Важко уявити, але це правда: 20 фактів, які важко вірити.

Чим більше ви дізнаєтесь про світ навколо вас, тим більше ви усвідомите, скільки ви знаєте про це. Але відкриття нового, невідомий завжди дуже цікавим і цікавим. Мисливці так привабливі! Сьогодні я хочу поділитися з читачами. Це не жарт або фантастика, але абсолютно надійна і перевірена інформація.

Я впевнений, що ви зацікавите читання!

Біологія.

1,1 км Бактерії, які живуть в вашому тілі, 10 разів більше, ніж клітини, які роблять його вгору. Судячи за кількістю клітин і різноманітністю ДНК, ви можете подумати, що ви ходите бактерією. Але вага клітин враховуються, і це людина, яка переважає.

2. Спринти Koala не відрізняються від відбитків пальців людини навіть під мікроскопом електрона. Протягом багатьох років зоологи не змогли зрозуміти, чому марсупальні ведмеді мають візерунки на пальцях. Але вчені прийшли до висновку, що ця функція збільшує міцність кінцівок, і це допомагає коалам піднятися деревами.

Габаритний зображення

3. У Серце синього китла настільки величезний, що людина може легко плавати через артерії. І важить близько 590 кг! Але, дійсно, бути всередині такого кровоносного судини не дуже бажано. . й

4. У ДНК банана на 50%. Звичайно, це не означає, що людина стає все більш і більше схожа на цей смачний фрукт, але факт вже прорекомендував сучасну науку. Як ви відчуваєте себе як половина банана?

5. Умань Мед є єдиною їжею, яка ніколи не зіпсує. Мед дуже гігроскопічний і не вбирає вологу. І складається переважно з фруктозу, які, як складний цукор, в принципі не зіпсує. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Фізика і астрономія

6. Жнівень День в Венері триває довше року на Венері. День на Венері 243 днів Землі і рік становить 224.7 днів Землі. Скільки днів триває робочий тиждень?

7. Про нас На місячному титані Сатурна людина може літати. Однак прикріплюємо готові крила до рук... Причина полягає в дуже слабкій вазі і високій щільності атмосфери. Але не поспішайте мріяти про літаючі: люди не можуть існувати на Титані без спеціальних пристроїв для дихання, адже його атмосфера насичена водневим ціанідом, смертельно для заземлення.

Р

8. У Дощів діамантів на Сатурн і Юпітер. Справа в тому, що розпуски блискавки перетворюють метану в вуглецевий, який застигається під час падіння, а після 1600 км перетворюється в блоки графіту. І після чергового 6000 км ці блоки стають діамантами. Остання продовжує падіння на ще 30 000 км. Але в кінцевому підсумку падають діаманти досягають такої глибини, що високі температури гарячих ядер планет просто розтоплюють їх.

9. Навігація Якщо ви свердлите тунель по Землі і стрибайте там, ви можете теоретично з'явитися на іншій стороні за 42 хвилини. 12,700м практично в хвилину? Звуки добре для швидкого подорожі. Але варто вірити в реальність виживання в такому тунелі, а також в реальності досвіду в цілому?

10. З моменту відкриття Плуто і до моменту позбавлення його статусу як планета, вона не зробила односторонню революцію навколо Сонця. Я хочу сказати, "Я не встиг."

Географія та історія

11. Площа Росії більше, ніж площа Плуто. А номери довели: 17,075,400 і 16,650,000 кв. км відповідно.

12. У верхній частині Everest є мобільний зв'язок. Непальцевий мобільний оператор і інтернет-провайдер Ncell розміщував 9 базових станцій стільникової мережі 3G у найбільшій точці Землі. Я сумніваюсь, що це буде зручно говорити там.

414394

13. 14 років перед миттям титану, роману було написано про те, як вона засмажена. Або ж, ніхто інший не в той час невідомого письменника опублікував роман «Футність», який описав аварії на величезному лайнері «Титан». Після миття титану Морган Робертсон був названий одним з найбільших пророків ХХ століття.

Р

14. З космосу можна побачити кордон між Східною та Західною Німеччиною через світло різних ламп.Ось підтвердження:

15.00 р. Нейл Армстронг мав заповнити імміграційну форму, коли він повернувся до США з місяця. 24 липня 1969 р. він отримав теплий прийом з митної справи та митної декларації. І заповнив він, і сучасні астрономи заповнюють його. . й

Культура і суспільство

16.00 р. У 1968 році Стівен Spielberg випав, але пізніше він відновив свої дослідження і закінчив коледж 2002 року. Так, переможець трьох Оскарів та багатьох інших нагород, захотіли висловити подяку батькам за надання йому можливість отримати вищу освіту.

17.00 р. Практично кожен Вікіпедія статті посилання на філософію. Початок натискання на першу посилання в кожній статті ланцюжка. Посилання не повинні бути в дужках і не italic. Якщо повторити, натисніть наступний після нього. Майже 95% часу, який ви закінчили філософією.

18 років Один у 10 Ісландії стає автором з принаймні одним виданням. Хоча статистика є відносною, Ісландія має найвищу кількість книг, написаних, опублікованих і продаються на Capita.

19.00 р. Оригінальна назва книги «Гон з вітром» – «Бе-Бе, Чорна вівчарка». Спочатку письменниця використовувала лінію від англійського дитячого рифу як титул для свого роману: «Ба, бая, чорна вівчарка».

20. Араби мають 28 різних розмірів, в той час як у нас є тільки 5. Пишуть слова і вироки з правого наліво. Непросто бути арабським поетом. . й

р.

Що про факти? Ви повинні дізнатися багато. Не забудьте поділитися своїми друзями - вони будуть неймовірно цікаві!

за допомогою igenno ru