20 безсмертних котирування з творів братів Стрігацького. Відкривайте новий світ для вас!

Аркадій і Борис Стругацький, мабуть, найвідоміших братів радянської літератури. У своїй роботі вирушили далеко за межі фантастичних письменників. Для більшості наших співвітчизників, їх книги відкривали нові грані нашого чудового світу і дозволили нам виглядати за горизонтом сприйняття. Для багатьох шанувальників, робота братів Стрігацького стала своєрідною доповіддю до шляху життя.

1,1 км Не можна виправити.

2,2 км Що говорить про майбутнє? Вони не говорять про майбутнє, вони роблять.

3. У Фантазії – це безцінне, але ви не можете його піти всередину. Тільки поза, тільки зовні.

4. У Яка точка купівлі авто на асфальті? Де є асфальт, немає нічого цікавого, і де це цікаво, немає асфальту.

5. Умань Скептизм і цинікізм в житті є дешевим, оскільки це набагато простіше і нудно, ніж бути дивним і насолоджуватися життям.

6. Жнівень Не у відтінку космічної катастрофи, не в полум’ях атомної війни або навіть у клаптях перепопуляції, але в добре заспокійливій, спокійній тиші, історії людства.

7. Про нас Краще помилитися двадцять разів у людини, ніж бути підозрою у всіх.

8. У Чому не мовчить, коли все зрозуміло без слів?

р.

9. Навігація Яким є демократичні вибори: більшість завжди для бджільництва.

10. Серед них ніхто не знав, що щастя було і що сенс життя був. І приймали робочу гіпотезу, що щастя в неперервних знаннях невідомого, а сенс життя однаковий.

11. Де сірість тріумфує, чорнослив завжди приходять до влади.

12. Вовк говорить про своїх ліктів, «Немов мене,» і це досить; і заєць навчається заєцьом, «Філь мені подобається», і це достатньо; але людина навчає кубу, «Тож мені,» і це злочин.

13.00 р. Якщо в ім'я ідеалу людина повинна робити речі, то ціна для цього ідеально підійде.

14. Не вірно, що є діти і є дорослими. Це дійсно більш складний. Дорослим і є дорослі.

15.00 р. Це право: люди потребують грошей, які ніколи не думають про це.

16.00 р. Багато людей сплять з очей відкритими.

17.00 р. Дивовижно, як швидко хвилі хвилювання. Ти можеш гасити себе, потерти себе, зануритися і відьмакувати протягом годин і днів, і радувати приходить і йде відразу.

18 років Ви проведете тижні, коли ви познайомитеся з реальною людиною, немає часу говорити.

19. 83% всіх днів року починаються однаково: тривога відходить.

20. Я не можу нічого думати, але ці слова його: «Щодо всіх, ніщо, і нехай ніхто не відступив! й

Аркадій і Борис Стругацький – не тільки майстри літературних списків, але й геніальні філософи, які здатні передати важливі думки читачам за допомогою простих фраз. Подаруйте друзям концентровану мудрість котирування братів Стрігацького та діліться цим записом з ними.

за допомогою igenno ru