Мапа

Це другий розділ книги Я намагаюся писати.
Я збираю його до суду, шановні читачі YAP.

- 421, висота?
- 421ст, 50 м.
Збережіть на відстані 20 км, потім 100 до другого повороту.
- Скопіювати, 421.
Два атаки літака зрізають повітря перед ними на надзвичайно низькій висоті, якщо підключені невидимою ниткою - всі маневри були виконані чітко і гармонійно, під керівництвом синхронно повторили дії лідера.
Ми повернулися в парі з Толя після польоту в інтересах оборони повітря - іншими словами, ми грали разом з ними, щоб тренувати розрахунки батарей SAM. Все було добре: після KPM (кінцева точка маршруту), вони впали 50 метрів на місію і летять до аеродрому.
421ст, 422nd, попросив мене.
- відповідав, 421.
- Готовий.
«Ми робимо це,» Я відповів, відхиляючись зліва від маршруту.
До польоту, Tolik і I, мій найкращий друг і постійний керм, погодився грати трохи хитрощів, відступаючи від LZP (лінія даної доріжки) і летіти 50 метрів над сосновою ріжучою, яка розтягнула довгий коридор практично до аеродрому. Нерідко ми, і не тільки ми, як показати клас рейсів, які люблять літати на межі фольги, коли неможливо, але ще можливо в плані нашого рівня підготовки. [нек]
Я. Якщо ви попросите пілота про свої почуття під час польоту і в цілому, чому він потребує його, він не зможе розповісти вам нічого - точніше, він розповість вам, тільки в цьому не буде сенсу. Необхідно бути з ним тієї ж крові, читати - одна професія, розуміти красу польоту, почуття єдності з критим автомобілем, які багато пілотів вважають досить аніматовою і навіть, що робити концесію, поговорити з літаком як людину. Пілот не зможе передати свої враження в словах під час польоту на дуже низькій висоті, коли поля, ліси, села і дороги, які на високій висоті здаються вузькими стрічками, щітка під вами на швидкості 700 кілометрів на годину, коли «знижкові» вантажівки зв'язують вас з високим світлом і іноді рясно відвертають до сторони дороги «зіткнувшись від зіткнення», коли смішно, що корови в луках стрибають, кидаючи їх задні ховики високі в їх ковальному терорі, намагаючись зачепити джерело рмеля і з двору, люди можуть скакати, нарешті...
Толя тримала бойовий порядок, стоячи на правому задньому плані і вище мене, так як він повинен, миготувавши його кабіну лампи в дзеркалі заднього огляду, стояв як завжди дуже близько, демонструючи мені свою майстерність як перший клас пілота. Він був великим пілотом і надійним другом, людиною з яким я мав можливість пройти через вогонь, воду і мідні труби. Ми довгоїлися, ховавши дітей – Я став богом своєї дочки, і дружини Толка, гомілки Ілля – сина мій. Ну, як очікується, всі свята разом, всі проблеми з загальними порадами, і в сервісі намагалися підтримувати один одного і кришку. Так сталося, що я був призначений командувачем дивізіону. Толя була підпорядкована мені, але це не зіпсувало наших відносин, навпаки, було можливість літати разом.
Я дивився в дзеркалі заднього огляду, Толя була неслухняна, піднімаючись від мого крила не більше п'яти метрів.
- 422, ви стояти поруч, витягти назад - Я поїхав його далеко, даючи собі номер для маневру.
- Скопіювати, 421.
Ми обережно вводимо зазор і почали розсіювати.
- 422nd, поворот 90 - Я подав команду і перемістив штанги самостійно.
Боротьба з індикатором швидкості, що тягнеться до позначки 700 кілометрів на годину, була невелика вібрація від двигунів, штифти з боків, що спалахнули, практично змерзаючи в одну коричнево-зелену стіну. До кінця лісу, в той час, щоб взяти 100 метрів, щоб ввести аеродром і підхід до посадки.
- 422, зайняти... Я не встиг закінчити, так як я бачив, що в правому дзеркалі з рулоном зійшов з мене доля. А потім з'явився вибух, вогнегасник якого розкинувся десятки шпильок в радіусі п'ятдесят метрів, збиток вогню і сміття, що кинувся до місця, де мій раб був, поступово розсипався в проміжок, встановивши вогонь до сухого соснового лісу з гаслом. Починався вогонь. Для мене час практично припинив, перебуваючи в статичний стан, надаючи можливість сприймати кадри реальності, як в деяких редакторах відео. Жахи того, що сталося не стерп мене, але зробив мій мозок працювати кілька разів швидше, змушуючи мене діяти і приймати рішення.
Як я отримав висоту, я дивився в пошуках порятунку Toli, але нічого не міг бачити через ліс, починаючи з опіку.
- 421, Ваше місце, що відбувається тут. Я відчував щось неправильно і почав запитати мене.
Я соромлюся, не знаючи, що відповісти, але потім натискав звіт, 421, при вході в аеродром зіткнення 422 з наземною перешкодою або птахом, немає парашута, повторююю, я не спостерігаю парашута. Я повідомляв, стоячи на згину через аварійний сайт літака, і не вдалося зупинити тремор, кинувшись над тілом з адреналіну, який буквально, як цунамі, кинувся через мій кровоплин.
- Скопіювати це, 421. - Голос РП помітивно - зайняти 600 метрів до другого повороту кола, рятувальний вертоліт і команда НФМГ вводять маршрут, уточнені координати.
- 421, роб. Я дивився на простір нижче мене за останній раз, шукаючи апельсин купол Tolik на землі, але нічого не... нічого.
Я мріяв про наш останній рейс, мій останній, тому що я ніколи не пішов знову. І кожен раз, за перший раз, Я живу ці моменти мого друга жахлива і безглузда смерть і померти з ним.
«Контрікс» приймав мене в обіг відразу після посадки, але їм не доведеться боротися з ним довгий час – я був лідером пари і тому був відповідальний за все, що ми виконали в рейсі. Я був сто відсотків винності. Причиною катастрофи стала мисливець невеликої гри, яка з невеликою білизною в її кіготів летять на соплі Анатолія. Важкий тягар не дозволяв швидко і маневреним птахам вийти з зіткнення, руйнуючи життя людини. Миттєво бомбардували двигун, літак нахилився і втратив висоту, виловили верхи штифтів, згортають і спалюють. Толя спробувала врятувати себе - він сидів у кабіні, що скручує ручку викиду з деревними руками, але не встигав час.
Я був «прописаний» з армії, під чуйним приводом відтінених здоров'я, після місяця, залишивши пенсію. Спасибі дуже багато, я кажу це щиро. Я не міг знайти роботу в нашому маленькому містечку на тривалий час, але потім загинув хронічний брак грошей, я пішов в годинниковик на парк. У роботі не принесла радість і гроші, душа була отруйована колишніх колег, які прийшли за свої автомобілі і демонструвались не помітили мене або сухим чином кинувся "хелло" через зуби, і за спиною закинулася на те, що світло варто. Нестя, моя дружина, не може перенести довго нав'язливі погляди колишніх друзів і знайомих, фактичний бойкот від дружин офіцерів і колишніх подруг, мій поточна робота, яка не приносила гроші і один день без пояснення пішли на маму, залишаючи мені порожню квартиру і половину наших грошей, збережених. Я не можу стояти його і почав ставити себе на пляшку, що йде в дно людського суспільства щодня швидше і швидше. Але, він, у мене були друзі, які готові поділитися моїм болем в будь-який час дня, і деякі не пішли додому, сподіваючись отримати вільний божез перед іншими. Я не їдаю всіх, я не подбала - Я впав в абіс і хто супроводжу мене не зацікавився.
А потім, під час чергового заїзду в магазин для нової порції «мийки» я зустрів єпископа, ветерана сучасної війни, яка відмирала, залишаючи обидві ноги в гарячих плямах. Він сказав мені багато про те, що життя, порожня її пляшка без п'яти. Він сказав про друзів і ворогів, про втрату деяких і вбивство інших. Він розповів про реальні відносини, про військову братство, про операції проти ворога і операції проти них. Він розповів про свого друга, який витягував його з бою, сплачуючи за неї з променевою кулею в спині голови. На ранній ранній ранній ранній ранок з'явилися багато розмов.
У мене є план.
«Не плутаний туризм з еміграцією, сином» Єпископ зауважив мене, «нехай люди повертаються звідти, навіть в державі, як мені. й
Не хвилюйтеся про мене, я не буду довго.
Я був таким, що мій простота.

П.С. Охарактеризований інцидент стався насправді (не з мене) і не мав таких трагійних наслідків для раба, але літак був дуже погано пошкоджений, а ставка попросила від ВПС.

Я не знаю, як малювати «c» в колі, тому тут.

浜у 涓 蹇

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное