Водіння автомобіля: як використовувати час

Кілька років тому я прорахував скільки часу я витратив в машині в місяць, я мав невеликий удар: він виявився майже 30 годин, тобто більше, ніж в день або більше спуску на рік!

І це не достатньо, тому що ми не маємо великих джемів трафіку в місті, де я зазвичай їздив. І де джеми трафіку є значними, люди витрачають повний місяць в машині щороку, і іноді більше!

Подумайте про цю фігуру, більш неконтрольовані і досить непотрібні для розвитку часу, близько 3,5 місяців, ви витрачаєте тільки на сон (в тому випадку, час сну може бути витрачений більшою перевагою, але більше на це пізніше)!

Розумне питання виникає – як це може бути прийнятий з максимальною користю і мінімальною шкодією? Як і старий Кастанда сказав: «Ми робимо себе міцною або нездатною, кількість зусиль (і, я додаю, час) є однаковою. й

4895854

Давайте подивимося, як ви дійсно можете зробити себе сильніше під час руху.

Прослуховування стипсових і вульгарних радіопоказань на колесах чітко не стане міцним, досить деградувати швидше, тому перша рекомендація проста.

1,1 км Слухати корисні аудіозаписи під час руху Використання автомобільного радіо, телефону, гравця тощо. З розвитком інтернет- і цифрових аудіо форматів, дуже легко зробити для себе і регулярно слухайте дійсно корисний вибір.

Я просто хочу попередити, що це і наступні рекомендації призначені для водіїв з певним досвідом і досвідом водіння. При базових навичках вже «записані в підпункті», машина приводиться без натягу, і ви можете звільнити частину своєї свідомості для сприйняття нової інформації.

Отже, що я думаю, що є актуальною для корисного написання?

1.1. Власні аудіозаписи Це різні чіткі рецептури цілей, бажань, а також пропозиції та програми для себе, які часто називаються підтвердженнями.

Довгий зарекомендував, що краще сприймати і записано в субкорtex записах-командахів, зроблені власним голосом. Таким чином диктувати і створювати аудіофайл з власної корисної самозаглушення. Ви також можете застосувати їх до тихої музики.

У цьому випадку краще писати вироки в даний час і уникати негативних наслідків (наприклад, частинки: «не», «не», «не завжди»). Де можна, вкажіть конкретну бажану дату цілі.

Наприклад, з двох варіантів «Я ніколи не хворий» і «Я завжди здоровий» – краще використовувати другий. Або, в разі сьогодення – не «Я буду багато подорожувати!», але «Я багато подорожую!»

Інші можливі варіанти:

1,1 км Я збираюся бути на цьому рівні доходів цього року.

2,2 км Я щаслива людина, я успішним...

3. У Я спокійна людина, важко позбутися від мене.

4. Е.Т. та ін.

Чи може бути багато точок. Бажано слухати щодня, принаймні один раз.

1.2. Хороша фантастика. Не вистачає часу, щоб читати постійно і інтенсивно, принаймні для мене. Я думаю, що багато. Вивчайте аудіо книги. У будь-якому випадку, я думаю, що необхідно прочитати всесвітньо відомі класики для загального розвитку. Наприклад, з цього невеликого списку особистих уподобань (звичай він може бути нескінченно розширений, але як обманний аркуш для лізи буде йти).

1.3. Корисна професійна та спеціальна література Це книги та інша інформація, щоб допомогти вам розвивати свої професійні навички та компетенції. Не всі такі книги підходять для аудіоформату (звідси формат аудіофайлу не передає зображення, діаграми і т.д.), але ще практично завжди можна зробити необхідний вибір.

1.4. Навчальна література та навчальні курси Це включає в себе різні книги, які допомагають отримати додаткові корисні знання та навички (заочні мовні курси, книги з психології та психотехніки, книги з успіху та підприємництва тощо).

У форматі аудіокнижок досить багато літератури цього плану для кожного смаку і кольору. Тому не існує проблем з вибором.

1.5. Хороша музика. І знову ви, швидше за все, маєте свої власні музичні вподобання, але для загального розвитку я раджу додатково включати в список треків вічних класиків, хорошу інструментальну музику, твори всесвітньо відомих композиторів, гра віртуозних музикантів, вокал відомих виконавців і т.д.

2. Планування та створення повідомлень, листів, текстів З розвитком мобільних технологій, більше і більше можливостей відкриваються від використання систем розпізнавання мови.

Я зробив час, ретельно налаштований смартфон, щоб дізнатися мій голос і запустити необхідні програми.

Тепер, при переході я можу голосувати без дотику мого смартфона, встановити завдання і зустрічі, взяти ноти, надсилати повідомлення і короткі листи, дізнатися новини і навіть диктувати досить великі тексти.

В той же час я використовую в основному три програми: English, Українська, Français...

Спробуйте, це дійсно можливо і дуже ефективний!

3. У Підібрати навички водіння Наступний спосіб корисного часу за кермом автомобіля полягає в тому, щоб поліпшити навички, навички руху і контролювати власний автомобіль.

Це може служити вам більш ніж один раз, плюс ви отримаєте ще більше задоволення від самого водіння.

Звісно, для «повного щастя», я дуже рекомендую взяти хороші курси з приводу аварійних ситуацій, і там, щоб отримати і практикувати передові навички водіння (в тому числі ви будете навчати більш серйозні вправи). Тут я буду описати основні вправи.

3.1. Налаштування водіння Всі досвідчені гонщики і драйвери радять взяти хвилину до руху. Зніміть, зберіть, переключіть до дороги і усвідомте, що ви зараз займаєтеся досить небезпечними для життя і здоров'я. Ви можете променувати, витерти особисту мантру або будь-яким близьким способом, щоб зміцнити і консолідувати настрій.

3.2. Контроль акселератора педалі Два хороші вправи для розробки майстерності дозування газового педаль:

1,1 км Коли ви все ще в стоянці, але з двигуном працює, спробуйте просту вправу. Натисніть на акселераторний педал так, щоб стріла тахометра забирає чіткі значення: 10, 15, 20, 25. Стрічка повинна стояти на бажаному кількості, якнайшвидше, після чого тримати її в цій позиції не менше хвилини. Таке ж вправа може здійснюватися в трафікі, якщо небагато «газу».

2,2 км В русі ви можете зробити схожу вправу, але в цей раз, орієнтуючись на стрілу прискорювача. Це, за деякий час, щоб піти строго на однаковій швидкості 30 км.h, 40 км.h, 50 км.h і т.д. Стрічка не повинна відхиляти від вибраної швидкості навіть за одним значенням. Тут також важливий такий момент, потрібно подивитися на дорогу, а не на швидкісному пристрої, необхідні для ознайомлення з «попереднім» периферичним баченням (про її розвиток далі).

3.3. Гальмовий педальний контроль Намагайтеся вчитися плавно і «фігреді» діяти на гальмівний педаль. При гальмуванні не слід мати ніяких проходжень або випікання в кожній фазі до повного зупинки (з наступним дотиком, до речі, теж). Якщо у вас є пасажир, він не повинен відчувати зупинки на всіх. Дізнайтеся, щоб чітко прогнозувати місця зупинки і зупинитися точно в передбачуваному місці.

3.4. Шифування Якщо у вас є автомобіль з ручною коробкою передач, спробуйте дізнатися такий стиль водіння, який рух при швидкості перемикання є максимально гладким, як можливо, без будь-яких jerks і гойдалок.

3.5. Розробка навичок прогнозування та периферичної зору Ви можете перетворити весь процес водіння в безперервний процес концентрації та динамічної медитації.

Це виглядає так. Виглядаєте прямо на дорозі (і ви повинні зробити це, тому що де ви дивитесь і перейдіть). Оцінити, як правило, всю дорожню ситуацію.

Але поступово намагаються розширити «конус» вашого бачення і дізнатися, щоб захопити периферичне бачення більше і більше простору навколо автомобіля (в тому числі дзеркал заднього огляду). І потрібно навчитися не тільки шукати, але і побачити, помітити зміни, деталі, прогнозування і очікування ситуації.

Тут автобус зупинився на зупинці, можливо, тепер хтось буде «звірити» перехрестити дорогу з зони незбережених, тому необхідно уповільнити і збільшити відстань. Але на лівому, діти ведуть дорогу і дивляться на інший бік, можливо, тепер вони будуть курсуватися, уповільнювати, продовжувати відстеження.

Але до нерегулярного перетину праворуч «нервовий комрад» наближається на швидкості, може знадобитися пропустити, реагувати... І ось справа, паркований автомобіль збирається рухатися, і у вас є його майже в сліпій зоні, плюс зліва, друг пішов на небезпечне перехоплення, ми сповільнили, ми пропустили обидва ... Також є отвір на дорозі, не варто потрапити в неї. І так і так далі.

Відстежуючи такі величезні кількості інформації, ви вводите певну трансовану стан концентрації та медитативне спостереження. Коли відповідь, я завжди радимо дотримуватися застарілого правила 3D: «Гейний спосіб фольги». й

Щоб тренувати периферійне бачення, можна додатково навчитися читати бічні знаки та інші написи, а також навчитися одночасно «покрити альтанки» без повороту голови, ситуації на дорозі, читання інструментів та дзеркал заднього огляду (не менше на рівні плям і силуетів для стартерів).

Як видалити Scratches з скла легко!

Як перемогти хронічний недолік грошей

4. У До деяких фізичних вправ. Під час руху, парковки та водіння є окремий набір вправ, які можна зробити під час руху, паркування та руху. І що має сенс, особливо при переїзді досить довго.

Справа в тому, що тіло водія постійно піддається емоційному та фізичного навантаження. монотонний поставу, постійний однаковий тип м'язових зусиль, високий натяг нервової системи. Не дарма професійних водіїв розвивають цілий пучок різних професійних сорок, пов'язаних переважно з хребтом і застійкою крові.

Частково вирішити проблему може бути правильним приземленням за кермом і практикою спеціальних вправ за колесом.

Успіхів! І пам'ятайте, що автомобіль не тільки засіб перевезення, але і реальний контрольний майданчик для саморозвитку.

Автор: Сергій Бородин

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: samsebegu.ru/kak-s-bolshei-polzoi-provesti-vremia-za-rulem-avtomobilia/