Доторкнувшись визнання від люблячої матері! Чи не згадувати дитину. . й

Тільки мама, яка завжди там, в будь-якій ситуації ви підтрималися і затишна, тільки вона зможе розповісти вам про те, що ви не знали навіть. Це визнання мами вражає до серця своїм глибоким значенням.

Ви не пам'ятаєте стоячи в ванній кімнаті, що не завадить вам, починаючи з місяця з страхом і хвилюванням, знаючи, що я буду незабаром давати вам в світ і спокійно, "Ми можемо це зробити. й

Ви не пам'ятаєте, шукаючи мене прямо після того, як я народився, або ставити вас біля серця і сказати: "Привіт, дитина. й

Ви не пам'ятаєте, як ви зацікавили душу, як ви зацікавили серце. Я був настільки слабким, але ви зуміли допомогти мені відновити свою силу знову.

Ви не пам'ятаєте, як пиштеся, я бачу вам кожен раз, коли ви пішли, і де ви були. Ви завжди були чудовими хлопцями.

Ви не пам'ятаєте, що я сміятися з невинними ступінками, які ви зробили. Я ще бачив, як гарне серце!

Ви не пам'ятаєте мене, відтягуючи своє волосся, і ви голодували на мене. У цих моментах наші душі торкнулися і спілкуються між собою про те, що слова ніколи не скажуть.

Ви не пам'ятаєте, як я був, коли я лежав пізно вночі, відчуваю страшний страх і сумнів: Я роблю все правильно? Я прошу все? Чи може я мати, що вам потрібно?

Ви не пам'ятаєте, скільки мій серце розмішав кожен раз, коли я виріс трохи старшим, трохи більш сміливим. Я бачив час, починаючи з годинника, і ви зрости швидше і швидше.

Ви не пам'ятаєте, як я провів свої маленькі ноги в руках і уявляв, що один день, вони будуть більшими, ніж шахта, і ви назавжди залишите вдома.

Ви не пам'ятаєте, але я не можу забувати. Я буду тримати ці спогади в серці для нас.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вже зараз! Я впевнений, що він буде доторкнутися!

Сайт: www.huffingtonpost.com