33
Чому припливний друг гірший, ніж розумний ворог
Ми відчуваємо, що все в наших руках і ми можемо самі вирішувати себе. А, навпаки, ми вважаємо, що ніщо не залежить від нас і тільки віддаємо, якось може вплинути на наш нудний і життєдіяльне життя. Можливо, для чого необхідно звернути увагу. Про насй Ви зможете знову відчути реальність.
Редакція "Сайт" Пропозиція знайомства з персидським поетом-Суфі, які мешкали в далекому XIII столітті на території сучасної Таджикистану. Його ім'я Rumi або Mawlana, хоча справжня назва - Mawlana Jalalal al-Din Muhammad Rumi. Вплив цієї шавлії виходив далеко за етнічні, релігійні та національні кордони.
Понад сім століть, котирування від свого незрівнянного розуму здавалося глибоким і не менш актуальним у нашому віці. Він сказав, що контемпори Румі не можуть протистояти владі своїх слів, які могли б створити спеціальні революційні настрої та навіть спонтанні зміни. перенапругиНезважаючи на те, що вони були відкриті як форми релігійного ідеалу. Ось деякі з них.
Написати коментарях, чи були знайдені ці котирування відповідь на ваше серце Чи дійсно ви думаєте, що ви є сучасними? Ми вважаємо, що є дійсно щось, щоб подивитися і слухати, або навіть взяти руки. Це ніколи не пізно, щоб дізнатися щось нове, це?
Чистий котирування про життя Іноді вони виглядають як яскраві зірки - вони вказують на спосіб втратити душі в напрямку від якого необхідно чекати від світанку! Про те, які цитати академіка Дмитра Ліхачева допомагають жити. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Редакція "Сайт" Пропозиція знайомства з персидським поетом-Суфі, які мешкали в далекому XIII столітті на території сучасної Таджикистану. Його ім'я Rumi або Mawlana, хоча справжня назва - Mawlana Jalalal al-Din Muhammad Rumi. Вплив цієї шавлії виходив далеко за етнічні, релігійні та національні кордони.
Понад сім століть, котирування від свого незрівнянного розуму здавалося глибоким і не менш актуальним у нашому віці. Він сказав, що контемпори Румі не можуть протистояти владі своїх слів, які могли б створити спеціальні революційні настрої та навіть спонтанні зміни. перенапругиНезважаючи на те, що вони були відкриті як форми релігійного ідеалу. Ось деякі з них.
- Я шукав Бога всюди: серед християн, серед буддисти, і серед нас мусульмани. Я не знайшов його в будь-якому місці. Я знаю, що він був там.
- «День одного дня ви знайдете себе в такому зв'язку, що не буде іншого вибору, але перетворитися на Бога. Не скажеш його, що ви перебуваєте в величезній біді, але скажете ваші неприємності, що у вас є безглуздий Бог.
- «Якщо ви шукаєте щось, що вам подобається. й
- « Чим більше любові, тим більше випробування»
- «Це краще бути друзями з мудрістю, ніж зі стопом. Найнебезпечніші друзі, ніж смарт вороги.
- «Ви повинні спочатку вирощувати серце, а потім власну мову. Через язик приходить, що починається в серці.
- «Щоб бути дуже близько, щоб ви могли бути проведені, або бути дуже далеко, так що ви можете забути». –
- «Повага може вийти з усіх сторін. І буде так багато хто з них, що ви будете відчувати розпад. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Відтепер курс подій зміниться.
- «Головна Божа тиша. Все інше не найкращий переклад.
- «Не існує сенсу проти змін, які приходять в життя. Нехай вони йдуть через вас. Скарження все, що обертається вниз? Але ви впевнені, що життя буде краще, ніж те, що ви приїжджаєте?
- «У житті половини дня або половини століття неважливо, не існує планів, крім любові». –
- «Кохання живої води». Вологість життя. Потрібно пити його не тільки з ротом, але і з серцем і душею. Без любові, все життя безглуздий.
Написати коментарях, чи були знайдені ці котирування відповідь на ваше серце Чи дійсно ви думаєте, що ви є сучасними? Ми вважаємо, що є дійсно щось, щоб подивитися і слухати, або навіть взяти руки. Це ніколи не пізно, щоб дізнатися щось нове, це?
Чистий котирування про життя Іноді вони виглядають як яскраві зірки - вони вказують на спосіб втратити душі в напрямку від якого необхідно чекати від світанку! Про те, які цитати академіка Дмитра Ліхачева допомагають жити. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Співробітники, які платять більше
Починався робити практику подяки щомісяця, гроші відразу затопили річку.