Майстер-клас з вирішення злочинів для копсів

Написання в LJ автора piligrim_67

Майстер-клас з вирішення злочинів для копсів Єкатеринбурга.

Вересень 2, 12:13

У вівторок, невідомі на трьох іноземних вагонах зупинилися автомобіль на Катеринбурзькому-Тюменьському шосе, після чого вони зламали скло з укусами і знімали вітрове скло з травматичного пістолета. Після того, як нападники покрили, повідомляє RIA «Новости» з посиланням на начальника прес-служби поліцейського відділу у Свердловській області Валерія Горіх.

«Нещодавно сумнівний випадок був записаний на федеральному шосе Єкатеринбург – Тюмень», - сказав Валерій Горіх. У 16:30 на 94-му кілометрі траси, як і раніше неідентифіковані злочинці на трьох закордонних автомобілях - Audi A5, Opel Astra і Volkswagen Passat (всі без пластин) - відключили автомобіль Toyota, що рухається в напрямку проходження, за колесо якого був молодий чоловік, народився в 1988 році.

Після того, як вагони припинили, дві інтрудери з великим золотом перехрестя навколо своїх шийок, озброєних кажанами, зламали чотири бічні вікна біля автомобіля Тойота, розстріляли через вітрове скло з травматичною зброєю, пошкодили задній правий стовп. Тоді, не зробивши будь-які вимоги до водія, холігани покрили сцену злочину.

Представник поліцейського відділу зазначив, що такі злочини не були записані в Свердловській області протягом тривалого часу. "Чому він сказав, що він.

й «Кримінальні слідчі тепер шукають злочинців. Вони перевіряють всі навколишні села і міста, де холігани можуть сховатися, - сказав Валерій Горіх.

Ви розумієте версію ATC? Три простих селянських хлопчиків, одягнених в золоті ланцюжки, втомлених для очищення щита за свинями. Вони вийшли в прості селянські автомобілі - Audi, Volks і Opel і пішли на шосе. Повернулася до села. Поросят знову очищають.

Але це не так працює. Тож я вирішив дати майстер-клас з вирішення злочинів для копсів, які погані з поглядами, вухами, логічним мисленням і прагненням вирішувати злочини.

По-перше, ознайомтесь з тим, що резиденти писати.

Я поїхав в минулу ніч на вулиці Машинобудівники на 8 годину, з якихось там були три автомобілі чорною і заблокованою дорогою, відкривали вікна і почали вирішувати деякі питання між собою, добре, я не соромлюся перезавантажити їх (нехай люди заважають говорити на дорозі) і пішли спокійно, але вони побачили мій маневр дуже відхилений (мая не дуже інакше буде штовхати) вони знову захоплювалися і вже почали замінювати свої автомобілі і одночасно не тільки мене, але всі, хто пам'ятав, що ці відро з 72 регіоном всі чорні і розкочували в купах російських вікон (хоча вони не повністю злипалися). Серед них: Audi A4, Folz graze і Opel Astra. В цілому, вирішіть, щоб не витягти долю для х ... і пішли на інший маршрут.

www.e1.ru/talk/forum/go_to_message. . . . 51977&i=6851977

72 область Тюмень. Продовжити читання.

Дива. Я прочитав тему. Я залишаю будинок. Проблема. Аудиторія, що стоїть на тротуарі. Фолькст звернув свій шлях. Місце для пішоходів - 30 см. Поблизу біля опелу. Я думаю, що це знайомство. Я дивлюся на номери, 72-й регіон Навіть взяв фотографію, але як кинути з Nokia

www.e1.ru/talk/forum/go_to_message. . . . 51977&i=6852303

Дивитися! Що сталося? Державні таблички показали на авто! Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу! Я святий! І той, хто здивував його занадто !!! Ми подарували дива!

Ми не відволікаємо від щастя. Читати більше, ніж що-небудь.

«Седня Чо». стоячи на поворотах... поруч з дев'ятою, за нею вистила чорна духовка, торгові вітри і Audi C7 всі чорні, з числами Тюмень, і починають joska honk ... ми не можемо зрозуміти що-небудь, зелені вогні вгору ... вони перевантажують дев'ять і починають відрізати joska, потім почати там в смужки, щоб зануритися... перед карнавалом просто зупинятися на місті і отримати вгору... Я починаю затискати мене до ділення карнавалу... а потім я не хочу назвати idiot ..."

www.e1.ru/talk/forum/go_to_message. . . . 51977&i=6852924

Дуже цікаво.

