Дами водіння.

Погляд з каблуками
Професор психології водного навчання Володимир Сопов називає одну з головних жіночих помилок за кермом поїздки у високих підборах. Також в списку його спостережень є цікавим фактом - охолоджувачем автомобіля, більш ступінчастими і гальмують господарські походи.
«Я дуже здивував цієї особливої категорії дівчат, які намагаються їздити на машині, зношуючи взуття, - сказав Сопов. Коли люди бачать, що така людина потрапляє в машину і не збирається змінити взуття, вони завжди показують справжні інтереси - як вона буде рухатися? ?
Незважаючи на очевидний факт, що суди за колесом протипоказані і можуть викликати нещасні випадки, жінки форуми постійно борються з цією темою. Приправи в захисті студового моря - починаючи від "Я звик, і я комфортний", закінчуючи "якщо я піду в кросівки, я можу забути змінити взуття."

Веб-камера
Ще одна типова і небезпечна помилка представницького сексу, за словами Сопова, йде на телефон під час руху. «Мені не так звані розмовами», - вважає експерт. У моїй пам'яті дівчина йде на телефон, поїхав на зайняту алею і поїхав в тролейбус, бо вона не помітила її.
Звичайно, важко побачити це, якщо мова йде про проблеми пресування. й

р.

Собака Павлова Рефлекс
Звичаєм постійної чоловічої уваги також можна відтворити жорстокий жарт з жінками.
«Сімей, коли джентльмен бачить дівчинку, він намагається пропустити її, навіть якщо він знаходиться в правому ряду», - сказав Сопов. Це може статися 5-10 разів, а потім дівчина починає думати, що це буде весь час і кожен повинен пропустити її автомобіль.
Я зателефоную це Павлова собака Reflex. Важливо пам'ятати, що ніхто не зобов'язаний дати вам через те, чи вимагається правила дорожнього руху. й

Холодна вода, гаряча кава і собака
Виявилося, що влітку це жінки, які люблять покласти пляшки води прямо в контейнері поруч з ручкою редуктора.
«Я побачила, як в критичній ситуації дівчина за кермом захопила пляшку і почала спробувати змінити швидкість!» – каже Сопов. Ще однією модною звичкою серед жінок є привід з однією рукою і утримуйте стакан гарячої кави з іншими. Іноді це ще гірше телефону: ви можете кинути його в надзвичайних ситуаціях, але скло окропу легко можна залити на себе.
Серед представниць прекрасної статі також став модним носінням декоративних собак без походу в машині. «Це дуже погана звичаї», – говорить Сопов. Тварина не знає, де потрібна увага. І не можна відмовляти господиню. В результаті увага розсіюється, і сама собака в найгіршому випадку може стрибати десь під падалами. Він повинен бути пов'язаний з лешкою. й

Життя на мийці і «Повний фарш»
Головний редактор телеканалу «Авто Плюс» Олександр Добін називає одну з помилок красивих дам, повна небажання давати шлях іншим дівчатам.
«І ніколи не дайте один одному», - сказав Добін. Чоловіки можуть пересуватися або уповільнюватись по відношенню до дорогих автомобілів. Але коли дівчина бачить, що є «прибуття» поруч, то чи вона на локації, вона нічого не пропустиме.
За словами експерта, жінки швидше за все, ніж чоловіки залишити машину, залишаючи світильники. А деякі особливо скрупульозні і можуть, навіть будучи пізно для важливої зустрічі, все ж приводять перед нею до миття автомобіля.
«Для людей, які вимити автомобіль тричі на добу», – розповідає Добін. Для багатьох водіння чистого автомобіля більш важливо, ніж пунктуальність. Тексти пісень, а це означає: І це те, що я був любов для багатьох варіантів, які вони ніколи не використовують. У мене є друзі, які встановили всі можливі додаткові параметри в них при покупці автомобіля. Як використовувати їх і чому вони потрібні. Навігація, але дівчина не знає, як її перетворити. Колесо керма нагрівається, а взимку все ще приводить в рукавиці. й

Панічні замість визначення
Олексій Могусєв, головний редактор самонаправлення на видавничому будинку «Пронто-Москва», вважає, що багато помилок зроблені через недосвідченість, а не через який водій. Тим не менш, він погоджується, що дівчата повільніше реагувати на критичні або просто складні ситуації, які вимагають швидкого прийняття рішень і можуть панікувати.
"Приміром, дівчата можуть паркувати дуже кроково, поставити машину в два паркувальні місця", - сказав Могусєв. Моя дружина парки краще, ніж я. Жінка може відреагувати на стресову ситуацію, як миша – заспокоїти і впадати в пастор при необхідності, навпаки, діяти. Наприклад, в каюті в'яжуться джмелі - вона живить, відбиває руки, кидає рульове колесо, тумбочки, де вже дорога. . . ?
Координатор руху «Соцільність блакитів» Петро Шкуматов – це неможливе спілкування з тим, хто краще їздиє – жінка або чоловік. Тим не менш, вона визнає, що є типовими «жіночі» і «чоловічі» помилки.
«Висловлення «заплутувати» підтримується реальними кейсами», - сказав Шкуматов. Іноді жінки, замість уповільнення, можуть закривати очі. З’ясуйте, що багато дівчат, які нещодавно вийшли за колесо, можна зробити абсолютно не типові помилки для чоловіків. Це не те, що чоловіки краще чи гірше, це просто те, що дівчата мають свої особливості. й

Використовується текст з сайту газети. Рута
до