457
Що таке життя
Брад Вільямс, мнемоніст, 56:
«День в останні 53 роки я можу сказати вам точно, де я був, що на новини і який день тижня це було». З Я був чотири. Я не маю ніякого способу, і я не покладаю на mnemonics. Відповідаючи те, що сталося десять років тому, як легко запам'ятати те, що я ate для сніданку.
Я не розумію, що це було незвично запам'ятати все, що сталося в житті. Я думав всіх. Я вперше з'єднав дату та пам'ять на четвертому день народження. І коли я хотів пам'ятати, що день трапилася подія, я появляв цей календар року і лякаю його. Я був розвиненою дитиною — я можу прочитати вік двох — але не було програм для дарованих дітей в той час, і я пішов до дуже звичайної школи.
Після того, як університет, я працював в якості радіо новини, і абсолютна пам'ять була дуже корисною в інтерв'ю і збиранні матеріалів. І в Тривіальському покупцеві буде складно побити мене.
П'ять років тому мій брат Ерік дізнався, що Джеймс МакГауг, професор нейронауки в Університеті Каліфорнія, був проведений дослідження механізмів пам'яті. Після багатьох випробувань я був визнаний першою людиною світу з ультра-вишуканим автобіографічним синдромом пам'яті, гіпертимізмом. З тих пір, поки ще 20 людей були виявлені з гіпертемією, але я сказав, що краще «ретривалальна система»: Я краще отримувати речі з архіву, ніж інші.
Але я не відчуваю, що мій мозок сповнений інформації. Я дізнався, щоб зберігати інформацію акуратно. Коли я пам'ятаю щось сумне, я роблю так само, як і всі інші: Я намагаюся відволікати себе. І я не відчуваю, що мій пам'ять не зупиняє мене від цього, або що я відчуваю більше і більше гострих, ніж інші. Я пам'ятаю день мій дід пішов, 29 квітня 1968, і сумність я відчував день, перш ніж він загинув, коли ми пішли до лікарні. Але я пам'ятаю, що волосся прем'єровано на Бродвею на той же день, і ті спогади, що попросять в голову одночасно. Я можу легко запам'ятати будь-який звичайний день. Багато людей пам'ятають, що вони зробили 11 вересня, і для мене щодня подобається 11 вересня. 23 роки тому мій брат і я був водіння в машині і граючи слова, я ще пам'ятаю їх: риба, кавун, зуб, барабан ... Дайте мені будь-яку дату, скажеш 26 грудня 1962 року, і я розповість вам, що сталося в цей день. Ми були на фермі Гранпа, і я ще відчуваю холодність кахельного підлога і запах дрова в плиті. Зараз у мене є власне радіошоу, яке називається Хто на Brad, під час якого слухачі можуть викликати і попросити мене про будь-який день.
Коли люди дізналися про свою здатність, вони часто запитують, що сталося на день народження. І я говорю, що вас цікавить цікаві факти про минулий день або наступний день.
Іноді люди дроїться. Вони думають, що я занадто зайнятий з пам'яттю. Я намагаюся не потрапити в аргументи, тому що я завжди правий, і що не додає популярності. І коли люди неправильні про факти, я не дрочить їх виправити. Не знаю, що я знаю все. Я впевнений, коли мова йде про факти, які мають прямий підшипник на мене або події, які я дізнався з новин. Але я дуже простий, якщо ви запитаєте мене про те, що я не зацікавлений.
Зараз, що я був оголошений людиною з здібностями, я б сказав, що пам'ять не те, що вона використовується. Можливо, це вік. Може бути я просто лази. Це буде сором'язливим, щоб перетворитися з пана Google в чоловіка, який запам'ятовує нічого.
Незважаючи на мій дивовижний пам'ять, я часто втратив свої ключі. Я не можу знайти їх, але на відміну від інших, я можу точно пам'ятати, що це сталося. й