Вчора, в дев'ятій годині я був зупинений IDPS (пеналти), в той час як хвилини були написані, я чітко чув радіо, що передає орієнтація на одну з цих автомобілів, а саме VW Passat. Також на радіо було зазначено, що за кермом є особа кавказької національності і числа конверж. й

www.e1.ru/talk/forum/go_to_message. . . . 51977&i=6853259

Вчора, близько 00 20, ця торгова вітрова з 72-ю областю, була їзда уздовж малюка з вулиці Восточного до вул. 8 березня

Кожен стояв на червоному, цей Volkswagen поїхав на лічильник, поїхав на перехрестя на червоному, заблокував рух тих, хто їсти на 8 березня, потім запалюємо зелений і він різко стейки зліва з боку Куібушева, наплавляючи потік чудесно вдається уповільнення, і не роздрукуйте його в бочку, і він повільно руйнує далі ...

www.e1.ru/talk/forum/go_to_message. . . . 51977&i=6853954

Чудова картина будується. За досить довгий час кілька сумок, без приховування, покласти на вуха Єкатеринбурга. Вони зробили це так сміливо, що навіть копси lit up. Потім, повернувшись до Тюмень, вони заступили до іншої кримінальної відповідальності. І Свердловські копси дозволили їм безпечно залишити.

Хто вони запитують?

Ось вони.

Універсальні інженерні рішення: V674SN 72 — Кутсуров Дмитро Володимирович

Фото підозри

421344

Це трохи відверта. Громадська іржавіє його вбивства 2 осіб.

Історія дуже дивна. Хлопець, п'яний, водіння автомобіля. Він загинув 2 осіб і поранених. Він був заряджений злочином і засуджений іншого водія.

Дівчинка вразила невинно. Якщо хто не знає, то він п'яний, що летить на Лунахарському, що в Куртекова (жінка, яка безневинно засуджена). Вона мала 4 людей, які сидять в її машині, вони побачили все – в тому числі, як померли (2 хлопці) летять від удару Мазда на 18 метрів. Як лікар і свідки перевірили, що хлопець водіння Mazda був п'яний. Він також був заборонений від водіння до і після епізоду. Але йому було більше грошей. Зараз 26-річна дівчина, яка їздила в цю ніч на швидкості 40 км на годину, зламала її життя. Я мав доступ до файлу справи, я бачив все.

Драйвер Mazda - Дмитро Кутсуров. Будь-який зацікавлений може бачити фото вбивця в контакті. Я сам був в ДТП більше, ніж один раз, і швидкість перевищена, але ніколи не вилетів за 3-5 метрів. А потім обидва автомобілі знаходяться в трахеші, так як автоген ріжу, два юні хлопці вбили...

Знайдено на тій же посиланням у коментарях. У коментарях багато цікавих речей про цей хлопець.

На Audi.

Александр ВЛАДИМІРОВИЧ

11.05.1990 р.

Порушення правил дорожнього руху

Сертифікат ТМ228829

Дата порушення 14.08.2009

Автомобільний номер A444CB

Стаття 9.1

Широка адреса Таймена 29/1-43

Модель AUDI

Працює Н/Р.

www.e1.ru/talk/forum/go_to_message. . . . 51977&i=6859585

Фото підозри

І ви, наші міліціонери, не повинні лежати, що вони не могли знайти цитату тут.

І відповідно до останньої інформації - автомобілі тепер в Тюмені! Вони побачили в місті вночі!

www.e1.ru/talk/forum/go_to_message. . . . 51977&i=6859607

Всі Шерлок Холмс. Тоді ви будете поліцейські, ви всі наші. Я знаходився як на своїх автомобілях, так і за адресами. Навіть свідки.

Тільки одне питання залишається - чому худоба без роботи має дорогі іноземні автомобілі і так борзо породи?

Я думаю, що відповідь проста.

Папа Іхній є заступником Голови Координаційної ради під керівництвом району органів місцевого самоврядування та органів місцевого самоврядування району, бере активну участь у роботі Міжвідомчої ради під Головою району боротьби з корупцією.

Члени Тазовської місцевої філії Об’єднаної Росії.

У 2005 році був обраний заступником районної думи муніципалітету Тазовського району.

Що таке папа дуже добре говорить цей коментар (з статті, що остаточно вилучено голову Тазовського району)

Я думаю, що кожен прочитав наші коментарі, якщо мій друг в Тюмені читає, то, ймовірно, наш губернатор і «вічно чув» Іванов. Як і за свою кандидатуру, якщо у депутатів залишаться всі численні кутсурови, Ситники, то це буде таким же, як і під Харючими, оскільки ті вовки, які вже занурилися мільярди, переважно занурилися в населених пунктах і природним чином ті села будуть всі голоси за приманку. Тут необхідно повністю змінити склад депутатів і лідерів, адже кожен очолював екс-голову довгий час був м'яко працювати на прокатній схемі, а також рибного заводу, державного господарства, де люди блювотні рухи, керівництво життям. Немає надії на краще.

www.ura.ru/content/yamal/11-08-2010...0.html#all_comm

Це ціле дослідження. 2 дні. І копси говорять невідомого обличчя! Автомобілі без номера Село пішли!

Громадянський Нургалієв! Вирізати їх! Візьміть мене і десятки інших нормальних блогерів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Один Військовий замінить всю ОБІП. Я працюю для ДАІ. І я не даю тебе. 2 дні, щоб спокійно подорожувати по Єкатерінбургу і створити таку беззаконність. Хтось каже мені, що вам не потрібно чесних. Вам потрібна вірна.

Для дітей з Єкатеринбургського форуму, дякую Вам за виконану роботу. Поспішно, вони показали, як вирішити злочини. Я тільки систематизований і розмістив інформацію, яку вони знайшли.

Додано пізніше. Я отримав коментар: «Звернувшись до міліції?» Чи був він просто у LJ? 2. Я звіт. На сайті Департаменту внутрішніх справ Єкатерінбургського майстер-класу з вирішення злочинів. Частина друга. Сад.

Пілігми_67

Вересень 2, 18:56

У першому посту про греківські бавовняні працівники, які перебували в Єкатеринбурзі.

Кілька годин тому, добре Єкатерінбург форумів

1,1 км злочин на дорозі не був єдиним.

... Історія, як це, перш ніж відрізняти себе в Богдановичі, ці фреаки, приблизно 14:00 на перетині Шефської - Промислові вулиці, таким же чином, зламали мою галявину.

Історія була подібною, водій приводить мене, він не бачив все, він побачив тільки результат, він поїхав з Ельмашського ринку зліва в напрямку ЖБІ, капелюшки стояли в лівому ряду і розповіли один одному, перед ними він був добре 20 метрів, він думав, що вони поступилися йому перед ними, потім історія після 200 метрів астра стояв перед ним по дорозі, два з торгової вітрипи вийшли з астра і одна з торгової вітрипи, витягнув його з машини і давайте курку, два інші з ревізора, що витягували вікна, потім витягували...

Батьківський джем був в обох напрямках і кожен був сидячи і дивитися як три хачі злий один хлопець, єдина дівчина потім вже запропонували номери на аудіо і торгові вітри.

Тоді більше... Він називає Орджонікідзевський поліцейський вокзал ОМ 14, який буквально кілометр від інциденту говорить йому все, як це, у відповідь: добре, що ви хочете клипка явно тут ви і збити на голову, ви не погано травмували, кінець розмови ... кинули телефон. Тоді тільки після того, як я зв'язався з відділом міліції з Житомирського району і назвав, мабуть, весь блокнот мого Уді ще не знайшов десятки ДПСніків, і навіть тоді тільки через 5 годин слідчий збір прийшов до відділу міліції, той же сюжет почався, добре, свого роду вирізати себе до полум'я, я почав піднімати мій голос добре, що це означає вирізати! він затискав і автомобіль потім розім'яв мій ... (докладно багато їзди по Шефській і побачив стоячу альтанку в середині дороги на надзвичайній ситуації майже весь день).

Ну, це можливо, щоб розкрити результат в певній мірі в цілому, така заява ледь прийнята, за сім7 днів після оцінки пошкодження приніс сертифікат на той же відділ міліції, я великий з сміхом каже, що ви не були тільки вчора поранені і розповіли історію про Авріс біля Богдановича, і я кажу йому, що якщо ви прийняли мій заява серйозно вчора, цей чоловік на Аврісі не може бути боляче, і він так, піти звідси ми зв'яжемося з водієм ...

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Це різновид стяжки в однорідній формі я називаю сміття. Якщо автор цих ліній робить додаток до копсів, я рада допомогти йому освячення процесу.

А мешканці Єкатеринбурга почали надсилати листи Медведєва. Згідно з інформацією, вже було відправлено близько 40 листів.

Про це

Шановні, Дмитро Анатолійович.

У світлі передової реформи Міністерства внутрішніх справ, як громадянин Росії, я хотів би попросити вас, як довго буде поліція нехтувати своїх обов’язків?

У Єкатерінбургу група інтрюдерів з сусідніх регіонів (Тюмень). Ця група, що рухається в трьох автомобілях, грубо порушуючи правила дорожнього руху, атаки водіїв. В результаті нападів, вагони були розбиті і поранені люди.

Не знайшов нікого, і, здається, не варто шукати нікому, так як вони приймають навіть заяви від жертв тільки після численних спроб і надзвичайно небажано. Якщо ви намагаєтеся викликати поліцію, або не забираєте телефон, або відповідайте

У той же час члени Автоклубу Єкатеринбург вже взяли фото автомобілів, державних реєстраційних номерів та навіть можливих власників, але поліція не хоче використовувати цю інформацію. Здається, що захист прав громадян не є прямим відповідальністю Міністерства внутрішніх справ.

Я думаю, що я маю право запитати вас, як довго це продовжувати? Як довго ми впевнені, що поліція не допоможе нам? Як багато людей постраждати від дій злочинців до початку дії поліції?

Я впевнений, що ви можете впливати на ситуацію і припинення кримінальної групи.

«Здавалося б, захист прав громадян не є прямою відповідальністю Міністерства внутрішніх справ. Якщо ви намагаєтеся викликати ATC, або не забираєте телефон або відповідайте rudely. І чому я вважаю обов’язкову частину Департаменту внутрішніх справ Єкатеринбургського сміття?!?

Я буду стежити за ситуацією.

У висновку невеликий анонс - тема вже в ТОП LJ в 2-му місці. Спасибі, мої дорогі, щоб бути так переконливими.

Додано1 до [mergetime]1283505145[/mergetime]

Все правильно, якщо ви не вдарили, але це дійсно боляче.

Джерело: