміну.
Депресія є однією з найбільших загроз шлюбу. Я зустрівся більше однієї пари, чиї шлюби були зруйновані, тому що не було належного керівництва щодо того, як подолати цю схильність.
Статистика говорить про те, що 100% шлюбів, 50% розлучення. Але це не вірно. Є деякі поведінки, які призводять до невдачі. Ми знаємо, що я маю на увазі. Тож достатньо вибрати правильну поведінку.
Ви повинні бути добре, це допомагає.
Дуже дякую.
Чим більш задоволений Я з власним життям, тим менш дроїм дружині.
У будь-якому шлюбі будуть конфлікти, подразнення, боредом і «іронові» аргументи, а двері, що засмаглюють перед носієм. Все неминуче. Але головне завдання не зробити слон.
Не легко тримати серце відкритим.
Любов має велику справу. Не може зацікавити всіх, але навіть в найскладніших випадках любов є такою характерною, що нагадує вам, чому ви обрали один одному.
Шлюб не є антидостатнім для самотності. Комунікація, неперервність і спілкування між подружжями не є постійними. Іноді ми разом. Нерідко Важливо вміти бути комфортним, коли потрібно.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відносини. Відпочинок. Діннер. Як ви витрачаєте субота вночі? Зробіть щось нове. Додайте зв'язок з вашими відносинами.
Найщасливіші шлюби – це заслуга одного з партнерів, що налаштовується в психології для виклику «охоронців». Це людина, яка не боїться труднощів обличчя. Людина, яка поставить плече в складний момент. У ідеальному світі ви поділитеся цією роллю. У реальному світі тільки один з вас може грати.
Найкраще, що ви можете зробити під час бою, щоб зупинити його. Взяти поломку. Калм вниз. Краще повернутися до цієї розмови пізніше. Найгірше, щоб зробити рішення на гарячому голові.
Деякі конфлікти не можуть бути вирішені через компроміс. (Ми не можемо мати половину дитини або купити квиток на літак.) Коли не існує такої речі, як «згодити один одному», найкращим варіантом є коли один з подружжя говорить «так», щоб порадувати інших, а останній, в свою чергу, бере його в подарунок.
Страви рідко трапляються з істинних причин. Місце, де знаходиться мильна коробка, або той факт, що ви поїхали на вхідний провулок, щоб перезабрати інший автомобіль, навряд чи викликати грандіозний скандал. Якщо це сталося з вами, є більш глибокі причини. Так ви повинні спробувати зрозуміти, що проблема дійсно є.
Відбувся величезна різниця між «щасливим зараз» і «поживаючи живих щасливо коли-небудь після». Ми працюємо цілодобово. І дякуємо Богу, не варто.
Коли ви думаєте самі, "Я не скажу це," ви, напевно, прямо.
Вчимося приймати спільні рішення. Дуже важливо. Якщо ваші плани не змогли, ви не знайдете останнього курорту.
Ви повинні бути першими. Я повинен бути першим до апологізації. Спочатку зробити концесії. Спочатку залишити приміщення під час аргументу. І загиблий. Чому не так, що людина в сім'ї?