Автомобільні звички

Я хотів би запросити зацікавлених сторін, щоб обговорити звички, які люди набувають під час руху. І це стосується не тільки куріння або вживання тортів - під час руху деякі використовуються для більш несподіваних речей.

Власне, розвиток всіх видів звичок провокує саму ситуацію - напружена ситуація, особливо при русі по місту, постійно мінлива картина поза вікном, при цьому затишне «будинкове» середовище і можливість зробити все, що потрібно, самостійне з собою.

Збірка невелика, але може бути багато речей, щоб додати в неї.

І звичайно, ведмедя Анекса, засвідчує тему: зупинився на світлофора, в наступному автомобілі дівчина малює її губи з однією рукою, другий тримає мобільний телефон, я бачив, що я майже впав бритву в каві.

Перш за все, від себе - ідея збирання матеріалу крипта, коли я знову захопив себе на конвульсивному пресі ручної кнопки на вогні. Ось скільки я їду, і вже 10 років, тому багато обтяження ручної панелі на машині.

Найпоширенішим є куріння. Гармful не може придумати: підгортається підлогу і сидіння, вічно змащений каюта, бруд від золи на бічних вікнах і дверцятах - найбільш нешкідливі всі можливі. З іншого боку, заспокоїти нерви, червоно-гаряча поїздка через джем-паковане місто, палити сигарету - це неприпустимо задоволення.

Їжа є водінням. З одного боку, є думка, що процес жування покращує відповідь і збільшує увагу. З іншого боку, несподівано розсипаний торт на штани відволікає від водіння чистою мінет.

Купання. Чим краще заспокоїти нерви за кермом, ніж потік селективного скупчення, адресованого для водіїв по дорозі? І в цьому випадку немає найменшої різниці, які ви – M або F, ні досвіду, ні бренду автомобіля, ні вашої правильності в певній ситуації абсолютно нездійсненно. Все про місце в будь-якому місці!

227604

Сінгінг. Ця активність любила багато: мій будинок моя фортеця, і незалежно від того, що автомобіль прозорий. Перш за все, ніхто не почне свої вокальні досягнення, а по-друге, він розслабляє і допомагає заспокоїти.

А серед тих, хто не може співати, є барабанщики. Це хлопці, які або барабан на кермо колеса, щоб збити музику, або вибити на дах, нахиливши з вікна. Більш того, багато людей спокійно об'єднують цю роботу з різними маневрами, поворотами, реконструкцією тощо. По суті, рульове колесо можна перевертати однією рукою.

р.

У мене є друг, який рахує поруч автомобільні номери. Крім того, звичаюсь незліченно, практично неможливо відволікати його від цієї окупації - весь час людина зосередилася на розірванні на пластинах, складаючи їх в свідомості.

І звичайно, багато людей знайдуть час, щоб поговорити по телефону просто, отримавши в машині. І часто, як виявилося, є випадки, коли люди без телефону в руці в машині незручно.

Перед тим як надати можливість говорити іншим, окрему казку до дам. Для кількості годин водіння вони залишили чоловіків далеко позаду: в машині можна пофарбувати губи / очі, нанести лак для нігтів, читати книгу, писати деякі речі, або просто зірвати навколо ...

Джерело: