Традиції Радянського Союзу, які ще викликають ностальгію

Що таке дитячі спогади? Я дивую, що наші діти відповіли в майбутньому. Тексти пісень, а це означає: Чи будуть вони сміятися і сміятися про дорослість? Що запам'ятається найбільше? Я думаю, що не потрібно говорити про деякі з «дів».

р.

Сьогодні видання. "Сайт" Подумайте про спогади.

Що таке дитячі спогади, я знаю по-перше, бо я народилася і піднялася в сільській місцевості. Так як наші батьки повинні працювати щодня, сусіди і я залишили на себе і придумували розваги на ходу. Після відпочинку дітей в сім'ї знаходилися тільки два хлопчики, і старші діти.

Хлопці зустрілися з малюками рідше. Я був дуже щасливий, щоб мати старшу сестру, шукаю після мене. Вона потім додала до моєї ранньої дитячої пам'яті з цікавими деталями, які я забув. Додайте мені один приклад. Я був два роки. Влітку нам сподобалося їсти полуницю, полуницю і вишні. Ми знаємо, що плоди ростуть на кущах і рослинах. Моя однорічна пила рожева личинка колорадського жука на картоплю і в'ялення їх для дозрівання ягід. Зібрав власноруч «вишуканий» і почав за смаком. Я зустрілася з його прикладом, але мій старший сестра помітив нас вчасно і нехай мені.

р.

Я почав з чотирьох років. До цього часу я не знаю щось. Найяскравішим враженням про те, що час був гасінням. Мій фіолетовий зимовий комбінезон вішати icicle-подібна прикраса. Я завжди тягаю один з них в рот, тому що він виглядав як pacifier. По закінченню сезону вся краса була тушена.

р.

Українська У холодну пору року настала темно-на початку. Для того, щоб не бути сумним під час відсутності матері, моя сестра прийшла до нас екстремально весело – стрибаючи з шафи до ліжка. Я майже п'ять років молодший, але це не зупинилося мене від сходження високого шифона після моєї коханої сестри, а потім весело згинаючи. Ми можемо мати багато веселощів, але я спали і різати мій чол. Поранку була невелика, але вона злякалася з причини: вона повинна переконатися, що нічого не буває до мене.

У селі не було дитячих садків. У вільний час було витрачено переважно на вулиці. Яйця, мотузки, кольорове скло, старі скатертини і ковдри, шматочки мотузки, палички і каміння - все було підходить для гри. Влітку вся компанія побудувала хати в відокремлених місцях, різні чохли і зникла туди до вечору. На зиму фортеці і барикади були побудовані для гри в снігу. З настанням першої щелепи я ліпила на місці перед будинком Снігу Майдану.

Коли я був шести років, викладач початкової школи прийшов до нашого будинку. Вона слухала мене, щоб піти в школу. Я пам'ятаю приховування за спідницею матері. Але це було дрібно. І наступний рік, наші дружні чотири пішли до першого класу. Я полюбила розширену денну групу, тому що старе вчитель виведе стару книгу і прочитав нам захоплюючі казки кожен раз. У віці ми отримали, більш цікавий шкільний життя. На додаток до занять, змагань, ранок і розважальних вечірок.

З кожним роком більше та більше обов’язків були присвоєні нам у школі та вдома. Необхідно регулярно допомогти батькам на фермі і в саду. Але з школи вони відправили студентів, щоб допомогти колгоспу суху сітку, збирати яблука, накопувати картоплю і бурити буряк. Крім того, учні пішли на ліс, щоб висадити ліс на місці скидання. І були суботами для очищення території, доставки відходів паперу і збору металобрухту. Не нудьгувати, завжди буде щось пам'ятати.

Яка дитяча пам'ять дорого до серця?