544
11 предметів, які прибули з реальним генієм Доброго дня!
Люди, які приходять з усіма, ймовірно, завжди дивляться на повсякденні об'єкти з ідеєю того, що можна покращити. Вони перетворюють звичайні речі, які ми використовували для ігнорування реальних творів мистецтва. Після зміни ці елементи дивляться більш елегантними і виконують ще більше функцій. Найцікавіше, що ці ідеї неймовірно прості! Не складно взяти деякі з них в сервіс і здійснити в квартирі. Всі господарі будуть радувати такими змінами. Чому я не думаю, що перед?
1,1 км Це двоярусне ліжко не тільки практичне, але і дуже стильне.
315180 р.
2,2 км Таке ідеальне місце для сну оцінить будь-який кіт.
р.
3. У Зубна паста трубка, яка не тільки заощадить гроші, але і значно зменшує відходи.
934281
4. У Полки для котів. Досить милий.
5. Умань Цей елегантний сходи підходить навіть для колісних крісел.
6. Жнівень Цікаво, що надихнула автора цього дизайну. . й
7. Про нас Повний новий погляд на електричну виделку. Зберігати їх, що буде набагато простіше.
р.
8. У Стара фортепіано стала приголомшливим новим столиком.
08
9. Навігація Рама цього велосипеда не залишає шансів.
10. Ця скляна ручка показує все, що відбувається в номері.
11. Оригінальний олівець для шкільного приладдя.
Ці речі дуже прості, але водночас блискучі. Я хотів би мати деякі з них вдома! Я впевнений, що No 2 і No 4 звертаються до своїх домашніх тварин. Ці неймовірні ідеї заслуговують увагу, що вони надихають людей, щоб поліпшити свої побутові аксесуари. Тому що іноді це легко. Якщо ви хочете, щоб поділитися своїми друзями.
за допомогою igenno ru
1,1 км Це двоярусне ліжко не тільки практичне, але і дуже стильне.
315180 р.
2,2 км Таке ідеальне місце для сну оцінить будь-який кіт.
р.
3. У Зубна паста трубка, яка не тільки заощадить гроші, але і значно зменшує відходи.
934281
4. У Полки для котів. Досить милий.
5. Умань Цей елегантний сходи підходить навіть для колісних крісел.
6. Жнівень Цікаво, що надихнула автора цього дизайну. . й
7. Про нас Повний новий погляд на електричну виделку. Зберігати їх, що буде набагато простіше.
р.
8. У Стара фортепіано стала приголомшливим новим столиком.
08
9. Навігація Рама цього велосипеда не залишає шансів.
10. Ця скляна ручка показує все, що відбувається в номері.
11. Оригінальний олівець для шкільного приладдя.
Ці речі дуже прості, але водночас блискучі. Я хотів би мати деякі з них вдома! Я впевнений, що No 2 і No 4 звертаються до своїх домашніх тварин. Ці неймовірні ідеї заслуговують увагу, що вони надихають людей, щоб поліпшити свої побутові аксесуари. Тому що іноді це легко. Якщо ви хочете, щоб поділитися своїми друзями.
за допомогою igenno ru
20 безсмертних котирування з творів братів Стрігацького. Відкривайте новий світ для вас!
Я завжди любов Ви 4-річному хлопчику. Від Бога!