Водіння.

Я прочитав creo of Dream Angels тут і вирішив розповісти свою історію.
Я не знаю, скільки літер це буде, але я кажу напевно, що помилки і типоти будуть досить.
Будь ласка, не киньте щит на мене, краще відписатися в препараті, спасибі заздалегідь.

Поведи його або ні, події, описані нижче, трапляються до мене N-го часу тому, але про все в порядку.

Вже в армійську історію.

В далекі роки молоді.
Я почав свою роботу в якості водія на камазі, часто їзда на ділові поїздки.
І колись було потрібно йти з вправ, і що дороги були більш вільно замовлені, щоб відправити на дорогу вночі (як завжди, як завжди), піти небагато, близько 500 кілометрів, але це так сталося, що перед цією поїздкою за останні два дні я зумів спати пару годин від сили (в армії, проблеми конскрипції мало хто піклується про людей).
Ми рухаємося на шляху (Я водій, мій бордюр на пасажиру), стовпчик переднього, я збираюся за колесом (колесо було забито, зігнути як гумовий батон, так як совість не дозволяла знайти заміну в іншій частині, і не було бажання купити, колективний розум вирішив вибити його з сланкоммером і зробити брухту на ньому, щоб хоча б якось отримати на рідну частину (фото після тексту я вставлю, що я не буду називати її щуром).
Так ми йдемо, говоримо про різні речі і добре так, кілометри і години бігу, швидкість 60-65 (то автомобіль почав кинути дико на дорозі, і я розумію, що краще п'яти будинків, ніж 4 в морзі) стовпчик далеко вперед, і дати шип про них, на шляху поїхав в якусь кав'ярню, нехай так =).
Це де головна частина...
У мене є ця проблема, чим більше я їсть, тим більше я хочу спати, в прямій пропорції я б сказав.
Покинув ще сто кілометрів, розмови, якось припинили самі, летять ніс, почався скиніння і я відчуваю, що моя сила залишається дуже мало, так як Volvo перезабирає мене і приводить до дистанції, добре, добре, перезахоплення, добре, каблук з нею, але ні ...
У 10 хвилин я бачу вперед, деякі бульфіт по дорозі стоїть, і на зіткнення одна фара, але не рухається, я сповільнився, так як відстань знижується, я прийшов зрозуміти, що це випадково і потрібно припинити допомогу (який якщо не мене?) і після того, як зло немає зустрічі, ні пов'язаний напрямок автомобілів, НЕВЕРЕ. Я кладаю машину 10 метрів до нещасного випадку, безпосередньо на дивіденді (так що з афара це було видно і викликало логічне питання «Факс це тут» і нездатне бажання сповільнитися і попросити), перевертавшись на надзвичайні ситуації, відштовхуйте... Якщо в короткий час, в Volvo два дівчата, вони не подряпини, подушки працювали, але в стані шоку, другий автомобіль був 99-й з двома хлопцями, 25-27 років. І були свідомі, але розбиті в машині. Вони називають амбулатором і копсами і розмовлялися з цими хлопцями, перш ніж вони прибули, щоб вони не втратили свідомість і хоча б якось тримають.
Швидка швидка допомога. Я не знаю, що сталося далі, ми переїхали.
Я повинен визнати, що ця аварія збив мене від мрії повністю, навіть не побажаю жити. Але втома не пішла в будь-якому місці...
І ось, де я почав, чому я писав це.
Ми йдемо, leitekha знову спить, і перед очима, ті хлопці стоять і всі думки прокочуються в певному напрямку, і місця є деякі непристойні, з обох сторін лісу і обсесивне почуття, що ви постійно дивилися (Я думаю, що ні у мене не зіткнулися з таким). У одному місці ліс прийшов дуже близько до дороги, прямо перед поворотом, я проходжу і побачити, що п'ять метрів перед мною є автомобіль, навпіл на дорожню частину на дорозі і не видно, що всі вогні вимкнені, я розумію, що я не встигнути зупинити і їздити занадто ... в той час як я розумію все це і витягнути кермовий круг, світло фар змінив цей "маш", він виявився, що тільки гра тіні, але як я розширив, то ...
Але це все більше... прямо, як стріла перетину дороги, на всіх, їжі немає наради, я думаю про себе, раптом на відстані хтось, здається, прогулятися по дорозі, але це здається не, чим більше я виглядав більш незрозумілим. Приблизний, як дівчина, виглядає як 7-8 років йде на його частку дороги в білому одязі. Хто ебать дівчина на дорозі з двох сторін лісу? Я розумію, що я збираюся, і вона йде, але я не можу зловити її будь-яким чином! Я почав дивитися на край в очах, відчуває себе, як я даю її йти на певну відстань, а потім він не підійде або відійде...
Блінкер зникнув ...
Тексти пісень, а це означає: Я думаю ебатьін', дах пішов. Після того, як я був шкода за мій дах, ліс закінчився, як якщо його не було, зустріч... Я не знаю, як довго я був водінням, я половив себе на промені думки, що немає думок (сортів) в моїй голові, але є тільки зустріч однотонно вдарив фари в очах і петля дивідування кімнати.
Час зупинитися і піти в ліжко або змінити місця з літаючими місцями, інакше ми не досягнемо.
Я шукаю на одометрі, до сто тисяч залишилося трохи менше 4 кілометрів, я буду вбити і спати на сто...
Кілометри після 2 знову почали ліс, втратили зустріч, дорога вузька, дивлюся на одометр на дорозі, одометр на дорозі. Знову я нию очі до одометра і в останній момент я помітив, як на дорозі, хтось виходить, фари кидають лякалоть жіноче обличчя, це зупинка рама назавжди відбита в пам'яті. Удар на гальмах, ліевтенант мухує обличчя в металевий торпедо.
На мій погляд, автомобіль не зупинився навіть до кінця, коли я підібрав прапорець і стрибнув з кабіни ... ніхто не був перед автомобілем ...
Лейтха: «У кицьких кицьках я спала», сат на пасажиру і миттєво впав дупа.
Постільна ложка прокинулася вранці, п'ять хвилин від блоку, ніч нагадував тільки стрибок на голову ... потім я не мріяв.
Що це не було відомо до теперішнього часу, можливо, гра світла, тіні та моєї уяви, або, можливо, ні. Про те, що ми ніколи не прийшли до будь-якого віку.

Друга історія стала пара років тому.
Відправили мене на діловій поїздці, 1500 кілометрів від дому.
При підписанні договору, виявилося, що компанія не має невеликої кількості, після консультації з її перевагами, було прийнято рішення про отримання матеріальних цінностей, до золотої коронки.
Ось як я отримав руки на цьому Мерседесі.
Всі контракти підписані, угоди промиваються, руки голені, майстрині місцевих дівчат, час і честь знати.
Я мав два варіанти, щоб отримати будинок, літаком, або на практично новий меридіан. Природно, я вибрав другий варіант, коли все ще буде можливість, і чи вона буде падати, їздити на задоволення в такому автомобілі.
Перший день був великий! Мерседес, музика, зимова дорога клас!
На ніч я вирішив не піти, залишатися в невеликому містечку в готелі. Ночівля я був запропонований сумнівний якість ебать, коли пропозиції почали повторювати деякі дівчата щитовидних і побажали гарну ніч. Промен зимового сонця мене кинувся, настрій був чудовий, половина шляху була прогулянка, і я був вдома.
Ведуться дорожня дорога, вона періодично перехрещена землею, сонце світиться, доріжок, вантажівок і настрою, таких як в дитинстві в очікуванні свята.
Кілометри після 300, фігура з'явилася далеко передньою, йде вздовж дороги з виворітною рукою, а інші не помітили її, пропускаючи минуле, захоплюючи її сніжною крихтою ...
Під час підходу «пружений» було дуже привабливою асою, вона зносила бавовну куртку, витяжну голову, сірі джинси і безшовні чоботи, всього нижче коліна. Якщо він не поспішає. Хто, якщо не мене (загадайте?) Я просто припинив трохи, поки я чекав... Вона прийшла, відкрила двері, сіла, ніби чекала мене.
У салоні відразу повісити приємний квітковий аромат... Покинувши капюшон, вона показала мені дуже милий обличчя з мінімальним макіяжом. Прямі коричневі волосся приймають в високий хвіст, акуратний манікюр, навіть білі зуби ... Мрія!
Коли я попросив її, де вона збиралася, вона подрібнила її плечі, кажучи, «До горизонту». й
Починалася розмова, здавалося б, про що-небудь, але про все одно вона вийшла дуже приємною і цікавим співрозмовником.

Ви можете зацікавити, чому «Ш»? Вона не представила себе і я ніколи не...

Я хотів би їздити якомога швидше... до певної точки.

Колись досить ненав'язливо Вона попросила уповільнити, і я тільки за =, кинувся, тільки до повороту кілометрів до 40-50 ...
Фак, тільки за те, що сліпий поворот, був нещасний випадок, не сильний, тому один вантажівок зловив інший, судячи за кількістю килимів і обсягу діалогу, кожен живий.
Вона активно сперечалася, що подушки не завжди рятують, а іноді можуть завдати шкоди, а також пояс для сидіння ... розмовляли і забули ...
Після цього вона попросила мене зупинити кафе на обід. Зроблено. Не було ніяких грошей, але я був щасливий платити за це.
Це, ймовірно, перша дівчина в моєму житті, що я навіть не підсвідомо розглянути як партнера, просто незважаючи на себе приємні моменти на її малюнку.
Сонце вже почав розкачати в горизонт, до будинку залишалася пара годин їзди і знову з двох сторін дороги, як пекло з снаффбокса, ліс покривається. Важкий, грубий, непристойний і знову теж, вже забутий почуття очей, які незрівняно призводять вас.
Звісно, мій супутник відчував той же, натяг буквально переповнений в повітрі, що б якось непристосував ситуацію, я взяв найбільш небайдужий погляд і спробував якось сміятися, відволікатися.
Вона посміхалася, спілкувалася таким же чином, але з'явилася довга в очах. Вона сказала, що вона була прохолодною і попросила мене зробити її тепліше, тільки в той момент я зрозумів, що я був носити куртку. Він кинув свій ремінь і утримуючи рульове колесо з однією рукою почав роздягатися. Позбавлення куртки назад з кромкою його очей спійманий її, в погляді без надії, з якого зуби спряжені і момент перетворення милого обличчя в грамак жаху і розпаду, широковідкриті, сині, недбалі очі, початок відкрити для крі рота...
Це був як повільний рух, я міг бачити його в великій деталях.
Потім кричуща, її рука на кермо, я кидаю на неї, вантажівка, що блимає праворуч, удар, спокійні блакитні очі, темрява ...
Покарана, охоплення темряви...
Це так, як ви плаваєте на ньому ...
Ви повністю спокійні, всі проблеми здаються невеликими і невигідними від уваги... влада, гроші, секс... все це зайве.
Ви починаєте усвідомлювати, що є чим вище йти до... і ви практично захопите його хвостиком, щоб ви ніколи не пустили знову.
Потім свідомість вибухає з болем... темрява відступає... Ваш затишний світ, тисячі звуків лопаються.
З якоїсь причини головка занурюється збоку в сторону.
Сині очі ... вона жива.
Живлення.
З'являються руки, з якоїсь причини, відчуйте тільки щось грубе і по-собачому.
Відкриття очей...
Жир, ведмедий людина, він має сірий п'яний, пара походить від його плечі...
«Живий,» потішає десь.
Я намагаюся сидіти... вона болить... але все ще працює.
Де вона?
Хто?
Дівчина! Коротка куртка, сірі джинси, черевики! Вона була в машині зі мною!
Ой хлопчик, добре, ви отримали голову...

Я отримую... тримаючи на деякі дерева ... мій ноги choking ... людина підбирає мене, так що він не падає...

Взяти мене на мій автомобіль!
Фак?
Отримати ебать!

Увімкнення навколо ... Мерседес стоїть на мене ... Я не можу отримати голову навколо... є тільки речі, розкидані від удару...

й Сашка Сам.

бульб

Джерело: