Про деякі цікаві смачні речі з Японії докладніше.
Японці дуже незвичайні і винахідливі люди, і це включає в себе їжу, тому я можу запропонувати деякі незвичайні японські страви. Якщо ви перебуваєте в Японії, спробуйте це пізніше.
Наклейка на паличку
Якщо ви живете на острові, Ваше меню автоматично містить широкий вибір морепродуктів. І це не деякі крабові палички або сушені кальмари, але реальні кальмари на палиці, як льодяники! Під час фестивалів в Японії багато магазинів продають цю делікатність, яка може бути додатково ароматизована різними добавками, такими як смак корейської моркви або коми ікра. Я ніколи не їсти кальмар у моєму житті, особливо на палиці.
Рідкий сир
Японці дуже обережні про сир, близько 20 мільйонів з них не знають, що сир є, і третина дорослого населення Японії вважають, що дотик сир може викликати рак. У такій сироварній атмосфері, на основі NEEDS Hokkaido вирішили впровадити своїх співвітчизників до продукту, випустивши тип сирного соусу, який можна зробити в салат. Можливо, поступово, це те, як японська перестає боятися сиру і любити її стільки ж, скільки іншого світу.
Рожевий светр
Цей продукт називається Otoko Kaoru, що означає "чистий запах." Як можна вгадати, що має злегка фантазувати, за допомогою такої жувальної гумки (і це ясна), японські запрошують налаштовувати запах їх поту, надаючи їй рожевий аромат. З огляду на те, що більшість японських людей витрачають багато часу в умовах важкого натовпу, а також поширеність громадського транспорту, ця гумка може бути досить популярною. Якщо, наприклад, сто або два реальних японських «самураї» набиваються в метро. Звичайно, цей продукт може бути шкідливим для когось, але в деяких випадках це може полегшити життя для інших. У наших умовах такі «косметичні» гумки також можуть бути дуже корисними, тому я даю посилання на одну з магазинів, де можна замовити це диво хімії.
Гут з кремом
Розкажіть мені, якщо компанія вирішила виготовити продукт, який є соломкою з вершками, як можна назвати цей продукт «нікелю»? На одному з зустрічей на підприємстві Glico хтось запропонував блискучу ідею назвати такі труби слово Collon (гут). Чи можна зрозуміти японські менталі? Уявіть, що попит буде, наприклад, в Росії або Україні для тубулів з вершками «кремовий кишечник». Я не купую його, тільки деякі медичні асоціації попсують і зникають апетит.
Каррі лимонад
У нашій області найпоширеніші смаки лимонаду, як яблуко, груша, багатовітамін та інші подібні. У Японії ароматизують лимонад з куркою. Якщо ви не знаєте, курка - це пряний іржамерний кондимент, який використовується для приготування м'ясних страв, особливо баранини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Це як лимонад з кетчупом або лимонадом зі смаком крабових паличок. І після того, як це не з'являлося, що - перше дослідження було проведено, було зібрано понад одну зустріч, маркетологи працювали ім'я, етикетки, смакувальники спробували його багато разів, навіть керівництво смакувало цей напій... І ніхто з них сумнівається на другий і сказав: Стоп! Що ми робимо, це бульфіт? Як пити це? Як бачите, в Японії, такий смак не вважається дивним, і тільки з цієї причини країна височинного сонця була і залишається особливим місцем на Землі.
з toptenz.net, images.google.com, Mindhobby.com, flickr.com
Джерело: