Вона загинула надсилання повідомлення при русі. Останні слова вдарили весь інтернет. й

Ніщо в цьому світі триває назавжди, навіть не ви. Не знаю заздалегідь, що доля для нього або як довго він пішов на біле світло. Часто буває, що смерть в руки дуже юна, сповнена енергії та ентузіазму народу, які здавалося б, все ж живуть і жити. Це сталося до 32-річного американського суду Санфорда, серце якого припинилося битися через нещасний випадок, що підняли вуха інтернету.

Міністерство охорони здоров'я постійно попереджає, що водіння під час п'яти загрожує наслідками. Його ім'я - це всі види гаджетів, які відволікають водіїв від основного завдання - контролювати дорогу. Як багато людей повинні вмирати таку недбалість для цього, щоб нарешті зупинитися?

Історія Courtney Sanford є трагічними, але дуже руйнівними. Це може служити хорошим прикладом для всіх, хто любить відволікатися під час руху, щоб оновити свій статус в соціальних мережах, налаштувати повідомлення або розмістити свіжу самою.

Щоранці, нічого не заморожені неприємності: Судні рушили як звичайно, після чого вирішили відбити її макіяж до легендарної пісні «Хаппі». Пісня надихнула її так багато, що вона поновила свій статус Facebook з словами, «Ця грайлива пісня робить мене щасливою!» і додала ледь прийнятий себе.

р.

Це сталося в 8:33, а через хвилину, в 8:34, неминуче трапилося: дівчина не справляється з контролем, перетнула центральну промінь і збиту в сміттєвий вантажівку. Цей ефект був настільки сильний, що автомобіль Courtney був миттєво кинувся в кисть.

Водій сміттєвозу відійшов з шрамом і пара подряпин, але соціально активна дівчина переповнена миттєвою смертю. Таким чином, що життєрадісна пост в інтернеті стала прогулянкова пісня Це залізниця долі. . й

Звісно, люди кажуть, що ви не будете втекти з долі: ніхто не знає, що чекає нас за межі. Однак обережність ще не болить. Наступного разу, коли ви хочете текстувати когось або поділитися останніми стрибками на телефоні під час руху, пам'ятайте про сумну історію Courtney Sanford. Немає повідомлення або повідомлення про соціальні медіа варто жити! Будь ласка, подбайте про себе!

Не забудьте поділитися цими трагічними, але обструктивними історіями з друзями. Хто знає, можливо, це зробить вас думати. . й

www.inзалежні.co.uk/news/world/americas/selfie-crash-death-women-dies-in-headon-collision-секунд-секунд-секунди-завантаження-фотографії-на-і-хапа