920
Білявка водіння a жовтий mAZ
«Трейбуси більш важко їздити, хоча вони працюють практично тільки жінками», – розповідає Олена Будаї. Разом з цією чарівною дівчиною, яка має 12-річний досвід водіння і категорії B, C, D і я пішов на рейс на заміський маршрут.
Ви вводите кабіну МАЗ-103 і відразу зрозумів, що жінка керує цим автомобілем. З гіпсокартону - гумові килимки, під рукою калькулятор, касовий реєстр. Все акуратне і в його місці. Саму панель натирають на блиск, хоча автобус проїжджає по заміському маршруту, тобто на самому, що ні пил. Ми, власне, просто перейдіть до с. Старина (Мінський р-н) через Колодишчі.
- Диффікулт маршруту. Нерідко ви повинні працювати без провідника і продати квитки самостійно (не вентилятори встановлюються на дачних автобусах). Так, ви відчуєте час за рахунок вашого графіка. А сходи поїдуть - вони просять мене першим, Олена вводить нас на перебіг справи, поспішаючи: час залишити. - Ви побачите самі.
Немає часу на насос. Дякуемо в МАЗ і перейдіть. Автобус плавно інтегрується в потік, впевнено переходить за межі міста, підбираючи ранні літні змішувачі. Якщо ви не знаєте, хто їде, ви можете вирішити, що типовий драйвер 40-50 років пощастило. Але в кокпіті - крихка дівчина з манікюром і макіяжом (че тільки встиг - рейс рано?).
- Добре, манікюри потрібно оновлювати частіше, ніж офісні працівники. Але насправді є рукавички. Ніщо – і антифриз змін, і запобіжники, при необхідності – качки Олена. До роботи я повинен обходити автобус, оглянути все від колеса до кабіни. Я повинен знати, який стан заміни залишив мене. Я люблю автобус, жовтий і веселий. Це право для мене - Я блондинка!
Рано вранці кілька людей йдуть до Колодишчі, не часто відволікаються від керівництва. Звертаємо увагу на те, як відхилити наші водійські приводи від зупинок і займає місце в провулку. Ніколи не турбували всіх, хто ніколи не змусив. Ви повинні переконатися, що нічого не буває в салоні! Ви можете побачити, що дівчина знає маршрут по серці, хоча вона тільки подорожує автобусом на рік. Шість років роботи тролейбуса. Олена говорить про те, що останній ще більш складний управляти - потрібно стежити за двома дорогами одночасно: проїзд і дроти.
- Я подав на мій закон 12 років тому, і я ховав від мого батька. Він мій водій, як мій дід. Моя сестра також ведеться на заводі. Коротко, сімейна династія. Але мені, як молодша дівчина, мій тато сказав: Ось чому я пішов до класу водіння в секреті. І, звичайно, я повинен визнати... Він подумав, що він не міг його впоратися, я думаю. Тепер я приймаю його більш серйозно. Коли він бачить його, він просить: Як ви, колега? Але все ж, очевидно, вірить, що жінка повинна варити борщ і підняти дітей, бути жителям серця. Що таке штампи?
до Це те, що багато людей думають, до речі.
- Я. Іноді навіть по реакції пасажирів, ви можете зрозуміти, що жінка є водієм для них. Люди приходять в салон, дивляться на мене несподівано і просять: я потрапив в тролейбус? І коли вона була ще в стаці, одна бабуся почала перепробувати мого ментора (за деякий час стаж зобов'язаний піти з більш досвідченим водієм), вони кажуть, що ви робите, покласти друг за колесом? Це типова думка в суспільстві. Що можна зробити, я люблю великі автомобілі! Це не те, що автомобіль є. Коли ви сидите на МАЗ, то ви відчуваєте силу.
У Мінському парку No4 є кілька водіїв жіночого авто. Один отримав трамвай, інший з тролейбуса, третій з вантажівки, четвертий був інструктором водіння. Ніщо, вони справляються, вони мають найменші скарги і скарги, вони говорять в парку.
до Спочатку було складно, маршрути не знали, навіть погано закохалися - подумали, що буде завтра? Один день я пішов на неправильне місце ... Ніщо – орієнтоване, перетворене навколо і повертається до маршруту. Я звик до неї. Ось близько 40. Я дуже люблю дачну. Похід до доріжки - хороший, просторий, Природа. У сіл, всі мої бабусі-бабуси, друзі йдуть, вони називають мене грандіозним, вони навіть намагаються годувати мене: тоді як ви продаєте квиток, вони точно будуть руки над тим, хто бісквіт, який є яблуком.
Пасажири, як кажуть транспортери, є мес. Після того, як водій зобов'язаний не тільки контролювати тариф, але і дотримуватися розкладу. Але що якщо 20 людей прийшли один раз і ви повинні бути на наступній зупинці в два хвилини?
- Чому ви пізно? – літня жінка непристойна, в’їзд в салон в Колодище. У Мінську, нерві.
Олена мовчить: що сказати? Хочу мені сказати, що я був таким, щоб пасажири чесно? Чи варто продати квитки і перевірити ціну? Що робити, якщо ревізори знайдуть «гару», буде писати дрібно, в тому числі її? Автопарк знає про проблему: «Агрогородок Колодишчі практично єдиний населений пункт біля Мінська, де ще немає автобуса. У Гатово, Боровляні, Дроздово і так далі, вони вже йдуть. Майже всі Колодище йдуть на ст. метро "Урче". На різних рівнях піднято питання передачі агро-таун на обслуговування з міськими автобусами, які вже встановили автоматизовану систему та тариф столиці. й
У той же час вся черга підкреслюється до кабіни. На борт є цілим вентилятором векселів. Але всі необхідно правильно підрахувати зміни!
, Україна
до Ось цей бабуся збирається до станції метро "Урихі", вона є бджілками для водоростей, - водій помітить, як в салоні завозиться крихка стара жінка.
157692
Під час поїздки Олена завжди говорить привіт до когось. Пасажири вже визнали себе самостійно. Очевидно, що це її маршрут і що вона дійсно любить його все. Дуже помітний.
до Місцеві жителі підіймалися, тому серйозно просять: хто відступив? Ви скажете, ми розберемо її, дівчина сміється. Не болить мене, хоча я працюю на нічних маршрутах. Це океї. Навпаки вони все ще намагаються познайомитися. Автомобіль потрапив на трасу. Я бачу, на зупинці сповільнився, хлопець стрибнув з нього і до мене, кажуть, продають квиток, і давайте знайомитися. Пройшов пара зупинок і вийшов, був друг в тому ж автомобілі чекав його.
до Яка складова роботи? ми запитуємо.
- Отримай три ранку до роботи. (Лугс) Затишний годинник має режим, в якому він веде кожну хвилину. Чотири рази я відхиляю, на п'ятому я стояти, бо я знаю, що це екстремально. По-перше, у мене був зимовий рейс. Я пішов - все помітно, попереду твердої вени снігу. Ви не знаєте, де знаходиться поле і де дорога. Він був трохи хрустким навіть, прийшов пізно, але пасажирів благополучно приніс, і це головне.
Тема заміських доріг місцевого значення окрема і хвора. Але Олена не може допомогти, але доторкнутися її. На фінальній зупинці в с. Старина вона не могла навіть наблизитися до зупинки. У паркі ми розповіли, що дорожні працівники контактували багато разів, але вони давали стандартні відповіді - або "ренововані" або "не фонди". Відповідно до паспорта регулярного автобусного маршруту, кінцева точка «повернення кільця». De jure it is, але de... Окрема бесіда про зупинку, яка також на балансі місцевої дорожньої організації.
- Багато людей в парку скаржаться на водіїв авто. Я, добре, вони роблять. Іноді ви перетворите сигнал повороту, і він не тільки не дає йому, але і додає газ так, щоб ви не змогли перебудувати, Олена продовжується. Це досить недбала: в більшості пасажирських автомобілів зазвичай 1-2 люди йдуть, а в моєму салоні - 50-70. Повага, якщо не для мене, як водій, так і для пасажирів. Навіть перед такими маневрами я дізнався про те, що поведінка драйверів: їх реакція легко прогнозувати за стилем руху. Не пропустіть нічого, інший обов'язково сповільнить, і навіть зв'язувати фари, вони кажуть, піти. Люди різні, але я не тримаю відповіді проти будь-якого або сердитися. В іншому випадку ви можете легко перейти до драйвера «гармонія» – зірки YouTube. Але назустріч мотористам, як правило, посміхатися на мене, це приємно. поліцейські не зупиняються, але також супроводжуються посміханням.
Наша героїня вважає, що найкращим рішенням буде виділяти провулок для автобусів і тролейбусів. Це підвищить швидкість спілкування і підкреслить важливість громадського транспорту по місту. До однорідної форми, в якій планують одягатися всі автобусні драйвери, Elena Budai є жіночним попитом: «І вона буде тільки синьою?» Синтетична? Чи є передня кімната? Ми – дівчатка, ми хочемо, щоб виглядати щодня. й
... Можливо, в дні ЛіАЗу, в радіаторі, який ще заливається вода, і для зміни зламаного колеса мало на боці дороги, водій може стати тільки чоловіком. Але тепер все змінилося, і маршрутний автобус відрізняється від легкового автомобіля, крім розміру і призначення. Так чому це нормально приїхати до офісу Toyota Yaris, але не їздити в штаті МАЗ? Олена Будаі відповідає це питання на прикладі. Чи не важливо мати такий хороший драйвер?
Джерело: auto.onliner.by