Вибрані котирування братів Стругацького

Кращі цитати з братів Стрігацького, які навчать вас думати більше
Найпопулярніші брати у літературі - Борис і Аркадій Стругацький - не тільки письменники і письменники з наукової літератури і не тільки фаворити мільйонів. Про світ і про чоловіка став частиною життя. Strugatsky відповів на вічні питання – як знайти себе, не загублених в цьому величезному світі і зробити правильний вибір.

Важкий відсоток всіх днів року починається таким же чином: тривога відходить. «День починається в суботу. й

На тижні ви витрачаєте душу, що йде на пучок шкіри, і коли ви зустрічаєте справжню людину, немає часу говорити. ~ "Це важко бути богом"

990 Р

Це право: люди потребують грошей, які ніколи не думають про це. ~ "Пікнік на дорозі"

Дивовижно, як швидко хвилі хвилювання. Ти можеш гасити себе, потерти себе, як і itch протягом годин і днів, і радувати приходить і йде відразу. Готель "У мертвих горах"

Але це не може бути те, що серед тисяч шляхів не існує правого шляху. ~ "Покоївка для влаштування"

Якщо, в ім'я ідеального, людина повинна робити речі, то ціна за цей ідеальний варіант - це синиця. ~ Представницькі речі століття

Вовк каже їй ліктям, «Наче мене,» і це досить, і заєць навчається заєць: «Файл мені подобається», і це теж досить, але людина навчається кубу: «Так, як мені, і це вже злочин. ~ Випадкові лебеді

Чому не мовчаться, коли все зрозуміло без слів? ~ "Пікнік на дорозі"

Краще помилитися двадцять разів у людини, ніж бути підозрою у всіх. ~ "Інтернс"

Яка точка купівлі авто на асфальті? Де є асфальт, немає нічого цікавого, і де це цікаво, немає асфальту. «День починається в суботу. й

«Всі є генієм на що-небудь. Ви просто повинні знайти цей геній в ньому. ~ "Снаїл на сковороді"

Чудова річ, до речі, неважливо, як ви приїжджаєте, ці бармені завжди витирають свої окуляри, так як якщо їх спалювання залежить від нього. ~ "Пікнік на дорозі"

Р

Фентезі - це неоціненне, але ви не можете його піти всередину. Тільки поза, тільки зовні. ~ Попередня Речі століття

Скептизм і цинікізм в житті є дешевим, адже це набагато простіше і нудно, ніж здивувати і насолоджуватися життям. ~ "Інтернс"

Це свого роду демократичних виборів: більшість завжди для бджолиного. ~ Випадкові лебеді

доб.

Серед них ніхто не знав, що щастя було і що сенс життя був. І приймали робочу гіпотезу, що щастя в неперервних знаннях невідомого, а сенс життя однаковий. «День починається в суботу. й

Що потрібно? Якщо ви не можете це зробити. Коли ви думаєте про це весь час. Це коли ви витрачаєте все життя, яке прагне. ~ Снаїл на схилі

Що говорить про майбутнє? Вони не говорять про майбутнє, вони роблять це! ~ "Хмара"

Де сірість тріумфує, чорні завжди приходять до влади. ~ "Це важко бути богом"

Не у відтінку космічної катастрофи, не в полум’ях атомної війни або навіть у клаптях перепопуляції, але в добре заспокійливій, спокійній тиші, історії людства. Друге вторгнення Мартинів

Не вірно, що є діти і є дорослими. Це дійсно більш складний. Є дорослі і є дорослих. ~ "Інтернс"

Немає нічого в світі, що не можна виправити. ~ "Пікнік на дорозі"

Я не можу думати, але його слова: Щастя всім, подарунок і нехай ніхто не відступив! ~ "Пікнік на дорозі"

й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное