Жава 360 - Реставрація

Всі звуки, як я прийшов до деяких групових сеансів терапії, і це мій поворот, щоб зустрітися з моїми знайомими. В цілому це випадок, ми все більше або менше страждаємо від двоколісного захворювання.

Габаритний зображення

Привіт знову, це мене.
Я хворий на весні минулого року, я впав з ідеєю відновлення старого мотоцикла, я дуже сподобалося Java «Стара людина», копчені сайти, форуми протягом тривалого часу, і один з весняних днів оголошення про продаж «Старого чоловіка» спійманий очей. У фотографіях здавалося мені нормально, досить хороший варіант для відновлення, погоджений продавцем, подивився, взяв. Вони привозили його, розвантажили його, приймали його в сад, де він стояв на два дні.
Протягом двох днів я дізнався, що колишнього власника мотоциклів Java живе поруч з мною, увечері зібрався консультація, і ми вирішили розпочати це диво чеської мотоциклової галузі. На протязі тривалого часу ми спробували його запустити, виділивши всю електричну схему, але не так як це не вдалося ... вирішили пити чай і подивитися на неї свіжою головою. Після закінчення чаю ми перевірили все знову, очищаємо свічки, поставили запалювання і почали витягти паличку-паличку (кікстартер), після пари хвилин Стара Леді дав перші спалахи ... ми постраждали за іншу годину, пар пішов з голів учасників, хтось стояв з значущим поглядом і думав про високий, хтось спробував розрахувати проблему, а хтось витягнув руббіш-мастик, в кінці він почав, і працював на синглах до того, як бензин вибігався ... в цілому, вечір не був вмирати і закінчився позитивним двигуном, але ми були щасливими.

р.

Потім сеанс, я не підійшов до мотоцикла, в цей період я зумів купити донора - кадр і двигун з документами, так як пізній кадр виявився, є тільки документи для двигуна, сором'язливі скинії заперечуються мене. А потім був літо, а потім був літо. Як кажуть, «перше, перше – мотоцикли, добре, і дівчата на них», слідуючи цим мудрим ідеям, прибувши з моря, я нарешті потрапив до моєї стара леді. У той час я мав мотоцикл, кадр і інший двигун. З огляду на вихід 2 і 3 редуктора, було прийнято рішення видалити неробочий двигун і поставити другий на своєму місці, з цим поїхав на пару днів, покласти мотоцикл на впевнений курс і в цій формі розкачати пару місяців.

У цей час був пошук донора з документами, основним критерієм стала наявність нового типу ПТС і живого господаря. Він був осінній на подвір'ї, я їзда мій мотоцикл серене через гав і навколишню площу, моніторинг сайтів, і в кінцевому підсумку прийшов через оголошення на мотоцикл, який зустрів всі мої критерії. Я назвав, розмовляв власнику, виявилося, що він або продає цей мотоцикл на 13 рублів, або змінює його на IZH Планета 5 - на ходу, з документами. У той момент я пам'ятав, що мій друг, який стояв в гаражі протягом десяти років, назвав мене, прийшов, подивився на мене, дав мені 10, видавали документи, відійшли мене.

р.

Займав день, щоб покласти IZH на колесах, їздити на тиждень, час змінити. Хоча я не хотів, я взяв його зі сльозами в очах, бо це було в відмінному стані, і ви можете продати його набагато більше грошей, ніж гроші, які я купив його. Але все ж, Стара Леді – мрія, Я є кроком до мрії. Це зроблено, PrEP підписано, я в PTS, і тепер я офіційно новий власник цього мотоцикла. Я починав цей же день, розгорнув і кладав його на місці.

13133734

Наступного дня було прийнято рішення розбирати мотоцикли і почати процес відновлення, важко назвати реставрацію, тому я буду називати відновлення роботи.
Я зрозумів, що я глибоко помилився про його стан раніше, все було вбито в повітрі, бігаючи вперед, я кажу, що я взяв тільки один обід і "пригар" від нього, щоб закріпити рукавичку. Час розбирання другого мотоцикла. У цей день я високо цінував консервативні властивості глини, змішаних з маслом і мулом.

