Як микола Тесла «Все світло» розкриває секрети життя

Інтерв'ю журналіста Сміта з Ніколом Тесла (1899)

Журналіст:Тесла Тесла, ви отримали популярність чоловіка, який бере участь у космічних процесах. Хто ви, пан Тесла?

Тесла:Відмінне питання, пан Сміт. І я спробую дати вам повну відповідь.

Журналіст:Вони кажуть, що ви приїжджаєте з Хорватії, з міста Ліка, де, разом з людьми, там ростуть дерева, гори і зоряне небо. Також згадується, що рідне село назване після гірських квітів, а будинок, де ви народилися, стоїть поруч з лісом і храмом.

Тесла:Це право. Я пишаю своє Сербське походження і моя батьківщина, Хорватія.

Журналіст:Футурісти говорять, що ХХ і XXI століття народилися в голові Ніколи Тесла. Вони відомі для магнітного поля і химнів до індукційного двигуна. Його творець називається мисливцем, який спійманий світло від глибини землі в його сітку, і воїн, який гасить вогонь від неба. Батько змінного струму зробить фізику і хімію переважають половину світу. Промисловість відреставруватиме його як підопічним святом, банкір до найбільших доброчинців. У лабораторії Ніколи Тесла вперше було створено атом, що викликає вібрацію землетрусів, виявлені чорні космічні промені. У храмі майбутнього п'ять перегонів будуть променуватися п'ять перегонів, щоб вони дізналися велику секрету Empedocles: елементи можна отримати з ефіру через силу життя.

Тесла:Це деякі з найважливіших відкриттів. І все ж я перемогла. Не вдалося досягнути великої краси.

Журналіст:Що означає?

Тесла:Я бажав світити всю Землю. Для створення другого сонця достатньо енергії. Легкі револи навколо еквататора як кільце навколо Сатурна.

Людство не готовий до відмінності і доброти. У Колорадо-Спрінгс я запалив землю електрикою. Також можна отримати інші джерела енергії, такі як позитивна ментальна енергія. Вони містяться в музиці Баха або Моцарта, або в поезії великих поетів. Сама Земля містить енергії Джою, миру та любові. Їх вирази – квітка, яка виростає з грунту, їжі, яку ми отримуємо, і все, що Батьківщина означає людині. Я шукав шляхи, які можуть вплинути на людей. Краса і запах троянд можна використовувати для медичних цілей, а також сонячних променів в якості їжі.

Життя має нескінченну кількість форм, і це обов'язок вченого знайти його в кожній формі матерії. Є три речі, які мають значення. Все, що я шукав їх. Я знаю, що я не знайшов їх, але я не віддаю мій пошук.

Журналіст:Які ці речі?

Тесла:Одна проблема: харчуванняй Як можна заклепувати або протипожежну енергію, що подає голод на Землі? Що таке вино може всі ті, хто молочний, так що вони можуть веселитися в своїх серцях і розуміти, що вони Боги.

Ще одна проблема. знищити силу злаМісце, де відбувається життя людини! Іноді зло і страждання виникають як епідемія в глибині простору. У цьому столітті хвороба поширюється від Землі до Всесвіту.

І три. Чи є надлишок світла в Всесвіті? Я відкрив зірку, яка, по всіх астрономічних і математичних законах, зникне, але нічого не здавалося змінити. Зірка в галактику. Його світло дуже щільна, якщо стиснене, вона буде вписуватися в сферу менше, ніж яблуко, але важче, ніж наше Сонце.

Релігії та філософія навчають, що можна стати Христом, Будда та Зороастером. Що я намагаюся довести ще більш диких і майже нерозумних. Всесвіт створено таким чином, що кожен народжується Христом, Будда та Зорасстером.

Я знаю, що тяжіння є запорукою все, що вам потрібно літати, і я маю намір не тільки зробити літаючі пристрої (плани або ракети), але щоб навчити індивідууму, щоб відновити власні крила. Я намагаюся пробудити енергію, що міститься в повітрі.

Є основні джерела енергії. Що вважається порожнім простором - це просто прояв неоцінених речовин.

Не існує пустого простору на цій планеті або в Всесвіті. Чорні отвори є найпотужнішими джерелами енергії і життя.

Журналіст:У вікні кімнати у готелі Voldorf-Astoria, на 33 поверсі, птахи прибувають щодня.

Тесла:Особливо тепло для птахів. Через свої крила. Він колись мав крила, реальний і помітний.

Журналіст:Ви не припинили літати з тих днів в Смілянську!

Тесла:Я хотів відкинути дах і я впав. Некоректними були розрахунки дитини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Журналіст:Ви коли-небудь був одружений? Невідомо про свою привабливість для любові або до жінки. Фотографії в юнацькій молоді демонструють ручний стан.

Тесла:Ні, він не був. Є два екстремальні: любов і аскетизм. Центр працює для відтворення людських забігів. Жінки живлять деяких чоловіків і зміцнюють свою життєву силу і дух. Для інших чоловіків, невагомість. Я вибрав другий шлях.

Журналіст:Вашим шанувальникам скаржаться, що ви атакуєте опір. Ваша заявка, яка не має енергії, дивна, щоб сказати принаймні. Якщо все працює, де це?

Тесла:Спочатку з'явилася енергія, а потім була справа.

Журналіст:Тесла Тесла, що ви народилися батьком.

Тесла:З повагою! Що про народження Всесвіту? Маттер створений з ґрунтової та вічної енергії, яку ми знаємо як світло. Він сяйво, і з нього прийшов зірка, планети, людина, і все на землі і в Всесвіті. Маттер - експресія нескінченних форм світла, оскільки енергія набагато старше, ніж справа.

Є чотири закони створення.

• Один: Неприємність джерела, темна площина, яка не може бути захоплена розумом або вимірюється математично. Всесвіт вписується в цей план.

• Друге право: Поширення темряви, яка є істинною природою світла, від неперевершеної, і її перетворення в Світло.

• Третє право: Необхідність світла стати речовиною світла.

• І чотири: Не існує кінця.
Три прецедентні закони завжди тримають, і Створення вічно.

Журналіст:На вашу ворожість, щоб відрелагувати, ви йдете так далеко, щоб лекція від свого творця на день народження.

Тесла:Пам'ятайте, що це не вигнутий простір, це людський розум, не здатний компренувати нескінченність і вічність! Якщо релятивність зрозуміла творцем теорії, він би захопився безсмертністю, навіть фізичною, якщо він побажав.

Я частина світу, і це музика. Світло заповнює мої шість почуттів: Я бачу, чути, відчувати, запах, дотик і думати. Моє шосте почуття мислити. Нотатки світла записані ноти. Важкий удар може бути цілою сонати. Тисячі блискавки – концерт. Для цього концерту я створив кульовий блиск, який можна почути на піках рай.

Вченим не можна і не варто зануритися на них. Кількість і рівняння є просто символами, які виражають музику сфер. Якщо Ейнштейн почув ці звуки, він не створив теорії релятивності. Такі звуки є повідомленням, що життя має значення, що Всесвіт існує в ідеальному гармонії, і його краса є причиною і ефектом створення. Така музика - це вічний цикл зоряних небес. (Note: http://www.eg.ru/daily/science/52338)

Навіть найменша зірка має повну структуру і також є частиною симфонії. Людина серцебиття є частиною симфонії на Землі. Ньютон знав, що секрет лежить в геометричній облаштуванні та русі селестових органів. Він визнав існування супременного права у Всесвіті. Виготовлений простір – хаос і хаос не музика. Ейнштейн був месенджером часів звуку і френзи.

Журналіст:Тесла Тесла, ви почуєте цю музику?

Тесла:Я чую весь час. Моє духовне вухо як великий, як небо ми дивимося над нами. Я підсилює вухо тіла з радіолокатором.

Відповідно до теорії релятивності, два паралельні лінії будуть взаємопов'язані в нескінченності. Тобто викривлення Ейнштейна буде випрямлено. Після створення звук буде прослужити назавжди. Він може зникнути для людини, але він продовжить існувати в тиші, яка є найбільшою потужністю людини.

Ні, я не маю нічого проти самого пана Ейнштейна. Він такий чоловік, і він зробив багато хороших речей, деякі з них стали частиною музики. Я пишу йому і намагаюся пояснити, що етер існує і що його частинки є те, що зберігає всесвіт у гармонії і життя в ектерності.

Журналіст:Чи можете ви сказати нам, як Ангел адаптується до Землі?

Тесла:У мене є десять. Будьте обережні і напишіть його вниз.

Журналіст:Я напишіть всі ваші слова, пан Тесла.

Тесла:Першою вимогою є висока обізнаність про вашу місію і роботу, яка буде виконана. Він повинен існувати з початку, хоча б невагомо. Не вдаючись до помилкової скромності. Дуб знає це дубове дерево, а кущ за ним кущ.

Коли я був 12 років, я впевнений, що я хотів би відвідати Niagara Falls. Як дитина, хоча б не так чітко, я знав про більшість моїх винаходів, які я б зробити їх.

Визначення другого стану зовнішнього вигляду. Я зробив мій кращий.

Журналіст:Що таке третій стан проживання, пан Тесла?

Тесла:Активне керівництво всіх життєво важливих і духовних енергій. Займіть очищення багатьох людських впливів і потреб. Я не втратив нічого, але я отримав багато.

Насолоджуйтеся кожним днем і кожну ніч. Микола Тесла – щаслива людина.

Четверта вимога полягає в адаптації фізичного блоку до роботи.

Журналіст:Що ви знаєте?

Тесла:Спочатку технічне обслуговування агрегату. Людське тіло - це відмінна машина. Я знаю весь цикл і що добре для нього. Їжа дуже шкідлива для мене. Я уявляю всіх шеф-кухарів світу проти мене. Зв'язатися з нами

Журналіст:Це холодно.

Тесла:Я. Ви можете контролювати потік крові і багато процесів і навколо нас. Чому ти такий сором'язливий молодий чоловік?

Журналіст:Натхнений вами, Марка Твін написав історію про таємничий незнайомець, дивовижну книгу про Сатан.

Тесла:Я віддаю слово Lucifer. Тавін любить жартувати. Як дитина, я слухав лише читанням своїх книг. Коли ми зустрілися, я сказав йому про це, і він відчував, як кричу. Ми приїхали до моєї лабораторії.

Одного разу запитав мене, щоб показати йому машину, що створює відчуття блаженності через коливання. Це був одним з розважальних розробок, які я іноді занурився. Я попереджав, що пан Твен не залишається довгою під час коливань. Він розгубився і залишився. Все закінчилося з ним, як ракета, що кидається в інший номер, тримаючи його штани. Він був відверто смішний, але я залишився серйозним.

Дотримання фізичного блоку, крім їжі і сну, дуже важливо. Після довгої і виснажливої роботи, яка вимагає надлюдних зусиль, я повністю відновлююсь всього за годину сну. Я отримав можливість контролювати сон, засипати і прокидати, коли я хотів. Якщо я роблю щось, що я не розумію, я змуслю себе думати про це уві сні і, таким чином, знайти рішення.

П'ятий стан адаптації - пам'ять. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Моя мозок зайнята більш важливими речами, ніж спогади. Він збирає все, що він потребує в даний момент. Про нас Для цього необхідно використовувати тільки.

Все, що ми коли-небудь бачили, чули, читати і навчити нас, як частинки світла. Вони вірні і схильні до мене. Моя улюблена книга - Фауст Goethe. Я читаю його в Німеччині як студент, і тепер я можу цитувати його з пам'яті. За роки роботи я тримав винаходи в голові і тільки потім впровадив їх.

Журналіст:Часто згадується потужність візуалізації.

Тесла:Я хотів би подякувати візуалізації для всіх моїх винаходів. Події мого життя і мої винаходи дійсно стоять перед очима, видно, як кожен окремий інцидент або річ. Коли я був молодий, я був рубаний, не знаю, що це було, але пізніше я дізнався, що влада як винятковий талант і подарунок. Я захопив її і ревно охороняв її. Також через візуалізацію я виправила більшість винаходів і завершила їх розумово візуалізацією розчину складних математичних рівнянь. Для цього подарунка я отримав звання Вищої Лами в Тибеті.

Моя пам'ятка і слух є ідеальним, і я скажу сильніше, ніж інші люди. Я чую відбій 250 км, і я бачу кольори в небі, що інші люди не можуть бачити. Це заточування зору і слуху я знайшов у дитини. І я розвив їх свідомо.

Журналіст:Коли ви були молодими, ви були серйозно хворіли кілька разів. Чи є це захворювання та вимога до адаптації?

Тесла:Я. У деяких випадках це був результат виснаження життєдіяльності, але частіше очищення розуму і тіла накопичених токсинів. Для людини необхідно страждати від часу. Джерело найбільш серйозного захворювання лежить в дусі. Тому дух здатний вилікувати більшість захворювань.

Як студентка, я постраждав холери в області Лекей. Я був зцілений тільки тому, що мій батько дозволив мені вивчити технологію, яка була сенсом мого життя. Для мене ілюзію не є захворюванням, але можливість розуму проникнути за три розміри Землі.

Я тримала ілюзію всіх моїх життів, і випробував їх таким же чином, як всі інші явища навколо мене. Я ходив з дядечком на березі річки і раптом сказав: «Нехай фор буде з'являтися з води, я кидаю камінь і вбити її». Що сталося. “Діти, сатан!” Він був виготовлений і говорив латинською.

Я був в Парижі, коли я бачив мій мама. У небі, наповненому світлом і музикою, плавалися чудовими істотами. Один з них виглядав матір'ю. Він дивився на мене з нескінченною любов'ю. Коли зникне бачення, я зрозумів, що моя мама загинула.

Журналіст:Що таке сьомий пристрій, пан Тесла?

Тесла:Знаючи, як перетворити ментальну і життєздатну енергію в те, що ми хочемо, і отримувати контроль над усіма нашими почуттями. Індуси називають це Kundalini Yoga. Ви можете дізнатися, але це займає багато років, і ви можете отримати його від народження. Я знайшов більшу частину цієї здатності при пологах. У найближчому зв'язку з сексуальною енергією, найбільш рясним у Всесвіті. Жінка є найбільшим тифом цієї енергії, а отже духовної енергії.

Я завжди знав, що завжди був на охороні. Я створив з себе те, що я хотів: мислення та духовна машина.

Журналіст:Ninth виправити, пан Тесла?

Тесла:Якщо ви можете, кожен день, будь ласка, зробіть свій найкращий; не забудьте, хто ви і чому ви знаходитесь на Землі. Незвичайні люди, які борються з хворобою, деприваціям або суспільством, які болить їх тьмяністю, непорозумінням, переслідуванням та іншими проблемами, які тейм в країні, як комахи залишаються непроголошені до кінця роботи. Земля сповнена осені ангелів.

Журналіст:Що таке десята фіксація?

Тесла:Найголовніше. Пишіть те, що грала Тесла. Він відігравав своє життя і насолоджувався ним.

Журналіст:Тесла Тесла Чи є це застосувати до ваших знахідок і вашої роботи? Чи є це гра?

Тесла:Так, шановний хлопчик. Я любив грати з електрикою! Я завжди знаходився, коли я почув про греки, які застрягли вогонь. Жорстка історія нігтя на скелю і лушпиння, що випікають їх печінки. Чи не вистачить блискавки і відляку, щоб покарати нерозумний? Є деякі непорозуміння тут...

Lightning - найкрасивіші іграшки, які ви можете знайти. Пам'ятайте, що в ваших нотах це говорить: Нікола Тесла першою особою, щоб відкрити блискавку.

Журналіст:Тесла Тесла ви просто говорили про ангели і їх адаптацію до Землі.

Тесла:Так, реально? Це те ж саме. Ви можете написати це: Він поганий, щоб припустити дорогативів Індра, Зуса та Перуна. Уявіть один з цих богів в чорному вечірньому костюмі, боузері та білих бавовняних рукавичках, які готують для демонстрації блискавки, вогню та землетрусу до елітного Нью-Йорка!

Журналіст:Читачі люблять гумор нашої газети. Але ви абсолютно переповнені мене, запевняючи, що ваші відкриття, які вигоди люди є просто грою. Багато хто висловить запобіжник.

Тесла:Шановний пан Сміт, проблема в тому, що люди занадто серйозні. Якщо ні, вони будуть щасливі і жити довше. Китайський донор говорить: Серійність скорочує життя. Під час відвідування готелю Tai Pe ви думаєте, що ви відвідуєте Imperial Palace. Тож, щоб читачі не мали, повернемося до того, що вони думають важливі.

Журналіст:Вони будуть любити вашу філософію.

Тесла:Життя – ритм, який повинен бути зрозумілим. Я відчую ритм, налаштовуюсь до нього, і опускати його. Подарує мені знання. Всі живі речі з'єднуються глибокою і чудовою взаємодією: чоловіком і зірками, амебасом і сонцем, серцем і обертанням нескінченної кількості світів. Такі зв’язки є невід’ємними, але вони можуть бути слухняними, пом’ятими і починають створювати нові та різні з'єднання у світі без розриву старих.

Знаходиться знання з космосу, наше бачення є найбільш досконалим. У нас є два очі: земно і духовно. Рекомендовано, що вони стають однією. Всесвіт живий у всіх його проявах, як мислення тварини.

Камінь - це мислення і інтелектуальна істота, як і рослина, дика тварина і людина. З блискучою зіркою попросить побачити. І якщо ми не були настільки вбираними, ми розуміли її мову і повідомлення. Вдих, очі і вуха людини повинні обробити дихання, очі і вуха Всесвіту.

Журналіст:Коли ви сказали, що я думаю, що я чую буддійських текстів, слів, або Taoist трактування Паразульцю.

Тесла:Це смішний! Це має на увазі існування універсальних знань і правди, які завжди володіють. З мого досвіду Всесвіт має тільки одну речовину і одну супременну енергію, з нескінченною кількістю проявів життя. Найкраще відкриття секретної природи тягне за собою інші оправи.

Ніщо може бути прихованим, все навколо нас, але ми сліпі і глухі до нього. Якщо ми були емоційно пов'язані з усім, все прийде до нас. Є багато яблук, але тільки одне - це яблуко Ньютона. Він запросив на одну яблуню, яка вийшла перед ним.

Журналіст:Можливо, на початку нашої бесіди запитали наступне питання. Шановний пан Тесла, що це електрика для вас?

Тесла:Все електрика. На початку був світлий, невичерпний джерело, з якого матерія спрей і поширення в всі форми, представлені в Всесвіті і на землі з усіма його аспектами життя. Справжня особа світла темрява, і тільки ми не бачимо її. Це чудовий благословення, що дає людині та іншим істотам. Один з частин темряви має світло, температуру, ядерну, хімічну, механічну та неідентифіковану енергію.

Він має владу на орбіту Землі. Це дійсно важіль архімдів.

Журналіст:Тесла Тесла, ви занадто преюдиційними для електроенергії?

Тесла:Електроенергія - мене. Або, якщо ви будете, я електрика в людській формі. Сміт, ви теж не розумієте.

Журналіст:Чи можна ви пройти 1 млн т електроенергії через ваше тіло?

Тесла:Уявіть садівника, що атакують рослинами. Звичайно, що буде смішно. Людина і мозок виготовлені з великої кількості енергії; більшість мене є електрикою. Індивідуальна енергія, властива кожному, створює людський «Я» або «сул». В інших істотах це не так: «золь» рослини – «золь» корисних копалин і тварин.

Функція мозку і смерть проявляється в світлі. Коли я був молодий, очі були чорними і тепер вони сині. З часом натяг мозку стає міцним, тому очі здавалося б, вицвітають. Білий колір неба.

Одного ранку біла голубка сіла на моє вікно, яке я використовував для годівлі. Вона бажала розповісти мені, що вона була дихати. З очей прийшла джети світла. Я ніколи не бачив так багато світла в очах будь-якої істоти, як в очах голуба.

Журналіст:Ваш персонал лабораторії повідомляє про спалахи світла, полум'я та блискавки, які відбуваються, коли ви сердитися або покласти себе на ризик.

Тесла:Це психічний розряд або попередження, щоб бути оповіщенням. Світло завжди на боці. Чи знаєте ви, як я відкрив обертається магнітне поле і асинхронний двигун, який зробив мені відомий 26? Один літній вечір в Будапешті, мій дачник і я дивився захід сонця. Тисячі вогнів обертаються і висвітлюються сотнями відтінків квітів. Я пам'ятав Фауст і був котирування своїх віршів, коли раптом, як в тумані, я бачив обертаючи магнітне поле і асинхронний двигун. Я бачив їх на сонці!

Журналіст:Персонал готелю говорить про те, що під час громіздки ви відпочиєте в номері і спілкуєтесь з собою.

Тесла:Я говорю з блискавкою і грою.

Журналіст:Зробіть це? Яка мова, пан Тесла?

Тесла:По-перше, мова природи. Він має слова і звуки, особливо в поезії, підходять для нього.

Журналіст: Ми вдячні читачам нашого журналу.

Тесла:Звук існує не тільки в темряві і блискавці, але і в перетворенні в яскравість і колір. Колір можна почути. Мова слів означає, що вони виводяться з звуків і кольорів. Кожна людина, яка відрізняється від одного своїми іменами. Я згадую деякі з них іменами тих, хто був близьким до мене в житті або тих, хто захопився. Яскравість неба і відчайу живу маму, сестра, брат Данила, поет Йован Жованович-Змаї та інших особистостей сербської історії. Назви, такі як Езекіель, Леонардо, Бетховен, Гоя, Фасад, Пушкін, та всі інші спалювання серця позначені кластерами та слонами блискавки, які не зупиняються на ніч і доводять до Землі цінний дощ і горять дерева або села.

Є найяскравіший і сильний блиск і відбій, які не зникнуть. Вони повернулися і визнають їх серед тисяч.

Журналіст:Чи є наука і поезія те ж саме?

Тесла:Кожен має два очі. Вільям Блейк навчив, що Всесвіт народився з уяви, він наполегливий і продовжує існувати до останнього чоловіка на Землі зникне. Вагінація – це колесо, через яке астрономи можуть збирати зірки всіх галактик. Ця креативна енергія ідентична енергії світла.

Журналіст:Чим більше уяви, ніж життя?

Тесла:Створює життя. Я наречена на навчання, навчаюся контролювати емоції, мрії та бачення. Я завжди тривав на мій ентузіазм. Я провів своє життя в ecstasy. Це джерело щастя. Імагінація – джерело щастя. Всі ці роки вона допомогла впоратися з роботою, яка буде достатньо для п'яти життів. Найкраще, щоб працювати вночі, через зірку і тісне з'єднання.

Журналіст:Ви сказали, що як всі живі речі, я світло. Я не знаю.

Тесла:Чому потрібно зрозуміти, Mr. Smith? Досить вірити. Все світло. У своєму балі лежить доля народів. Кожна країна має власний промінь, джерело якого ми бачимо як сонце. І пам'ятаєте, ніхто не загинув. Вони стають легкими і такими, що вони досі існують. Секрет полягає в тому, що частинки світла відновлюють свій оригінальний стан.

Журналіст:Чи є це застрахування?

Тесла:Я віддаю, що це повернення до початкової енергії. Христос і інші знають секрет. Я шукаю спосіб консолідації енергії людини. Це форми світла, іноді як прямо, як небо світло. Я не шукаю його для себе, але для себе. Я вірю, що мої відкриття зроблять життя людей легше і більш процвітаючими і призводять до духовності і моральності.

Журналіст:Чи можна змінити час?

Тесла:Не точно, так як перша характеристика енергії полягає в тому, що вона трансформується. Це неперервна трансформація, як хмари таосів. Але можна скористатися тим, що людина зберігає свідомість після земного життя. У кожному куточку Всесвіту є життєва енергія. Одним з них є безсмертність, походження якого є поза людиною і чекає його.

Всесвіт є духовним і ми лише половина там. Всесвіт є більш моральним, ніж ми, тому що ми не знаємо її характер і як гармонізувати наше життя з ним. Я не вчений. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Журналіст:Що таке питання?

Тесла:Як яскраві очі! Я завжди хотів дізнатися, що відбувається з зйомки зірки, коли набори сонця. На наших або інших світах зірки потрапляють як пил або насіння. У житті багатьох істот, які потім будуть відроджені як новий світло або космічний вітер, розсіяний в нескінченності.

Я розумію, що це обов'язково входить в структуру Всесвіту. Все консервовано, кожна зірка і кожен сон, навіть найменше.

Журналіст:Тесла, ви думаєте, що це необхідно і включено до структури світу!

Тесла:Коли людина тримається на бухті, його найвища мета полягає в тому, щоб захопити після зйомки зірки і спробувати її захопити. Тоді він усвідомить, що це те, що життя дається йому і буде збережено. Зірки можуть бути захоплені!

Журналіст:А потім що?

Тесла:Кратор сміється і каже: «Це падає тільки так, щоб ви його ловили і захопити. й

Журналіст:Чи не суперечить космічному болю, що ви так часто згадуєте у своїх письмових записах? Що таке біль в космосі?

Тесла:Немає, тому що ми на Землі ... Це захворювання, яке більшість людей не розуміють. Вже багато інших захворювань, страждань, зло, бідність, війни і все інше, що робить людське життя абсурдним і страшним. Ця хвороба не може бути повністю вилікувана, але усвідомленість зробить її менш складною і небезпечною.

Коли хтось близький і дорогий мені болить, я відчуваю фізичний біль. Саме тому наші тіла виготовляються з того ж матеріалу, а наші душі з'єднуються непрозорими нитками. Іноді можна пересуватися невиправленою сумністю. І це означає десь на іншій стороні планети, дитина або хороша людина загинула.

Пам'ятник Ніколи Тесла (Niagara Falls)

Так само, як ми, сам Всесвіт хворий в певні часи. Зникнення зірки або поява парі впливає на нас більше, ніж ми можемо уявити. Зв’язок між істотами на Землі ще сильніше через наші почуття і думки. Квітка думок і почуттів може стати більш красивою і соковитою, або її можна просто викинути спокійно.

Щоб бути зціленими, ми повинні знати ці правди. Ліки в серцях і навіть в серцях тварин. Ми вилікуємо тим, що викликаємо Всесвіт.

Також цікаві: Етер. Що говорить Нікола Тесла?

Нікола Тесла: Безкоштовна електрика – чому це не так?

Джерело: matveychev-oleg.livejournal.com/3908593.html