Набридло очікування: 5 способів зупинити життя цивільного шлюбу

Ви вже давно зібралися, все добре, ви живете разом, але є одне велике «але». Це відносини не приїжджає до логічного висновку: шлюб. Що робити жінці в такій ситуації?

У вас є 5 робочих способів допомогти вам вирішити цю проблему.

1,1 км Зробіть остаточний вибір.

Психологи називають цивільним шлюбом «незаміжня». Що означає? Не визначилися, що вони хочуть зв'язати своє життя з цією особою. Можливо, вони відчувають, що вони можуть шукати більше, або це просто страх серйозних зобов'язань. Любитель - це обіцянка і відповідальність. Поставити себе, «Я це дійсно людина, що я хочу бути для відпочинку мого життя, як в горах, так і радість?» Якщо відповідь так, акт!

2,2 км Підготовка до можливого завершення.

Як болючий і неприємний, як це, завжди є шанс, що відносини закінчуються. Якщо ви усвідомлюєте, що ви шукаєте різні речі з цього зв'язку, це час, щоб зламати. Так готуються до неї. Не тільки морально, але в усіх інших відносинах. Наприклад, якщо ви фінансово залежите від людини, ви живете, знайти джерело доходів.

3. У Давайте йти з весільної обсесії

Стоп говорить про це і навіть мислення про нього. Не варто зв’язати поняття «щастя» і «заміжок» якби неможливе без інших. Безкоштовні люди не завжди незадоволені. Так навчайтеся оцінити свою свободу, пити її, поки ви можете. Чоловіки відчуйте його долі. Чим більше ви сидите на ньому з весіллям, тим більше він затримить пропозицію. Але один раз він бачить, що ви відчуваєте себе вільним і щасливим, він буде боїться, що один день ви просто «плюшево». Він переконаний, що ви завжди з ним.

4. У Візьміть невелику подорож поодинці.

Це все одно. Немає друзів, родичів, не люблячий. Це дуже ефективний крок. По-перше, ваш чоловік запам'ятовує, що відчуває себе, коли ви не навколо. Нехай він занурився і усвідомить, скільки ви означить йому. По-друге, це допоможе вам виглядати по-різному. У всьому світі відкриваються! Ви можете поєднатися з незнайомцями в кафе. Це дозволить вам відчути себе. А ви повернете додому, наповнену жіночою енергією, впевненістю і гармонією. Тексти пісень, а це означає: І ваш коханець не хоче, щоб ви пішли в будь-яку точку.

5. Умань Проживання

Цивільний шлюб дає чоловіка можливість взяти на себе зобов'язання, насолоджуючись всіма пільгами. Що робити пропозицію, якщо він вже отримує всі переваги? Тому останній крок повинен бути бесідою. Поговоріть відкритим чином і розкажіть, що потрібно жити окремо. Нехай він нарешті усвідомлює те, що ви робите щодня. Це буде складний крок для вас. Але це необхідно.

В кінці він не намагатиметься повернутись в життя. А потім виникає питання: чому людина, яка абсолютно не цінує тебе і вашу присутність? Але це найгірший розвиток.

Скоріш за все, він буде розуміти, що він не хоче витрачати хвилину без вас, і ви, нарешті, почуєте ці вичерпні слова: «Земля мене!» Ну, за все, щоб дійсно працювати, стати незамінним для нього і говорити про любов частіше. Видання

Цікаво: Як дізнатися, чи стане чоловік

Далі ви заслуговують чоловіка.

Джерело: Formulalubvi.com/lubov/kogda-ustala-zhdat-ili-5-sposobov-perestat-zhit-grazhdanskim-brakom/