Попереднє власнику використовувався цей мотоцикл «в хвісті і в манді» для риболовлі поїздки. Бруд на нього був безмірним. Після розбирання другого мотоцикла я зрозумів, що він був ще більш жорсткою, ніж перший, і я бачив тріщину і керовану раму перед очима (це був найбільшим розчаруванням усього процесу відновлення). Немає нічого зробити, потрібно закріпити і ремонтувати каркас. 7 днів, або досить вечірок. В кінці все було зроблено, каркас був випрямлений, відварений підкладками, вітражами і розписом. Початок.

9227034

р.

143380 р.

Про те, як ми знімаємо і капіталізували двигун, а також як я навчився фарбувати, і відповідно фарбувати всі елементи мотоцикла.

Він був взимку, я був введений до цікавої людини назвав його Гену, він займається пошуком і оновленням запасних частин мотоциклів Java, до нього ми сидимо на відвідуванні говорити про мотоцикли, рибальство ... в цілому, взимку я назвав його словами "... потрібно капіталізувати на двигуні Java Starushka", до якого він відповів мені "... не проблема, принести, ми зробимо." Прийміть двигун обговорення ціни, разом з тим запитав його дивитися все це і допомогу. У теплих днях з'явився і ми зламали мій двигун, а потім я приніс ще одну, і ми мали однакову операцію.

р.

При дефектних, 70% деталей відхилялися одна клінка і одна клінкшафта. Таким чином, з живого я мав колінчастий вал, який мав бути перероблений, змінений підшипник і центрований, а також менш корисною кроною (його придатність була в хорошому стані сидіння), кілька передач коробки, кошик зчеплення, все інше доведеться змінити. Також необхідно заточувати циліндри на другий ремонт, а також шукати хороші оригінальні поршні. Все переїхала повільно, поки я шукав хороших — тихих підшипників, Гену заточував циліндри, поки я був миючим і готуючи черепиця для складання, Гена займалася колінним валом. Коли вся робота перед збором була проведена, необхідно дочекатися погодного дня і зібрати двигун. Я довгий час стикався. Ця зима була рясною в снігу. У одному з красивих днів сніг почався і все не закінчилося, як це було зроблено, все це тривало, в міру того, що один день дороги впав так багато, що автомобілі можуть пересуватися, люди заморожують на дорогах, хліб був втрачений в магазинах, один з цих днів я пішов, щоб отримати бензин, піти в станцію газу, попросити мене залити 10 літрів 92nd, і вони вимагають картки, я запитаю незрозумілим, який вид картки. Виявилося, що з огляду на погодні умови на газозаправних станціях почали виходити з бензину, і не було доставки, і вводили картки, які були розподілені до пожежників, швидкої допомоги і подібних організацій. Я повернувся з розчарованою посмішкою і пішов іншим чином, щоб купити гасень на місці бензину, який потрібно для миття запасних частин. В той час як дороги були очищені, доки температура троянда, довгий час пропущена, але день X неминуче підійшов.

416083

І так це сталося, я прийшов до Гени і ми почали, ми витратили близько трьох годин на все, по дорозі я дізнався багато секретів і тонкощів збірки цього конкретного двигуна, а урочисто не розголошувати їх нікому. (Я покажу вам одну річ - поршневий пальчик тутельки підніме в отвір, призначений для глибинного механізму передачі вторинної осі редуктора на швидкісному кабелі). Зібрано двигун, я був щасливий, щоб відшліфувати кришки і могли користуватися. Я взяв двигун, коли він був у моїй майстерні і відшліфував кришки. Пізніше почалася збірка рами, а шлюб двигуна з рами.

Я працюю самостійно, тому я повинен виявляти складні методи установки двигуна на каркасі, щоб не пошкодити спину. Я поглянув двигун стільки, скільки я міг і за допомогою російського словника, що він захопив його на місці. І тоді мені довелося зробити електропроводку, тому що оригінальна електропроводка була дуже важко знайти і дуже, дуже дорогі, і я купив пучок різнокольорових дротів, зручний з'єднувачів і затискний інструмент.
У вихідні я чекав урочистого старту двигуна. До кінця тижня я проходив презентацію цієї дії, судомно дрочіння ноги уві сні (як тягати палицю) похилого навколо, випромінюючи звук робочого двигуна, в цілому, від одного з моїх комад, думка була, що я не хотів би бачити кінець тижня.

У вас немає ідеї, як я хотів двигун, щоб почати з першого удару, alas, це не сталося, я повинен був витягнути кілька разів, смоктати і тільки потім він був за ORAL (право я був занадто лази, щоб покласти мовчки, витрачати час на це), після першого запуску, відремонтував запалювання, кинув глушники і налаштував карбюратор. Тоді я мав купити FOOZ, купити коліна і труби.

Паралельно з усіма вищезазначеними роботами я займалася фарбуванням, шліфуванням металу і монтажними колесами. У нашому місті ніхто не хотів фарбувати дрібні предмети або попросити багато грошей. Я відразу ж відпустив ідею живопису в канторі, почав шукати компресор і пульт дистанційного керування, в результаті був обраний компресор 220 літрів в хвилину, з 40 літровим циліндром. Віддалений простий з усіма необхідними регулюваннями. Я також купила піскоструминний пістолет. 60-річна фарба з цією гарматою, боролася з великою складністю, а потім я використовував тіло 700, поєднаний з піскопластом, що дав бажаний результат. Так я був переповнений кожним елементом. Потім почався грунтовка і фарбування, потім полірування, немає нічого хитрості, потрібно поставити гачок зручним для вас, покласти тиск так, щоб не було гоління і залити стільки фарб на поверхні, як вам потрібно.

Це окрема пісня з цирками. На Java заводі працюють тільки жінки, які працювали над цировками, вони прийшли на завод, вони дали пензлики і склянку води, перша половина години їх змащують водою, щоб виробити руку і відчути деталь, пофарбувавши, після чого вони дали фарбу, і вони почали малювати ... художника з мене зовсім не, але все ж було величезне бажання малювати цитування вручну, в інтернеті він знайшов спеціальні щітки, вони призначені для щипки, але боявся замовити їх. В цілому я купив спеціальну стрічку товщиною 3 і 10 мм, а «зварити» кісти з пультом дистанційного керування. Для полірування болгарки було придбано з регульованими поворотами від 1000 до 6000, найяскравіше коло, 3М паста і 2000,2500 наждачного паперу (на мокрому). У цьому випадку головне не переборщити її і не розрізати фарбу на землю, добре з неї не сталося, всі елементи вдало полірувалися. Так я начинив їх у живописі та полірування, придбавши все обладнання, необхідне для цього, і в той же час врятував у порівнянні з ціною, що вимагається художниками.
Також необхідно мати справу з усіма блискучими елементами, всю застібку мотоцикла повинна бути або хромована або оцинкована. З оцинкованим все просто, але кілька людей хотіли зробити хром, після того, як я знайшов людину, обрамляючи правильні частини, відваривши багато грошей.

Також необхідно відшліфувати колісні барабани, змінити підшипники в них, замінити вагонки і зібрати колеса назад. З подушками є окрема історія, я думаю, що кожен розуміє, що заклепний капелюх повинен бути засмагою в колодку так, щоб не потерти барабан, так як я струганий назад заклепки, це не так легко висихати їх, хитрий спосіб був придуманий для цього, горіх був укладений між жилетом і гарматою, в результаті вийшов хороший результат. Я навчився говорити на старих спицях і на старій рімі, після двох спроб я пішов до основних коліс, перший був важко для мене, щоб побачити рім був трохи закрочений, але все ж я приніс його до правого стану, з другим був легше, я провів 3 - 3,5 години на все.

739154

Я почав говорити про те, як я почав двигун. Після цієї чарівної дії я мав пришити сидіння, замовити труби з Чехії, і електронного запалювання з України.
Не було особливих проблем з сидінням, добре збережених мікрофлорів («піна» основа сидіння), але стіни (металева основа) повинні бути відновлені. Після ремонту стінки я назвав чоловіка і відправив все це добре до Анапа, де Дядько Коля мала обшити своє сидіння відповідно до всіх канонів Java. В цілому, обшивка Java-сходу є спірним питанням, протягом багатьох років було багато різних модифікацій, деякі люди стверджують, що є банки, деякі зшиваються білими нитками, в цілому, є багато спорідненості, але всі вони знаходяться в стороні, коли з'являється оригінальне сидіння з тих часів, кожен падає безшумним і дроном, дивлячись на це. Дядько Коля в своєму арсеналі має майже всі оригінальні сидіння і пришиває, як це повинно. Насніце кинула і вона повернулася до мене. Я прийшов до поштового відділення, щоб забрати його, сидячи на крилі, при цьому водіння вилікував дороги, мій хвіст був шокований такими поїздками. Так, я забрав сидіння, встановив його, сіла і поїхав, а потім чекав найстрашніших пригод. Так як дерматин ще був свіжим і новим, я накинувся трохи на ньому, дав газ і сплетений назад, гальмований відповідно, ковзання до бака. Уявіть, як ви їсти на такому сидіння, близько 60 км / год, а потім різко від зупинки перетворюється на мікроавтобус (у Ростові маршрутизатори роблять те, що вони хочуть, що вони, ймовірно, не знають цей поворотний сигнал на всіх, і мотоцикли для москітів, ймовірно, вірять) так що цей ггул вирішив повернути, а потім я, нічого не робимо, починають заманювати різко, відповідно, я зіткнутися до бака іiaia від усього загону, намагаючись позбавити його невинності ... woooooooooo, як болючий ... прийшов додому протерти сидіння, проблема зникла.

Перш за все, на мотоциклі я завжди мав проблеми з ними, з огляду на те, що було важко знайти нормальні камери, і запалювання постійно втратили. Вирішивши проблему столу, купуючи FOUZ на опто-сенсорі, він взяв 2 години на переробити проводку, і я сміливо запустив мотоцикл практично з першого удару. Я щасливий з роботою оптики, але все ще є сумніви в душі. Справа в тому, що камера система є більш надійною, наприклад, якщо ви не змогли одну куля або одну з котушок, з гранатом навпіл, але ви можете дістатися до пункту призначення на одному циліндрі. І якщо ви не змогли два випускні котушки, іскр відразу зникне в обох циліндрах, то ж якщо ви втратили запалювання або погіршили неопти-сенсор, іскра зникне в обох циліндрах, і ви мобілізовані. Так я думаю, що камера система є більш надійним, але ви можете вирішити цю проблему з двома котушками і двома опто-сенсорами.

р.

Оригінальні труби є великою проблемою прямо зараз, важко знайти і дорогі. Навіть якщо я купив їх, вони підвішуються на стіні, я скажу їх на мотоцикл. Вирішення цієї проблеми було в Туреччині. Турецькі хлопці дізналися, щоб зробити нові труби не поганими, хром не поганий, якість зварювання також прийнятна, в цілому труби у мене є турецька, коліна (пірес) турецькі, хром був поставлений на них в Чехії, вони просто не довіряють Турки. Справа в тому, що якщо ви кладете тонкий шар хрому, швидше за все, вийде синій від перегріву, а Турки іноді економляться на цьому, тому самі чешки ставлять хром. З витяжною системою все було розраховано, замовили, а через кілька тижнів в руки.
Все, що залишилося, щоб зробити мотоцикл, витягти його над і влаштувати фотосесію. А! Ну, звичайно, кладуть цифри на нього. Кімнати є проблемою, вони завжди не в МРЕО, або є, але дуже мало, так що я не маю часу, щоб дістатися до них, коли вони закінчуються. Нижче я даю список моїх витрат для цього мотоцикла, я хочу попередити вас заздалегідь, не боятися загальної суми, я не хочу, щоб відлякати людей, які хочуть зробити такі речі. Незважаючи на те, що сума досить велика, я ще зрозумів мій сон як студент, заробляючи 9,000 рублів на місяць, вона зайняла трохи більше року, але цей бізнес не переносить щітку.
Її назва – Анастасія. Я завжди любила ім'я Анастасія, тому хочу знати, якщо чешки мали схожу назву. У чеській мові є ім'я Анастадзе, російською мовою він звучить просто Анастасія, в латинській формі вона написана як Анастасія. Далі по списанню дімінутивно відлякуються - Стозька, Стоза, Анасташка, Стоя, Насці. Асташка, Станя, Настя, в церковному контексті також - Анастасія. І тепер найважливіше значення цього імені: ім'я походить від чоловічого імені Анастаза, точніше це жіноча форма від Анасташа. Але чоловіче ім'я Анастазь походить від давньогрецької назви неναστκσιλ (Anastasios) - "застрасний". Згідно з логікою, ім'я жінки буде сенс - "відмова"

Також за інтересами я спробував пам'ятати, з яких міст я замовив запасні частини і все необхідне, це не повний список, всі міста не змогли пам'ятати: Анапа, Комсомольськ-на-Амур, Батайськ, Санкт-Петербург, Москва, Курган, Сургут, Івано-Франківськ (Україна), Білгород, Новошахтінськ, Калуга, Самара, Туапс, Ростов-на-Дону, Чехія, Туреччина, Гуанчжоу (Китай), Шанхай (Китай) Луганськ...

7500 р. з документами
8,000 мотоциклів без документів
6000 частин Туапса
3600 р. Калуга запчастини
1500 інструменти
500 р.
120 повітряний фільтр
300 р.
1200 батареї
1600 корпус фільтра
6500 компресор
700 інструмент
1300 обприскувач
1000 фарб
400 ґрунтів, очищення
9700 мотоцикл з новими PTS
1500 р. Наручники на 16-му поверсі 360/559/560/562/700, цинк (Чехія) /64 шт
300р Задня гальмівний кабель 353/354/360/559 (Чехія)
800p Кабельний привід 354/360, чорний (CSSR)
280р Ланцюг затискач 353/354/360/559 (Чехія)
400р Колісний ковпачок (smooth) 354-06/360/559/634 (Чехія)
800 Плити задньої зірки.
350 Шари 2 Чехія
100 р. Підкладка шпильок CSSR 100
4400 шин
5000 р. Роботи двигуна
7000 запасних частин на двигун
700 р.
1000 гречки
1000 сигналів, гальмівна нога.
3000 шкіряні сидіння, підкладки з двох сторін, кабельне обшивка
1,500 цинк
400 видалення хрому
6 500 досліджень
2000 дрібних речей
200 цибулини
1000 фарб
1500 хімія
2200 сигналізації
3000 р.
500 точок.
2650 фу
500 хром
6000 іспитів
800 медичних сертифікатів
600 перевірок
3,000 страхування
11,000 труби з колінами

Може бути, ми повинні взяти на себе запас. Шукаю на суму 120,000 рублів, деякі люди можуть сказати – я віддаю б взяти японську, я буду негайно відповісти – цей мотоцикл є частиною історії, пам'яті десятків тисяч людей в нашій країні, ви не знали, скільки оповідань я чув від старших людей, як вони забігли таких мотоциклів в їх юності, як вони купили їх, як вони ремонтували їх, як це було охолодження ... дуже багато... всі ці історії своїми силами прогрівають душу. Багато людей на світлофорах, дивляться з сюрпризом, деякі з них беруть фотографії, фотографують. Є не багато таких мотоциклів, в основному вони стоять на колекціонерів в гаражах, і народжуються тільки на виставках, або гнилі на дідусь в баран ... хтось може сказати, що 120 є багато, ретро обладнання завжди був дорогим, я почався з нуля, я не мав досвіду, немає знайомств, ніщо. Тепер я знаю, скільки це коштує, де можна знайти хороші частини, і де не йти, звичайно, якщо у мене був досвід на початку, мотоцикл буде коштувати мене набагато дешевше, 15-20 відсотків напевно. Тепер про негативні, неймовірно освічені люди, які просять «продати»? Я завжди відповідав їм "як багато хто дасть?" у відповідь Я чую різні цифри, в середньому це 8 - 10 000 і так само недосвідчена ... Я не продам його, ні на 100, ні на 200, ні на 300 ... Я забрав так багато бруду з під мій нігті під час його будівництва, мотоцикл став рідним ... Я жарт, звичайно, для 300 продажів, але тільки в ім'я будівлі ще 3 мотоцикли з цими грошима, це дуже боляче, коли таке обладнання обертається в будь-якому дворі.
Зварювальний напівавтомат, підгин. Хочу побудувати магазин, хочу побудувати гараж, хочу відкрити майстер-клас, це всі мрії, але вони цілком реально.
У найближчому майбутньому я намагаюся приїхати з цікавим мотоциклом без Java двигуна, я спробую реалізувати цю ідею і реалізувати її в прасці, хочу піти на щорічну виставку Costom в Москві. Паралельно, я, ймовірно, займаюся відновленням деяких Java. Дуже дякую. Всі бобери!

671694

Джерело: велосипедpost.ru