Мови відмінності між двома сусідніми містами

Так сталося, що природою своєї діяльності він переїхав на тривалий час від рідного Іркутського до Красноярського. 5 мовні відмінності я помітив що приймати мене a трохи Подивитись Будь ласка, не порушайте.

1,1 км Пара і стрічки.
Коли я почав навчання в університеті, ми назвали подвійні уроки «пари», в славному місті Красноярськ, які називаються «риббонами». У слово “купе” є хоча б логіку, і незважаючи на те, що Красноярськ це здається незліковним.

Як я дізнався: один друг з ecstasy розповів, як вона відмінно пропускає «тап», і що на «тапах» за філософією бодром незрівнянна. Попри те, що він почав довести її, що це було правильно сказати «пари», вона почала довести, що перейшов на розум.

2. Диспенсер VS Cooler
Тут простіше, і як у мене є право на життя, але я особисто вважаю «диспенсер» більш прийнятним варіантом для проектування пристрою для опалення, охолодження і дозування води, так як «холодильник» з назви може тільки охолонути.

Як я дізнався: в автосервісі чекаю на ремонт автомобіля, я хотів пити. Я попросив фіксаторів, якщо вони мали дозатор, подивилися на них, як божевільний, дивився на один, і сказав ніхто. Трохи пізніше ця машина для тирсту я помітила в одному з кутів, я думав, що ковпачки є жатки.

3. У Multiphore VS Файл.
У моєму випадку концепція «файлу» – це те, що на комп’ютері, а не пакет, на який наноситься лист формату А4, щоб зберегти його на найкращий час, довгі роки життя і дати життєздатний блиск.

Як я дізнався: Я видрукував пару аркушів в друкованому будинку і просив довго для «мультифору», вони виглядали як ідіот, я також дивився на них, тому що я думав, що вони шкодали їй.

р.

4. Стяжка Ziptai VS
Стуковини як на фото ми називаємо «книги», в Красноярську «хоматики».

Я дізнався, що він був в одному магазині автомобілів, в той же день. В цілому, думка фіксаторів про мій розумовий нездатність остаточно зміцнювалася, проте, як було шахтою про їх патологічний жаді, який не знає меж.

Так і говорити про творчість в масах! За допомогою стяжки (ziptyas) ви навіть можете відремонтувати важіль. Синя стрічка горить хвостом!

5. Кора VS Гоат (slang)
Коли ми говоримо про щось смішне, ми зазвичай використовуємо слово “кора”, як “nifga se kora”, вони також звучать як “просто коза”.

Я не пам'ятаю, але дійсно «згодити» це щось! Я зроблю, дякую!

Джерело: