Інтернет ріже, що дроїться

Кожний кут тепер розтирає про величезність російської нації, про братські народи і т.д. Я повністю підтримує всі ці ідеї, але ми почали забувати одне. Покажіть два слова з російських письменників:

Справжня любов для вашої країни неприпустимо без любові до вашої мови. - К. Паустовський

Подбайте про чистоту Вашої мови, як святий! Не використовуйте іноземні мови. Російська мова є настільки багатою і гнучкою, що нам нічого не потрібно брати з тих, хто бідніше, ніж нам. Тургенев І.

Ви можете зателефонувати мені граматику-нази, але я вірю, що знищивши мову, ви можете знищити будь-які люди.

"Албанян"

Як очікується, найбільша аудіороздратування нашого часу – так звана «Албанська» мова, яка стала поширеною в Інтернеті, зокрема, на великих платформах соціальних послуг.
Сьогодні слухання-розрізка “передведа”, “кісоku”, “пахо лова”, “дрінк yada”, “азкі сотона”, “пазони”, “rjunimagu” і так далі – більше норми, ніж відхилення.
«Албаніан» вже тісно займається лінгвістичними науковцями, щоб зрозуміти вплив, що спотворені слова можуть мати на розвиток цивілізації.

Додано до [mergetime]1396819998[/mergetime]
Вчити відповідність

Другим незаперечним лідером рейтингу найбільш дратівливих виразів і слів після всіх переверсій мови «Албанська» була фраза «Learn the match!», значення якої зводиться до позначення співрозмовника необхідності більш ретельного ознайомлення з деталями питання під час обговорення.
До речі, дуже поширеним виразом «зняти матч», всупереч поширеній думці, не пов'язаний з калулом, але пов'язаний з матеріальною частиною (технічним пристроєм) озброєння армії. Ім'я

У разі виникнення відповідного, сучасні громадяни відчувають від аббревіатури «ІМХО», що, а також різних виразів «Албанія», поширені в Інтернеті.
Для тих, хто не знає: ІМГО – це аббревіатура англійської фрази «на мій джмень / найдовший погляд». Є також варіант латинського алфавіту – IMHO.

Додано до [mergetime]1396820056[/mergetime]
Слова з дімінутивними суфіксами

З цим рейтингом складно незгодити. Після того, як іноді варто слухати вироки більше, як казка для дітей дошкільного віку?!
Як виявилося, найбільше подразнення в цьому контексті викликається поєднанням «яскрава / красива / сонячна людина», а також різних іменинників, які дімінутивно впливають на суфікси, такі як «хаїл», «точкова», «блан», «бекон», «бой», «гроші» (версія: «гроші»), «боар», «кузин», «печі», «бредка», «водка» та ін.
У інтернет-середовищі найчастіше подразнюються словами «комфортний», «блог», «діар», «церебел» і «леттер».
Але особливо нервово, деякі громадяни з яких причин сприймають вухо нешкідливі слова «люда», «павасик», «шампусика» і «годовасик».

Додано до [mergetime]1396820101[/mergetime]
Аббревіатура «sps», «pjlst», «nzcht»

Найпопулярніші аббревіатури в офісних чатах і миттєвих месенджерах “sps”, “pjlst” (please) і “nzcht” (за нічого) також в рейтингу найнадійніших слів і виразів нашого часу.
Ще більше неприємних звуків неросійської «доброї», або гіршої, скорочень, таких як «ме» (м.), «тія» (м. Ви), «наман» (нормальний), «лан» (океї), «подушка» (м. Ви), тощо.

Додано до [mergetime]1396820119[/mergetime]
Слова-розмальовки

“Ok”, “good”, “oops”, “ice”, “yes”, “hello”, “may bi”, “sanks”, “yu”, “go”, “friend”, “комент”, “userpick”, “userpick”, “userpick” та, зокрема, переважно з англійської мови, повітря за більш ніж пів респондентів. Інші кажуть, що це тільки полегшує розуміння. Ярослав

Без них, звичайно, ніде. Сланцеві слова, які прийшли з різних соціальних груп і страта, посіли міцне місце в активному лексику навіть найгарніших супротивників бангону.
Однак, на жаль, «музло», «бабос», «лав», «кредит», «коте», «до поспішання», «школа», «краса», «каваї», «лубас», «шиги» (за бажанням: «розсмоктування») та слова, вирази та фрази, це подразнене не менше.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное