Кіпр. Звіт.

Ідею відпустки давно зріла - приблизно з моменту, коли ми повернулися з останнього. Про тиждень. Що було давно.
В кінці жовтня і на початку листопада протягом 3 тижнів з родиною дружини та двома дочками 5 і 8 років.

Європа вивчала понад 12 років, і в цей час немає теплого і торіонного моря. Єгипт вже припинився в порядку, і відпочивати з арабами - це не повноцінна робота - на кожному кроці вони ебать або спробувати, і це як при неприємних. Туреччина, я не хочу. Греція, сезон закривається в цей час.

В цілому рішення прийнято на користь Кіпру. Так, минулого разу я був тут 10 або 12 років тому протягом трьох днів, що я не пам'ятаю добре.
Про Кіпр і його незалежність, а також Рамса з Турками можна прочитати в Вікіпедії, я дам деякі факти, які стосуються мене тут.

Так, трохи зауважити.
Я вже давно припинив годування туристичними агенціями та іншими агенціями та подорожувати самостійно, фігури та факти дадуть в кінці. Для любителів великої та потужної Оллінклюзії приурочена.

Для того, щоб зробити його більш чітким і простіше сприймати, я розділяю мій пост на певні розділи:
Дорога.
Житло
Їжа.
Транспорт
Приват
Цікаві факти через погляд Руссо-туристо
Люди.
Про нас

Більше фотографій, тому що я фотографую трохи краще, ніж танцюю балету.
Будь ласка, не зламайте його, я кінець. Також фотографії будуть дещо відрізнятися, тому що я напишіть цю посаду (його початку) і за вікном +28 і ще влітку і попереду 4 днів.

Оливки по всій території готелю. На деревах! Ви!

208866

Дорога.
Кіпр може дістатися на човні, підводний човен, стратегічний авіаносій і літак. Це те, що ми настояли на користь.
Щоразу на початку вересня я почав ловити квитки на живу (Для цього часу це ДУЖЕ холод, все це ДУЖЕ дорого, і нічого не робити там взагалі!) З нами, в Єгипті, я знаю хороший готель, п'ять зірок
Квитки на 4 осіб назад є - 57000 рублів (він може бути Lufthansa 3000 дешевше, але перекази два)

Авіаквитки після пари трьох днів збирання в носі були придбані, з Санкт-Петербурга до Ларнаки через Москву, видруковані і викласти в далекий ящик. Питання пошуку житла, оренди авто та інших речей.

Про місяць пізніше я був кашель, а потім я пам'ятав – батько, де ебать ви будете жити?
Повернутися до цього

Медичне страхування не потрібно показувати його на кордоні, коли ви входите в країну, але тоді, якщо щось відбувається, буде хтось платити за лікування. Крім того, практично неможливо купити ліки на Кіпрі без рецепта лікаря. Шматочок паперу коштує копійка. Купити його. Це буде спокійніше.

Віза така смішна річ, необхідно перейти на сайт консульства Кіпру, завантажити файл Word, наповнювати три або п'ять рядків і відправити їх на вказану адресу. Після півгодини, в аеропорту Кіпрі настає падейф, який ми роздрукуємо і покажемо по приїзду і виїзду.
Якщо у вас є відкритий багаточастотний, вам не доведеться нічого робити. Ми йдемо з Шенгеном.
Авіаквитки краще купити заздалегідь і проживання можна визначити в будь-який час, це просто, вся Кіпр 200 км від краю до краю і виберіть аеропорт, в якому він дешевший, щоб літати.

На фото - Fly!

Так, житло.
Booking.com - це хороший сайт, а також є профільні форуми та інші соціальні мережі - в цілому, пропонуються душові, як гарячі торти з волокопії.
Після деяких питань, ми зупинилися в будинку в Ларнаці, недалеко від моря, з власним басейном, двома спальнями вгору сходів, великі житлові приміщення, два санвузли і т.д. на 250 євро на тиждень (загальна 750), але кілька днів до вильоту власник будинку званий і сказав, що він збирається на похорон в Україні і нічого не буде працювати. Я звернувся до мого друга, який витрачає багато часу на Кіпрі. Я закінчився з номером телефону людини Отар (і нічого не занурився мене). Ну, сказали, що все було прийнято і, як, виклик, все буде курча-поки, житло знайдено і в цілому все квартира. Я говорю, я кажу, Привіт, його Стан від StPetersburg, і bla bla, і я кажу, "Daragoi, чому rugaishse, давайте говорити про це в nutshell." Виявилося, що багато греків з Росії, зокрема з Грузії, живуть на Кіпрі, і Отар, як правило, грузинське ім'я.
Ми говорили і в 1 день я знайшов житло.

На фото частина житлового комплексу та містечка, де розташована квартира

Це двокімнатна квартира з вітальнею, кухнею, санвузлом, двома балконами, повністю з меблями і технікою, з видом на море. До моря на нозі, якщо не поспішайте за 7 хвилин. Квартира розташована в місті Пафос (який я не шкодував, адже основні пам'ятки тут) і витрати 700 євро на три тижні. За місяць також 700 євро. Розташований в житловому комплексі - це 6 міських будинків 4-6 квартир, з баром і басейном нижче. Дуже комфортний і закритий. В основному кожен живе в таких житлових комплексах. Якщо ви хочете, ви можете погодитися на житловому комплексі, де живуть Brits, з яких на острові не менше росіян, і пам'ятають росіяни в магазинах, а решта часу практикувати англійську (що я зробив дуже успішно всі три тижні).
Зображений є однією з спалень (діти)

На фото вітальня з балконом і видом на басейн

Кухня - маленька але зручна

280762р.

Перегляд з вікна в басейн

Балкон вид

Додано до [mergetime]1353479780[/mergetime]
Так... в 300 метрах від моря!!!

В принципі житло можна знайти на приїзді на Кіпр, але краще мати свою власну людину тут, з місцевих жителів. Як показує практика, все можна зробити по одному і навпіл до двох разів дешевше, ніж це пропонується. Я можу надати вам координати місцевих хлопців.
Важливо: негайно уточнюйте оплату електроенергії та кондиціонерів. Є дуже дорогі електрики, потрібно шукати варіанти з вказаним платіжом. Що вода.
Два. Анни всюди. Якщо ви не хочете, щоб ваш бунг з варенням стати бункером з м'ясом вранці – все ущільнено!
Використовується для того, що на підлозі завжди буде пісок. Миття підлоги без використання, просто заковтнути. Ціна не сильно впливає на якість житла, а любителі гермітажів і золотих туалетів зламаються. І за 1500 євро і 500 євро важко відчути різницю. Я знаю, що я говорю про те, що я бачив багато властивостей для продажу і оренди. По-перше, щоб відправити сім'ю на літо, і по-друге, є ідеї, щоб купити щось. Звукові кредити і хороші умови є болючими, і я дуже сподобалося країну.
З іншого боку, ви можете орендувати будинок, maisonette, і просто покласти намет, я вже знаю, де ви можете.
Кілька слів про побутові питання.
Рушники, постільна білизна та інше сито будуть у вашому розпорядженні разом з пральною машиною. На перший день, крім покупки їжі, загадувати милом, купувати серветки і т.д. І так, купуйте пляжне ліжко на 2-4 євро за жарт, я поясню пізніше, чому.
І знову погані мурах. Вони всюди. Холодильник - це ваш сейф. Або пакети.
Хм. Одна з найважчих речей. Їжа.
Їжа дуже смачна. Ми приготували себе, але кілька разів відвідали ресторани, щоб їсти щось місцеве, національне. Серед інших речей, цей розділ тісно переплітається з розділом на людей і взаєминах з ними.

На фото стандартний обід - Дорада вагою близько 500 грам. овочі. вино.
Для сім'ї чотири, обід з вином і соком коштує 15 євро, я написав це десь, але звіт великий. Шукаємо лінь. Ця риба - 12 євро, 2 євро вина, 1 євро овочі. Дитяче пити чай%)

У перший день ми кидаємо сумки в квартиру, відвертаємо скло і пішли в магазин.
У магазинах, які я використовував, були відомі Лідл в Європі з правими цінами або ті Отар. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Овочі і зелень відверто недорогі, в той час як все природно, так як ми зараз модно говоримо «органічні», м'ясо і риба зазвичай продаються в окремих хм ... відділеннях або в спеціалізованих магазинах.
Я не скажу нічого про ціну овочів, тому що я колись шукав за цінами, сміхався і заготівля (приблизно, я не люблю розраховувати пені) м'яса і птиці від 5 до 20 євро на кг (20 євро є правими стейками яловичини). Є окрема пісня для морепродуктів.

Фото з піца, гоління рук на iPhone:

Я пішов в рибний магазин ближче до центру Пафоса, це павільйон на першому поверсі житлового будинку зі скляними стінами, половина приміщення призначена для клієнтів, є вітрина, наповнена льодом, на якому риба-гульки лежать, всередині - оболонки і різальні столи і люди в білих робах.
Є 5-7 сортів риби, 2-3 сорти креветки, восьминоги, кальмари. Риба від 5 до 15 євро на кілограм, за 3 дорадоса я дав 12 євро, це був повноцінний обід для сім'ї 4 осіб (до 1 євро для овочів і 2 для вина) морепродуктів від 10 до 15. У чотири роти дуже складно мити кілограм креветки. Все свіжозловлене і не перетворилося в гумові вироби методом промислового відвару, заморожування та ін. А магазин не пахне рибу, що говорить про свою свіжість. В цілому ви обираєте все, що ви хочете, ви зважите його, очищайте його перед вами і якщо ви хочете, ви можете розповісти пару рецептів, як приготувати те, що ви придбали.
В принципі харчування не відрізнялася від одного варення в Росії, продукція відрізняється тільки якістю і смаком.
В основному це було овочі і різноманітно приготоване м'ясо, а також супи, такі як борщ, сіль, ши та ін.
Про суп, до речі.
Я зустрілася з сусідом в таємному будинку Феодоросом і дружиною Дженні. Феодорос Ципуро, Дженні від Ліверпуля, у них є дві дочки, з вадами яких діти відразу знайшли спільну мову. В цілому діти збираються разом, і хлопці веселі, і все те, що припливли в хороші сусідні відносини. Один день зробив борщ, який запросив їх відвідати. З великим поглядом я розповів вам, що це було простір і традиція, Fedor прислухав і ate. Ще один ранок я знайшов горщик супу на кухні, і я здивував, що ми з'їли всі вчора. Я спробував його, добре, хороший борщ. Але щось інше. Це просто – Fedor підготувало той самий борщ і відправив нам свою версію для тестування. Увімкніть, що вони мають однаковий суп і для мене це було hmm. Відкриття. Я маю багато друзів в Європі і для них наші супи екзотичні. Так каша. В цілому, з того часу варений суп в свою чергу, змінює рецепти, а м'ясо гриль - разом.

На фото мій варіант Борщу, для ортодоксу - червоний суп з буряками:

Крім того, Fedor приготував місцеві традиційні страви. Яким чином я спробував.
У мене є один з них на мобільний телефон, і там є картина.
Так спосіб приготування простий. Візьміть голову корова і відрізати всю м'ясо. М'ясо потім йде в традиційний суп м'яса з голови коров'ячої коров'янки (дуже глутонний і специфічний до смаку), а череп з сумними очима переходить в духовку протягом 4-5 годин. Далі це, разом з лимонами і сіллю, поміщається на стіл, і розрізати м'ясо з'їдають з голови. Найсмачніші очі. Тут ми сидимо, зачепивши цю голову на три, моя дружина надходить, дивиться на цю картину і з блювотою імпульсом, куля летить далеко. Я думаю, що я дрібний, жувальний м'ясо, пити традиційну Оузо з розведеною водою, але смак м'яса специфічний. Федору руку мені шматочок м'яса і каже: "Тасте його, це смачно." Я займу, рагу, смак дивний і відрізняється від м'яса я їсть. Після того, як Fedor відповів моє питання про те, що було те, що я обережно почав дихати і відвертав багато холодного напою. Стомах є міцним, але є очі корова я не був готовий. І з'їжджають черепа корова і Мусковіта. Ну, особливо...

Це голова корова.

Дуже приготували в домашніх умовах, але пішли в ресторани.
З місцевих традиційних страв необхідно спробувати Mese.
Насправді це одна страва, яка повинна бути прийнята на два або три. Є два види - риба і м'ясо. У вас є 15 різних міні-барів, які приймають вас в одному з успіхів, як ви їсти.
Зайкі. Це блюдо на основі йогурту, часнику, огірків, лимонного соку, оливкової олії.
Ви також можете спробувати плато. Це набір м'ясних або морських продуктів. За чотири роки Більше достатньо. Ціни на ці страви від 20 до 50 євро. Вино - 5-10 євро на флакон. Для їжі в цілому за весь час зайняла близько 25000 рублів (три тижні) без обмеження, в тому числі напої.

Це плато. По-четверте, не менша вага.

А напої.
Пиріг пива в барі коштує 22,5 євро. Чудове, смачне пиво. Пиво в магазині (KEO або LEON) становить близько 1 євро. Але є ще дешевше, картина десь висить в пост.
До кінця першого тижня я шукав найдешевше вино. У паперових пакетах. Для 2 євро / літра. Фах! Не гірше і іноді краще, ніж той, який коштує 5-7 євро. В цілому, не соромтесь, візьміть будь-яке вино незалежно від ціни. Займіть вино напою місцевих жителів. Все смачно і дуже висока якість. Не має насолоди Франції, але це хороший натуральний продукт.
Сильний спирт - від традиційного - Zivaya (самогон винограду, до 70 градусів, до речі, спробував там домашній, дуже хороший) і Ouzo. 2-5 євро на флакон. А ще Ром-Гіна-смокт – 5-10 євро за флакон. Джек Даніельс - 12 євро для 0.7.
Сік-вода-лемонад - до смаку, ціна за упаковку соку від 50 сантиметрів до 2 євро.

24 пляшки цього пива (в середньому 250 мл) коштує 7 євро. Дуже зручно - не встигне нагріти. А прикрасить інтер'єр холодильника з його наявністю:

Габаритний зображення

Транспорт.
Якщо ви не маєте ліцензії, і ви боїтеся приїхати з рульовим колесом на правій і лівій стороні дороги, автобус підійде вам. У місті дуже добре розвинена автобусна служба, щоб не загубитися, візьміть навігатор з вами і вирушайте вперед. Вартість квитка для дорослого 1 євро за 1 добу, для дитини 50 центів. Всі визначні пам'ятки міста і основні пляжі можна дістатися на автобусі. Автобуси високі.

Це види речей, які ви можете зробити, якщо ви приводите.

Якщо у вас є ліцензія, дуже легко орендувати автомобіль.
Процес оренди авто дуже простий, вирушає в будь-яке агентство (але бажано на рекомендації місцевих) протягом 3 хвилин, і поїхав. У мене є Mazda (де її картина повинна бути тут), але на третій день я блюв її дзеркало і я не мав нічого для нього, і в обміні вони дали універсал (аналог Короли, але з правим колесом, звичайно). Всі автомобілі були з автоматичною трансмісією, ціна становить 25 євро на добу, включаючи всі. Добре, вагон більш зручний в плані поїздок в магазин і пляж. Бажано взяти машину, нехай не дуже новий, але з міцним двигуном, тому що один день ви будете йти в гори і 1.3 л недостатньо. І гори дуже добре, плюс букет виноробів, але далі.

Перший день бажано самостійно їздити без пасажирів і використовувати його. Повільно і спокійно з друзями. У місті ліміт 50 км.год. але можна 70, на шосе 100, але можна 120. Я не рекомендую їздити в горах і радимо дотримуватися ознак. Не погані дороги, але багато цікавих місць повинні бути досягнуті компасом і ґрунтовкою. Краще отримати джип. Правила є формальними і тільки точки швидкості роботи. Місцеві гайлери ховаються з радіолокатором, як і наші, але не беруть хабарів. Тілі також не дуже подобаються тим, що якщо ви частково зупинилися на зустрічі, не хвилюйтеся, всі диски тут так багато і ніхто особливо дивиться. За три тижні я бачив гайлерів тільки з радіолокатором (але багато). Також 2-3 парі або пляшки вина не можуть переходити до водія на Кіпрі. Ваша відповідальність є природним. Заблокувати автомобіль, закрити вікна в ній, і т.д. також не потрібно в принципі. Ви можете парк, де ви комфортні. На додаток до реєстрації заборонено та пішохідні переправи. Вони можуть бути використані швидко.
Візьміть навігатор з картою Кіпру.

Це мій перший автомобіль, який я орендував.

Підключення
Введіть мегафон - 6 рублів за хвилину. Для економічної, я рекомендую купити локальну SIM-карту. Пакет - 15 євро (5 євро в рахунок). Аутго до Росії 3 рублів / хвилину. Трьох рублів мінор!
Інтернет доступний в кафе безкоштовно, або 10 Euro 200 хвилин на карті.
Я абсолютно не турбувати про з'єднання і використовували MegaFon, абсолютно не обмежуючи себе в розмовах протягом 3 тижнів сказав близько 5000 рублів. А 20 євро, які витрачаються в Інтернеті.

Банани на фото. Вони ростуть всюди. Лоти посадок. Дикі можна розірвати. зелені - смачні!

Огляди.
Список пам'яток, які я кинув заздалегідь, так як все це було позначено заздалегідь на карті, але навіть якщо ви приїжджаєте без готування просто слідувати знакам або карті, яку ви будете надані в прокатному автомобілі.

Перший і найважливіший пляж.

Ми пішли на море і сонце, і ось деякі поради і інформація.
Всі Всі пляжі на Кіпрі є громадськими. Вони діляться на пісок (вони кілька) і галька (вони більше) Тому, як я писав вище, запитайте, куди найближче до вашого проживання, купіть постільну білизну на 2,5-3 євро і перейдіть, обходячи готель праворуч або зліва на пляж. Спред, ванна, сонник. У будь-якому випадку, це все. Що ми успішно робили в перші кілька днів. Море ясно, ясно, але не як червоний. В цілому я використовував маску-тубус-фіни пару разів, тільки взяти окуляри для плавання. Анімація, дратує продажників та інших речей не в принципі. Якщо ви хочете пиво або вино – крок до бару в готелі (на шортахах бажано)
Вам буде рекомендовано CoralBay (припинення маршруту 615 в Пафосі), але це просто хипедне місце. Багато людей, вода грязь. Так не лякати. Більше цікавих варіантів. Навчання, обговорення місцевих жителів. Знайти себе і піти туди.
Наш режим був простий у в'язкості - від 9 до 13-14 годин на місцевому - пляж (до 6-7 ранку, спокійно мав хороший сніданок і повільно поїхав до моря), після того як море швидкий легкий закусок, і поїздка десь в цікавому місці.

Троодос.
Так я вирішив піти в Троодос в горах. Висота становить близько 1500-1700 метрів, дорога спочатку вздовж траси Пафос-Лімассол, а потім вздовж гірського серпентину. Всього 85 км.
На шляху в гірській місцевості є чудові краєвиди, ви шкодуєте, що ви сидите за колесом і не зможете повністю дати собі примноження оточуючих. Де б ви виглядали, є виноградники по дорозі. Регулярні вивіски з ознаками на виноробні. Звичайно, ми пішли на кілька, фото одного з них кріпиться. Садиба дороги, зустрічає господиню. Запрошення вас всередині, де є винні шафи з пляшками. Тут невеликий музей, на стінах фотографій членів сім’ї, старовинні інструменти для виробництва винограду та дистиляції кубів для Заваньї (локальний місяць) Все повільно, але дуже добре. Далі пропонується за смаком вино, безкоштовно, і діти пропонують напої і фрукти. Про вино, господиня говорить про те, що це вино з іншого боку пагорба, і це більш терпкий, тому що сонце потрапляє в інший спосіб. І це те, що робимо з винограду на цьому схилі. Тоді вони запрошують вас перевірити винний льох, виробництво ... Моє хобі є винним, коли ви починаєте спілкуватися з власниками (і вони завжди зустрічають гостей) ви можете отримати бонус у вигляді вина не на продаж. В цілому я не залишила більше 20 євро на виноробні для відмінного, смачного вина. І так, 200-300 грамів вина позаду колеса нічого на всіх. Коли ви сказали, що ви їдете, винороби починають сміятися. А так, в атмосфері і душі Франції з винними фермерами втратили, на мій погляд. Так, вина п'яні, ми купуємо, ми переїжджаємо. На шляху до Трудоса є оглядові колоди, зупинки і будь ласка око.

Одна з винних вин відвідала

Інтер'єр

Інтер'єр

Інтер'єр

Вид виноградника

Він росте на цьому дереві.

Це його.

Так ми їздимо в Трудос, і ми проїдемо через це невелике село, щоб розпочати, і ми залишаємо на виделці різко зліва, кілька сотень метрів більше, і ми на найвищій точці Трудоса, який пропонує приголомшливий вигляд, що я не захоплюю, але ви будете мати стимул, щоб приїхати там себе і побачити. Далі ми повертаємо назад і ставимо машину в стоянку (зважливо, вантажоперевезення) і вирушаємо на шикарний маршрут походу до тих пір, поки ви хочете - це не кільце, а потім повернутися назад. Похідний маршрут без різниці висоти легко йти, з двома дітьми я прогулявся 5 км без проблем. Розкішні види, божевільний повітря, хвойний ліс ... Краще залишити Trudos до темного. Я пропустив поворот і зробив гачок через Лімассол, який затримував пити свіжо куплене вино на годину попереду.
І так, різниця температури в горах і на узбережжі близько 10-12 градусів.

Це британська армія. Вони ще займають близько 8% території Кіпру.

р.

І з ним, на фото - мене. початок пішохідного маршруту.

Дерева, шпильки, кедари!

Чорний сосень

Додано до [mergetime]1353481173[/mergetime]
До речі, вздовж маршруту, рослини і дерева мають ознаки з описом і назвою.

Дорожчий.

Археологічні викопки.
Тут я не зупинюся багато, тобто на фото, всі розкопки в місті знаходяться на карті, не можна водити минуле, адже всюди є ознаки.
Для кожного ми витратили 1 день (після пляжу і до темного), роботи і відкриті для відвідування до 17.00, вартість - Я не буду навіть писати, пені, діти зазвичай цікавляться. Постачання води. У Катакомбах (додатковий тип), мурах царів, центрального археологічного парку екскавації прямо в центрі біля головного набережного. Є багато вказівок, анотації ще більше, в цілому любителі стародавні матимуть щось побачити.
Так, дуже багато вражають мозаїчні підлоги химерної ери. Дуже багато курсів. Фото на пост десь. Я ще не знаю, тому що я пишу, я не маю часу взяти фотографії.

Вхід до археології Парк в центрі Пафос

Карта. До речі, запасатися на воді, якщо ви не...

Гаряче поле, травень. Все вручну. Пара і половина тисяч років тому... дуже ефектно, коли ви бачите його жити.

руїни

високі

Я не буду розміщувати мої фотографії на фоні стовпців:) Я не можу протистояти і пішов - в красиву позу, я, на фоні, благ благ благ благ ... Fuck, людина!

Центр обробки туризму. До речі, вартість квитків чотири 7 євро.

Що кішка!

Афродит камінь
Це просто. Згідно з міфологією, це місце, де Афродит, богиня любові і краси, з'явилася вода або морська піна. Гарне місце з шикарним гальковим пляжем. Я не рекомендую сходження каменів, але візьміть і приїжте на пару годин на машині, купіть, захоплюючись навколишніми - те ж саме. У готелі є хороша парковка. Є багато туристів, які приймають автобусом за гроші, там на платну екскурсію, а потім є маршрути: «У групі так, хлопці, ми поїдемо в 20 хвилин, всі збираються в автоноубусі!!!» Звертаємо увагу, кладемо гальки на березі серця і ваших ініціалів. У вас є автомобіль і багато вільного часу.

р.

камені

02020202

качки

Ще один загальний вигляд і переміщення.

ЛараБай
Це місце має цікавий сюжет.
Від Paphos до 40-50 хвилин, можливо, час. Половина дороги знаходиться на асфальті, друга половина знаходиться на грунтах Жоса. Але варто. На Лара-бай є станція для збереження рідкісних видів черепахи. Місце дивує своєю красою. На цьому пляжі ми витрачали більшу частину дня. У другій половині дня британський підтягував, а також природжує з камерами і шортами з капелюхами.
А черепахи не були на пляжі природно, тому ви могли бачити їх розчарування, так що все. Але були краби. Краби, які хтось кладуть турпентин на своїх асах. Вони носять, як опік. Щоб зберегти їх затриманими.
Пляж також обладнаний павільйон з інформацією про черепахи. На шляху до пляжу є ще кілька стародавніх храмів і розкопок, уздовж того, як один фиг пропустить, вам потрібно і проїхати туди. Я не буду описати, все дуже близько, і перший раз ви пропустили навіть з навігатором.

Lara Bay, подивіться зліва.

І справа. На пляжі галька.

З вами, крім пляжних рушників і матів, щось їсти і пити більше. На правій і лівій стороні закриті пляжі. Ви можете прогулятися в кросівки. У напрямку Пафос - хороший піщаний пляжний лагуна. Інший спосіб галька.
Що подивитися на будь-якому пляжі (будь-який) можна кинути і не думайте про те, що Ви не повинні залишити будь-кого позаду. Ми приїхали, смуглися до купальників, взяли кросівки і фото, і ми прогуляємось і радіємо.
На шляху від місця, де ви кидаєте колісну борону до моря (100-150 метрів), звертайте увагу на ласощі яких є багато, а розмір надихає.

Павільйон з експозиціями на черепахахахах

Пам'ятник мені!

Дуже атмосферний. Нагрів, дерево, стілець під ним. Я не можу протистояти стільцям і фотографію.

Додано до [mergetime]1353481932[/mergetime]
Повернемося, побачте, що я повільний, але я пишу це ще довше. Я зроблю!

Зоопарк
Я не розміщую фото на всіх. Просто фундаментальний. Ну і не буде зоопарку.
Я скажу вам кілька слів. Для насіння. Так, так, так, Державний департамент Paphos Zoo оплачується за цією частиною повідомлення.
Так, на рекомендацію друзів пішли. 17 км від Пафоса, наступні ознаки, ми приїжджаємо до зоопарку і підемо до каси. Є як молоток на голові - з вами 48 Euros (2 VR 2 діти). Що таке ебать? Я, розслаблений цінами, збираю мене в кулак, вийняти половину купе і дати касіру.
Попереду я б сказав, що після 15 хвилин я буду платити 150 і 200 євро за це. Ми пішли прямо на птах-шоу. 3 рази в день - в 12, 14 і 16 годин. Варто. Дуже добре продумана інфраструктура, дуже зручно орієнтуватися, велика кількість тварин і навіть більше птахів, все виглядає дуже добре і задоволено, і все на довжині руки.
Коли ви бачите Тигр на відстані 1 метрів він вражає. Це дійсно вражаючий.
Я не скажу вам щось інше. Думка... Ви знаєте, в цьому зоопаркі я відчував себе як дитину, так і разом з дітьми, я був щасливим і дивним. 2.5 години пропущені без повідомлення, але слів. Щоб описати враження, я ще не можу знайти.

На фото деякі хвойні хвойники:

Висновок з прицілів.
І сказав вам, що ми побачили і де ми були.
Це просто приклад. Візьміть картки. Відкрийте новий. Не боятися і експериментувати.
Поставте ніс, де ви дивитеся, що там – на Кіпрі, ви можете і повинні.

Цікаві факти через погляд Руссо-туристо
Предмети та коротко.
1,1 км На вікнах, розетки з вимикачами всі і три шпильки. Незважаючи на те, що існують відділення з чистою російської продукції.
2,2 км Багато людей з Великобританії Я ніколи не був до Лондона, хоча вони живуть 200-300 км від готелю.
3. У У будь-якому магазині, половина персоналу говорять російською мовою.
4. У Нагрів води здійснюється за рахунок сонячної енергії в резервуарах на дахах та сонячних батареях.
5. Умань Ципури, незалежно від їх походження, милі сумочки і дуже близько до росіян в цьому. Все, що здається, бути дрібним, але без суглобів неможливо зробити все.
6. Жнівень Купуйте booze дешевше, ніж Duty Free
7. Про нас Скрипки працюють тільки як наші, так і тільки в одному напрямку – в ампулі з радіолокатором на дорозі. Немає одного погляду на спирт або щось інше.
8. У Великі бананові рослини. Але є і все це дике вирощування. Смачний!
9. Навігація Буря на Кіпрі незвичайна і дуже волога.
10. Величезна кількість православних храмів і монастирів не дратує, але надихають повагу. Зважаючи на своє ставлення до церкви в Росії, це було дивно для мене, моя реакція, але вранці, о 6 ранку, я був щасливий прокидати до дзвіниці.
11. Ви не можете бачити людей, які живуть в стилі Тегііл. Ніде. На пляжах, де я був, я тільки бачив жінок, які п'ють холодне вино один раз. Я ніколи не бачив будь-якого п'яного або необрізного.
12. В принципі все зрозуміло з точки зору спрямованості, хоча не стільки, скільки в решті Європи, але після пари днів не буде проблем. Навіть якщо це перший візит за межами Росії, загублений нереальний.
13.00 р. Гарне вино може бути вигідним.

Про те, що він не написав вище, і в ній немає точки, бо ви покажете себе під час подорожі.

Це те ж, що Шишке носити.

Про нас
Кіпр - сонячний і радісний острів. Я навчаю тільки західну частину цього, але наступного літа я планую провести ще раз, і мої родичі будуть залишатися там все літо – це більш доступний, ніж дачу в Ленінградській області або свято в Росії. У три тижні я отримав пару хороших друзів. Отар, про кого я писав вище, до нього в загальному величезному подяка вам і невисокому луку - він допоміг дуже багато, запропонував що і де, і як людина, він є найкрасивішим. Я ніколи не забув, коли він запросив нас в сім'ю. Це прохолодна, велика грецько-гінська родина, барвиста, в евкаліптовому гаві на узбережжі Середземномор'я...
За кадром, я закінчився в цілому. Може бути зараз, коли я дивлюся на фото, я кладаю щось нижче, доки ви її розірвати, я відмітив, коли це все більше.
Дякуємо всім, хто прочитав цей opus, якщо хтось потребує будь-якої інформації на Кіпрі - зв'яжіться з мені стільки, скільки я можу - Я буду допомогти.
Текст завершено. Фотографії та бонуси будуть. Зачекайте хвилину!!!

На фото - Eucalyptus grove на березі Середземного моря (чорт, як це звучить, що !!!) обладнаний для сімейного відпочинку в природі. Тут, Отар і його дивовижна родина використовуються шашлики з вином. Ег ...

Місце під гриль

Стерильний туалет з рушниками та папером.

доб.2

тут таблиці

І це, як гранати, гнівці і лимони, виростає сам. Зокрема, я підібрав під вікнами.

Всі Я зробив.
Коментар, запитати питання тощо.
Доброго дня!

Тексти пісень, а це означає: Текст і фото шахти.

Джерело: