180,000 км їзда на китайці

Продовжувати тему своїх країн в Росії та світі, я розповість про цікавий верстат.

Я запитав багато питань про цей автомобіль і вони зберігають запит. Особливо на початку експлуатації. У цьому огляді я висловлюю свою власну думку, про трирічний досвід водіння китайського автомобіля Great Wall Safe G5, російська збірка. На момент письма (березень 2011), автомобілі цього бренду вже не виробляються в Росії і не офіційно імпортуються. (Тих були зібрані в передмісті Гжель).
Я вже продаю машину кілька місяців тому, у віці три і з пробігом більше 180 000 кілометрів. Моє враження її були найбільш суперечливими. Від ecstasy до завершення заперечення. В цілому, є тільки факти і досвід.

(Це буде 50 зображень і текстів. Фото з інтернету, мій текст, ми чекаємо пацієнта, ми не розбиваємо вибір.
浜у 涓 蹇

Великий Сейф стін (SUV G5)
Створено на базі Toyota 4runner з значними спрощеннями (підвіска, кермовий механізм тощо)

У будь-якій конфігурації:

• Акустика 8 спікерів
• CD / касети / стрічка
• гідроенергетика
• регульований рульовий стовпчик
• керма шкіри
• клімат-контроль
• Електричне опалення сидіння
• Дзеркала з підігрівом
• Регулювання дзеркал
• 5 вікон
• Електрична підкладка
• Центральний замок з дистанційним керуванням
• світильники фольги
• сплавні колеса

Загальні характеристики
Задній/повний привід
Двигун.
Тип 491QE
Кількість циліндрів / валів 4/8
Співвідношення стиснення 8.8
Об'єм, куб. 2237
Потужність, к.с. (в об/хв) 105 (4600)
Торт, п/м (в об/хв) 190
Максимальна швидкість, км / год 120 (можна швидко прискорити до 150)
Витрата палива Ai92 /7.9 (витрата палива 15 в місті, 10 на шосе)
Ємність бака 64 літрів
Кузов
Тип СУВ
Кількість дверей/міс. 5/5
Довжина 4860
Навігація
Висота 1820
Відстеження (передній / задній) 1480/1470
Передня підвіска незалежній стирання
Задня підвіска залежна весняна підвіска
Передні гальмові дискові гальма
Задні дискові гальма
Заземлення 200
Одноразова вага 1640/1760 1665/1760
Загальна маса 1965/2085
Діаметр повороту 12 хв
Розмір гуми 235/75R15

Я купив Великий Сейф для роботи. Я шукав машину, який відповідає взаємно ексклюзивним вимогам:
Новий, комфортний вантажоперевізник з вантажопідйомністю близько 700 кг, представник, перехресний, для великої родини та відпочинку. У той же час бюджет покупки був в межах 500 000 рублів. Тільки японські/Кореанські мінівени залишилися розумними конкурентами, але вони вже з великими прогонами. Що не дуже добре в моєму режимі.
2,2 км

Трохи історії бренду.
прототип Toyota 4Runner (aka Hilux Surf) розташований виробником як автомобіль категорії «компактний позашляховик». Особливістю цього класу автомобілів є порівняно невеликий салон і дуже просторий багажний відсік. Корпус - це вагон, встановлена на каркасі і поєднується з надійною підвіскою, двигунами і трансмісією. Як і кузов автомобіля, всі агрегати посилені на каркасі, що значно підвищує ремонтність машини.

3. У

АВТОБУСНИЙ ТУР З КИЄВА "ПІСНЯ ВОЛИНІ" (ШАЦЬКІ ОЗЕРА + БІЛОВЕЗЬКА ПУЩА) СУВ в більшості характеристик аналогічні легкових автомобілів. Їх універсальність обумовлена можливістю виконання різних завдань, в тому числі тих, які не характерні для легкових автомобілів - перевезення великої кількості пасажирів (наприклад, мінівенів), перевезення негабаритних вантажів (наприклад, залізничних вагонів), висування важких причепів (наприклад, пікапів), руху на легкому позашляхові (наприклад, транспортні засоби).
Концепція маркетингу автомобілів СУВ зайняла форму на початку 1980-х років, коли утворився стійкий попит на універсальні автомобілі, поєднуючи крос-знижкову здатність СУВ, місткість вантажівки і комфорт седану. Першими позашляховиками є нащадки комерційних і військових транспортних засобів, таких як Джеп і Ленд Ровер. У 1984 році Toyota представила перше покоління Toyota 4Runner SUV. Тойота 4Runner (aka Hilux Surf) заснована на вантажних автомобілів Toyota (aka Tacoma, Hilux). З тих пір 4Runner змінив 5 поколінь.

4. У Першокласник 4Runner був фотографований в 1985 році.

3610Р. 4200Р.

Друга генерація Toyota 4Runner була виготовлена з 1989 до 1995 року. Незважаючи на вихід з виробництва, ці машини все ще затребувані на вторинному ринку, в першу чергу в Східній Європі, Азії та Латинській Америці. Можливо, це те, чому другий покоління Toyota 4Runner (з 130-м корпусом) був обраний прототипом для виробництва автомобілів SUV за допомогою китайського автовиробника Great Wall.

5. 1989 р.

Великий Wall Motor є одним з десяти найбільших автовиробників в Китаї. Великий Настінні заводи виробляють пасажирські вагони, позашляховики і пікапи. Для розробки та реалізації конкурентоспроможних автомобілів компанія використовує сучасні технології та тісно співпрацює з компаніями Європи та Японії.
У 1996 році Велика стіна, використовуючи японські технології в процесі виробництва і заробляючи якісний рейтинг, швидко реалізовано повномасштабне введення своєї продукції по всій території Китаю. В даний час компанія займає перше місце в плані ринкової частки, обсягу продукції, що поставляється, оборотного капіталу, рівня виробничої потужності, асортимент продукції, виробництво спецтехніки і високих темпів зростання.
З моменту початку виробництва в 2003 році СУВ Г5 є No1 з точки зору продажу в Китаї.

6. Жнівень Зображення - прототип

Двигун Великої стіни Сейф автомобіль (SUV G5) бензин, 4-циліндр, з рядом циліндрів, з багатоточковим вприскуванням палива. В основному двигун GW 491QE схожий на двигун японського Toyota 4Y, але зміни внесені до дизайну Toyota 4Y, що дозволяє використовувати AI-92 бензин. Двигуни 4Y все ще виготовляються для використання навантажувачах та інших машинах. Таким чином, на продаж є завжди сучасні витратні матеріали та запчастини, придатні для ремонту двигуна 491.
Робочий об'єм двигуна - 2237 куб. см, потужність - 105 к.с., максимальний крутний момент - 190 Н. м, досягається при 2400-2800 оборотах. Обсяг системи змащення двигуна становить 4.5 л, об'єм системи охолодження становить 7.9 л. При досягненні величини перепадів 4500. Особливістю двигуна GW 491QE, що значно визначає його термін служби, є перше технічне обслуговування після запуску, при якому необхідно затягнути болти кріплення головки циліндра (GBC). Згідно з книжкою служби, затягування болтів кріплення ГПК необхідно виконувати на Т-1, коли автомобіль працює 1000-1500 км.
В цілому двигун GW 491QE досить невибагливий і надійний. Практична операція виявлена, за найбільшу частину конкретні випадки недоліків, пов'язані з якістю складання та обслуговування двигунів. У процесі експлуатації, крім рутинної роботи, рекомендується регулярно перевіряти стан свічок, високовольтні дроти, приводні ремені, підшипники натяжних роликів.
Відносно часто виникає серйозні несправності прокладки GBC. Вигортання прокладки HBC відбувається в основному на верстатах в двигунах, які затягують кріплення болтів HBC на TO-1 не проводилися. У цьому випадку, як правило, прокладка ГБК є «брукеном» при роботі більше 20 000 км. Це виражається введенням антифризу в камеру згоряння або входом масла в систему охолодження двигуна. При цьому спостерігається різке збільшення температури теплоносія, бульбашки з'являються в розширювальному баку з в'їзду в антифриз, його зміни кольору, велика кількість води викидається через вихлопну систему (від випаровування антифризу в камері згоряння) або водяній парі, можливо, також утворення емульсії в нафтовій системі. В останньому випадку ремонт може вплинути не тільки заміна прокладки, нафти і антифризу, але і капітальний ремонт всього двигуна.
Двигун Великої стіни Безпечний автомобіль в поєднанні з регулярною 5-ступінчастою ручною коробкою передач, яка має досить «короткий» передач, дозволяє впевнено рухатися як в потоці міста, так і на заміському шосе. Звук двигуна при низьких обертах можна назвати приємним. Але якщо решта буде трохи вище, це вже ціла реактивна літака. Немає звукоізоляції!
У міському циклі двигун споживає близько 15 літрів бензину на 100 км. В умовах міського потоку можливості двигуна досить заспокійливі, але досить впевнений рух, навіть враховуючи використання кондиціонера. Для агресивного стилю водіння, потужність двигуна не буде достатньо. Крім того, перевантаження двигуна погіршує «хронічні захворювання» 491QE, внаслідок слабкостей в конструкції, які будуть розглянуті нижче.

7. Двигун 491 QE

8. Двигун 4Y

При русі на шосе споживання палива становить 10-13 л / 100 км. При нормальному завантаженні автомобіля двигун дозволяє пересуватися на швидкості 110-130 км / год в п'ятому шестерні за вартістю кількості оборотів 3000-3200. Точне прискорення, наприклад, для перехоплення, в 5-му редукторі, не вийде, тому вам доведеться переключати до 4-го редуктора і принести швидкість до 3500-4000. Подальше збільшення оборотів не дає вираженого ефекту.
До максимального ступеня переваги двигуна проявляються від доріг. Кондиціонерське тягове, навіть при низьких швидкостях, дозволяє переходити в натяжність по грубій місцевості, без «повороту» двигуна. При підключенні всіх колісних дисків можна використовувати прямі або знижені передачі в корпусі передачі, тому зовнішній світло і середній рівень Великі стіни SUV G5 здатний легко долати. У цьому сенсі автомобіль, можливо, буде виходити на рівень позашляхового потенціалу вітчизняного «класита» УАЗ Патріот тільки через недосконалу геометричну перебіг. Довга основа і мінуси Сейфи більш характерні для перехрестя, ніж для вузькоспеціалізованих транспортних засобів. Крім того, поперечна стропа, на якій здійснюється передня карданна додаткова гальмівна (розгортання) для катання на грязі.

9. Навігація Автомобіль перетворений на всі транспортні засоби

Відразу після вибору кольору і моделі я перевіряв, як я міг, тіло для «нездатності» і «розфарбовування».
Часто буває, що автомобілі вражають прямо в салоні, а потім відновлені. Все було чудово. Дверцята закрита, двигун почався відразу ж, вікна пішли і вгору. Немає диму або диму.
Після того, як паперова робота, я залишила салон щасливим і відлякуваний одночасно. Не знайомі розміри автомобіля. Ви на площині. Подрібнювач побутової техніки, всі інші автомобілі знаходяться далеко. Але дуже близько до боків. Переваги такої посадки ще не зрозуміло.

Весь автомобіль знаходиться в пластику. Я люблю водіння. Цей п'ятий буржуа повинен бути знищений відразу! Я походжу на мій материнський дворик і видаліть всю упаковку. Тепер автомобіль виглядає як звичайний, дорогий іноземний автомобіль. Чорний завжди перемагає, якщо немає бруду і пилу.
Перші тисячі кілометрів були успішними. З блоку, але це нормальний процес для нового двигуна. Під капюшоном все ще блищає і блискає. Немає плям, це гладко.

10. Перша фото в салоні, бігти 0 км.

У перший міжміський міжміський Поруч, 160 км.
Пробіг за тиждень становить 1500 км. Ми повинні йти до першого. З несправностей бачив:
Правильні двері для спини не закриваються. Погано закриті двері до стовбура відкриває. Знайди, як вона навіть відкрита. Я назвав салон, запитав, як відкрити, що натиснути. Я відчуваю себе як jerk. Щоб відкрити задню сторону, потрібно повністю відкрити заднє вікно з ключа, або з кнопки в салоні, а тільки потім відкрити ручку, розташовану всередині. Якщо ви не знаєте це, ви можете приїхати протягом багатьох років з закритою дошкою. Ми регулюємо двері безкоштовно, за гарантією. Змінено масло, фільтр, мої витратні матеріали, близько 3,500 рублів.
Я пішов до настоювання, спина може бути настоюватися до нуль. Під час видалення задньої вікна виявлено фабричний дефект монтажу. Задня панель (ліфтинг) вигнута, не обрамлена. Виправлено, ущільнюється чимось власним. Не доторкнувшись до скла на 1 день. Після пари днів скло припинило падіння навпіл. Я пішов до гарантійного обслуговування. Вони роблять це безкоштовно. Через кілька днів він знову припинив роботу. Скло відкриває крокоди. Знову безкоштовно, за гарантією.

11. Переглянути ззаду

р.

Не було ніяких нещасних випадків перед TO-2, практично. Але ближче до 7000 км головний циліндр зчеплення почав працювати погано. Це перша хвороба, виявлена на великій кількості автомобілів. Виявлено у першому тис. м. Оплачується ремонт. Оскільки проблема в циліндрі ущільнювальні гумки, і вони не включені до гарантії! Звісно, можна сперечатися і сушити, але мій час коштує дорожче, 900 рублів ремонт. Ми змінили циліндр повністю. Всі три роки працював без проблем!
Після того, як я вирішив не піти в службу компанії без необхідності, тому що не було проблем з гарантійним автомобілем, а не гарантійних справ коштує кілька разів більше, ніж звичайні ремонти. Термін гарантії та пробіг між ТО в 7000 км, МГО потрібні тільки для дилерів, щоб заробити гроші.
Хоча вони досить лояльні до рутинної роботи. Зосереджуючись на аналогічних автомобілях інших брендів і рекомендаціях виробників нафти, я досягла оптимального технічного обслуговування, між масляними і фільтровими змінами 10000 км на напівсинтетику і 15 000 на синтетичних умовах. Наступні 50 000 кілометрів, інтенсивна експлуатація міською системою 20% міжміського 80% були без поломок.
50 000 км. Я вирішив змінити свічки (оригінал китайського) і колодки передні, задні. Свічки були 80 відсотків зношених, але автомобіль працював дрібно. Передні колодки зносу 70%, зміна. Це результат підключення переднього приводу взимку. Я не відключився взимку. Задні колодки носити 30 відсотків. Продається багато років.

12. Невеликий квадроцикл вписується в багажник.

Габаритний зображення

до 80,000 Ведуться без проблем (крім нещасних випадків, про них нижче), автомобіль працює як годинник.
Після цього круглого малюнка я проїда по місту і приступно натискаю газ до кінця. Швидкість - 140 км на годину протягом декількох хвилин. Вдово я бачив лихоманку, я сповільню, але це занадто пізно. Прокладка пропалюється. Пари з глушника і двигуна. Микість 491 прокладка двигуна GBC біля 4 циліндрів. Не можна перегрівати і перевищити швидкість двигуна. 50 з 100 двигунів, які відчувають це, навіть підписні двигуни Toyota. Проблемою є позначення конструкції, невелика відстань між циліндром 4 і краю прокладки. Вони говорять про те, що на японському прокладці GBC ця проблема вже була вирішена. Китаянки теж швидко навчаються.
Я перетягував назад до міста, друзі безкоштовно. Шукаю послугу. Питання ремонту витрат від 27000 рублів від мого дилера. Іншим дилером є кращий тег цін. Згодні на 11000 рублів (видалення, установка голови, заміна прокладки, заміна масла і охолодження)
Через три дні вони робили. Це океї! Робота автомобіля. Не змінювалися кільця на вихлопних системах, вони не доступні, машина працює як пробивний манжет, трохи гостріше, ніж раніше. Як кажуть, це робить.
Після ремонту автомобіль проходить без проблем. Я поміню задні колодки на 90,000 км, не тільки тому, що вони зношуються, але тому що я втомився від катання з старими.

13.00 р. У глибокому снігу можливі пошкодження нижнього бампера!

100 000 пробігів, коли перетворена передня вісь, можна почути клан і чути, як можна. Застібка під машину, виходить, вилетіла передній хрест на кардан. Все взимку я поїхав на лицьову лінію, підключену, незважаючи на заборони відповідно до інструкцій. Це, мабуть, результат цього руху.
Гума все одно повною мірою, літо. Упродовж трьох років я ніколи не змінив його! Вона добре тримає дорогу як влітку, так і взимку. Виняток знаходиться тільки на льоді, але це рідкість.
Я пішов в магазин, виходить, що всі хрести різні, ніхто, навіть майстри не знають, який розмір необхідний для мого автомобіля. Є п'ять варіантів: 27, 25, 29, 30 міліметрів. Я запитав хлопці на форумі, проконсультував 29 мм. Коли розібралися, виявилося, що вони не підходять, потрібно 28,5 мм. На деяких карданах добре підійдуть хрести з Москвича!

14. Переглянути знизу. Ви можете побачити передній кардан праворуч.

В цілому багато запасних частин можна знайти в звичайному магазині, від Volga 3110, наприклад, один в одному стоїть вентилятор радіатора. Як я був пізніше переконаний, коли мій робоче колесо знизився на бігу на 130,000 км. Нативне крило не знімне, вентилятор не розбірний. Китайські брати кладуть все на заклепках і прихованих горіхах. Нові витрати 4500 рублів, на замовлення. Вони не були доступні. Саме колесо може бути змінено на 1000 рублів. Але я не займався ризиком і повністю заміняв ціну питання 2500 рублів.
Після пробігу 100 000 Я кладу на автогазове обладнання італійське, нове покоління, розподілене введення. Набір з 95 л TOP, замість вартості запасу 35000 рублів. Економія є значною. Вартість права власності надала. Тепер 1 кілометр пробігу у мене є 2 рублів. За наступні 4 місяці я їду близько 35,000 кілометрів і повністю оплачується за монтаж. Заказник живлення бензину + газ 1200 кілометрів.
Єдина проблема, яка виникла з установкою газу, є перегрівом машини. Можливо, щось було неправильно або просто збіглося, але я не бачив ніяких очевидних причин. Автомобіль починає прогрівати і кип'ятити після невеликого ходу на швидкості понад 120 км на годину. У місті немає проблем, автомобіль не прогрівається навіть в бруківках, але на шосе, потрібно зупинитися і додати кип'ятіння досолу 1 літр на 200 кілометрів. Одержуємо десять. Я намагаюся приводити повільніше, це допомагає, але не на довгий час. Влітку, коли ми пішли на Південну Уралу, це була остання солома терпіння в прийнятті рішення про продаж авто. Водіння на шосе, в 35 градусах тепла, без кондиціонера, і навіть при швидкості 90-100 км на годину виходить за свою міцність.

15.00 р. Відправка. Вона краще захищена. Дріт висить в звичайному вигляді.

Випадковий
Перший випадок був невеликий. На доріжці я на льоді не можу впоратися з контролем і гальмуванням на снігу, щоб не потрапити на спину несподівано уповільнених вантажівок. Ми отримуємо застрочку в снігу і не можемо зворотний (літній каучук) Ви повинні ввімкнути на привід, зменшену передачу і вийти вниз. Похили близько 30 градусів, нижче заморожених тампонів і снігу коліна. На трасі я повертаю і як трактор легко зіштовхуватися від снігу. Вплив був на сніг і тільки в домашніх умовах я вже помітив тріснутий нижній бампер. Дуже крихкий в холоді. З моменту відсутності сертифікату від ДАІ ми чекаємо на можливість змінити страховку. Нові витрати бампера 3,500 рублів.

16. Російське тюнінг, безглуздий і нещасливий!

597168

Його дружина в другій аварії протягом декількох місяців. На зіткненні, на швидкості близько 60 км на годину, VAZ-2107 летить і розім'якшує всі ліві сторони до дверей. Жігулі не можна відновити. У нас є і бампери, фари, поворотний сигнал, крило, туман в бампері, лівий фартух і трохи більше деталей. Автомобіль знаходиться на ходу, все плавно працює. До тих пір, поки страхові рахунки, я їду зламаного автомобіля. Навіть лампочка світла в зламаному фарі працює! Оцінено 85000 рублів, відремонтовано за 45000 разом з розписом (25,000 ремонтів + 20,000 запасних частин) в звичайному гаражному сервісі. Якщо ви робите це в компанії, це може бути недостатньо.
Через місяць його дружина знову їздить і Nexia приходить до неї. Пофарбуйте задні бампер з страхуванням. Бампер в цілому, але страхування вважає його заміною на 15 000 рублів. Ми робимо це за $8,000.

17.00 р. На регулярних шинах легко висаджувати навіть невеликим снігом.

В іншому випадку, якщо ви можете зателефонувати, що це відбулося без нас. Я прогулявся в магазин протягом декількох хвилин, автомобіль на тривогі, раптом шоковий датчик відходить. Я залишаю, все добре, автомобіль стоїть, ніхто не поруч (автомобіль знаходиться на стоянці, поруч з дорогою). Коли я підійшов ближче, я бачив, що заднє вікно все в маленькій сітці, воно зберігається тільки на оловці. Не було слідів каменів або інших предметів. Ймовірно камінь з проходу транспортного засобу пролетіти, але є вузький шлях і ви не прискорите. Ми не можемо побачити будь-які автомобілі. Я знову змінив скло на страхування. Нативна китайська, вартість 12,000 рублів, страховка нарахувала 14,000. Знайдено новий скло, аналог від Toyota 4 Runner, за 6000 рублів! Я дав йому те, що для установки і настоянки.

18 років Задня віконна падає з кабіни, або з ключа. Ви не можете відкрити літак!

Після того, як дівчина в Matiz поїхав в мій заднє колесо (проходить на червоний). Передня бампера Матиса знімається, тільки є невеликий подряпин на декоративній підкладці. Головний удар прибув у диску коліс. Я попросив її, якщо у мене виникли скарги. вона не говорить! Покарана її удачу і зліва. Очікується на GAI дорого і стипендії.

19.00 р.
Типове розбиття є дуже крихким бризком. Перерва в перший отвір. До речі, вчора я був штраф за відсутність задньої бризки на 100 рублів. Я зняв десь.

В цілому враження автомобіля добре. На твердому 4 я кажу. Варто 100 відсотків її грошей.
Але протягом більш ніж трьох років не можна їздити без інвестицій. Після цього часу контакти починають окислювати, деякі датчики не працюють добре, лампочки світла починають працювати знову. Кілька випадків, можливо, виконайте свою роботу. Дуже сподобалося швидкість і висока посадка автомобіля. Рама дає гарантію, що навіть в серйозному випадковому випадку автомобіль не складить як ще одну китайську без рами. Автомобіль виглядає набагато дорожче, ніж його ціна і багато людей лікують її повагу. Вони приходять вперед. До того ж, як розкішний автомобіль, ви навіть можете насолоджуватися ним. З негативних емоцій, контактів, датчиків, однак, я ніколи не змінив їх, вони почали знову працювати. Після того, як контакт на генератор зникнув, і мені довелося перетягнути машину до служби. Ні. Проведення додаткового дроту на масу. Генератор може бути змінений до Щевовського, з невеликою зміною кріплення. Деякі оригінальні деталі дуже дорогі. Але це не проблема машин, але досить життєдіяльності дилерів.

20. Весільна версія автомобіля

21. Ще один кут.

22. Салон. Все включено. Подушки і всі види додаткових кроків, як ABS.
Наявність двох важіль показує, що цей автомобіль є китайська збірка
(Російський привід перетворюється з джойстиком)

3413634

23. Електричне включення всіх колісних приводів та заводських 2-х крокових нагрітих місць

24.
Підлога в російській версії автомобіля становить 4 см нижче, відповідно, простір в салоні є більш зручним.

р.

25.

Задні гальма тепер дискові гальма.
Колеса чавунні R16. Стандартна гума - 235/70

26.
На передніх хабах немає ручних хабів - включення хабів на Великому стіні Сейф російської збірки автоматично.

р.

27.
Дошка зручна. Яскравий синій світло регулюється. Але підсвічування гудзиків занурюється спочатку, це занадто яскраво. Але ви звикли до неї швидко.

28.
Магнітола в державі - дводенні. Може грати CD (MP3 не) касет і радіо. Я був досить задоволений, я не люблю музику. Парктронічний парк з 4 датчиками на спині.
Також дуже зручно. Його єдиний недолік – нездатність вимикати на дистанційному режимі при нагріві машини. З'явився просто лівий в кнопці зуба!

29.

Передній пасажир має велику кількість номерів.

30.

Це трохи занадто малий у спині. Задні сидіння не регульовані, але їх складають прямо в підлогу! Більше вантажівок, ніж мікроавтобус.

31.

Для задніх пасажирів є зручності, у вигляді тримачів чашок і регульованих зон удару!

32.

У багажнику є кишені для інструментів і дрібних речей.

р.

33.

Сам багажник досить великий, з сидіннями складаний, я навіть переніс всі листи гіпсокартону! Вантаж зважує до 1 тонн.

р.

34.
Магістри поліпшать її. Мисливець-рибильний варіант.

35.
Ось як можна носити лінолеум на прикладі (довжина рулону 4 метрів)

р.

36.00 Р
Автомобілі китайської збірки мають характерну функцію-закриття на воротах. Насолода відключена, але якщо ви встановите газ, то запас не в іншому випадку кладемо.

37.
Російські автомобілі мають запас в нижній частині на спеціальній лебідці. Замість повітряної кулі (ТОП) до 95 літрів надходить під газовим обладнанням.

38.

Бак має 64 літри. Досить 640 кілометрів на шосе.

39.00 р.
Вид знизу без запасу.

40.
Підвіска дуже міцна. Я нічого не змінив. Попри значне перевантаження (Я завантажив до тону) Ударні амортизаційні стійки звідти всі 180,000 траси і не витікали!

41.
Передня підвіска. Гумові смуги - все непристойно. Кулька зліва, після 100,000 км. давала трохи сплетіння, але я ніколи не змінив її до продажу. Не збивався.

42.
Всі горіхи, які я зумів закрутити в хорошому стані. Метал дуже міцний, краї не плавають! Я ніколи не мав ключа!

43.

Деякі деталі знаходилися з Китаю. Є невелика корозія.

44.

Якщо ви є рибалок, або мисливець, і руки виростають з правого місця, це автомобіль для вас. Це більш надійний, ніж вітчизняні автомобілі, але ще не захопився корейською і японською. Тим не менш, Китайська навчається швидко.

р.

45. Виконання цього автомобіля є спірним. Але він не зданий плавати погано.

46.
Озеро Onega. Одномісне плавання

47.

Він залишає на себе.

Знімки завершилися раптово. Я купив цей автомобіль знову? Можливості. Просто новий. Всі інші речі рівні, автомобіль не поганий. Якщо слідувати за ним, слідуйте за режимами двигуна. Поставити на час.
Може бути, вони знову знижують. Хоча є більш гламурний варіант, який я також вважаю як мій майбутній автомобіль. Але ціна мітки вже 50% вище.
Всі Ви можете прокоментувати і попросити питання.

Джерело: