23 кращих котирування від Strugatsky

Найпопулярніші брати у літературі - Борис і Аркадій Стругацький - не тільки письменники і письменники з наукової літератури, а й навіть не тільки фаворити мільйонів. Про світ і про чоловіка став частиною життя. Стругацький відповів на вічні питання – як знайти себе, не загублених в цьому величезному світі і зробити правильний вибір.

Кращі котирування від Strugatsky, які навчать вас думати більше:

Важкий відсоток всіх днів року починається таким же чином: тривога відходить. ~ понеділок починається в суботу

Ви витрачаєте тижні, що говорять про пучок шкіри, і коли ви зустрічаєте справжню людину, ви не встигнете поговорити. Важко бути богом.

Це право: люди потребують грошей, які ніколи не думають про це. ~ Пікнік на бордюрі

Продовження під kata ...

Дивовижно, як швидко хвилі хвилювання. Ти можеш гасити себе, потерти себе, зануритися і відьмакувати протягом годин і днів, і радувати приходить і йде відразу. Готель "У мертвих горах"

Але це не може бути те, що серед тисяч шляхів не існує правого шляху. до Побажання для дивного

Якщо в ім'я ідеальна людина повинна зробити на увазі, то ціна цієї ідеальної є дійсно. Преса Речі століття

Вовк каже їй ліктям, «Наче мене,» і це досить, і заєць навчається заєць: «Файл мені подобається», і це теж достатньо, але людина навчається кубу: «Так, як мені, і це вже злочин. ~ Потворна лебідка

Чому не мовчить, коли все зрозуміло без слів? ~ Пікнік на бордюрі

Краще помилитися двадцять разів у людини, ніж бути підозрою у всіх. ~ Інтернс

Яка точка купівлі авто на асфальті? Де є асфальт, немає нічого цікавого, і де це цікаво, немає асфальту. до
Понеділок починається в суботу

Кожен геній на що-небудь. Ви просто повинні знайти цей геній в ньому. ~ Снаїл на схилі

Чудова річ, до речі, неважливо, як ви приїжджаєте, ці бармені завжди витирають свої окуляри, так як якщо їх спалювання залежить від нього. ~ Пікнік на бордюрі

Фантазії – це безцінне, але ви не можете його піти всередину. Тільки поза, тільки зовні. Преса Речі століття

Скептизм і цинікізм в житті є дешевим, оскільки це набагато простіше і нудно, ніж бути дивним і насолоджуватися життям. ~ Інтернс

Яким є демократичні вибори: більшість завжди для бджільництва. ~ Потворна лебідка

Серед них ніхто не знав, що щастя було і що сенс життя був. І приймали робочу гіпотезу, що щастя в неперервних знаннях невідомого, а сенс життя однаковий. ~ понеділок починається в суботу

Що потрібно? Якщо ви не можете це зробити. Коли ви думаєте про це весь час. Коли ви витрачаєте все життя, яке прагне. до На схилі

Що говорить про майбутнє? Вони не говорять про майбутнє, вони роблять. ~ Хмара

Де сірість тріумфує, чорнослив завжди приходять до влади. Важко бути богом.

Не у відтінку космічної катастрофи, не в полум’ях атомної війни або навіть у клаптях перепопуляції, але в добре заспокійливій, спокійній тиші, історії людства. Друга мартіанська вторгнення

Не вірно, що є діти і є дорослими. Це дійсно більш складний. Дорослим і є дорослі. ~ Інтернс

Не можна виправити. ~ Пікнік на бордюрі

Я не можу думати, але його слова: Щастя всім, подарунок і нехай ніхто не відступив!
Дорожня пікнік

Категории

Смотрите также

Новое и интересное