Петра Пригара сирна фабрика

Петро Пригара змогла втілити свою мрії. Десять років тому, на Закарпатті, Україна, побудував свій невеликий сирзавод. Тепер сир відомий далеко за межі України.
29 фото через окрест

р.

2,2 км Щоранку в 7 годину мешканці Нижнього Селижа привозять до сирної фабрики Петру.

3. У Петро бере на себе надлишок людей, оскільки вони можуть дати. Для виробництва якісного сиру важливо, щоб вони принесли сьогодні п'яти, свіжі та неперевершені.

4. У Згідно з Петром, від 800 будинків Нижного Селище, молоко було привезено до нього не менше одного разу з половини.

5. Умань Пітер має унікальну якість. Він здатний залучити людські та матеріальні ресурси для реалізації своїх ідей. У 90-ті рр. пройшов стажування з майстер-сирами в Швейцарії. І в 2002 році закінчив сирну завод з фондами, вирощеними з-за кордону.

1 999 р.

6. Жнівень Виготовляючи, щоб мати доступ до чистої питної води. Петро зумів організувати будівництво водопроводу з весни, розташованого на відстані 4 км. Тепер в Нижній Селешській весняній воді є загальноосвітня школа, дитячий садок, амбулаторна клініка та будинок культури.

7. Про нас Я розповім, як сир виготовлений.

Молоко, яке вранці приносило мешканцям Нижня Селижа, заливають в величезну ватку і пастеризують. Після нагріву до нього додається фермент rennet і зліва на свічку.

8. У Потім отримана маса заливається в форми.

9. Навігація

10. І натискав. На наступний день стиснені голови сиру потрапляють в сільну баню.

Р

11. Після соляної лазні від 3 до 6 місяців сир буде лежати на полицях в підвалі сирної фабрики, періодично залишаючи їх для миття і очищення форми. Для належного зберігання і дозрівання підвал зберігає вологість при точності 2-3% і температури при точності 1-2 ̊.

63216634р

12. Це Тетяна. Яскрава мати чотирьох дітей, які працюють в галузі.

13.00 р. Я попросив її, як вона працювала для Петра. Вона відповів, що вона була дуже рада. Бос сплачує хорошу зарплату, уважний і турботливий до своїх підлеглих. Ви завжди можете зв'язатися з ним, якщо є проблеми.

205067р.

14. Схожі слова сказали мені всім, що я говорив на сирому заводі.

15.00 р. Є три види сиру на сирній заводі Seliska. Нарцис Карпат (на основі сиру Груйєр), Густ (на основі Каммерта) та Сельський (на основі голови Монк). Як говорить Пітер, рецепти були творчо перероблені - він не зацікавився повторенням зарубіжних аналогів дієслово.

16.00 р. Сир з Пригари є більш дорогим, ніж «звичайний магазин» – від 120 до 200 грн (15-25 $) за кг, в залежності від сорту.

17.00 р. Петер часто працює разом з співробітниками - він не хоче покривати бюрократичну скоринку лідера. Важливо, щоб руки запам'яталися все.

18 років Один день друга запропонував йому простий спосіб підняти його дохід принаймні двічі. Для цього потрібно просто покласти на продаж сир для фітнесу. Смішні, але це дійсно найбільш затребуваний після покупця.

19.00 р.

20.

21.

22.

23. Натюрморт на кухні

24. Я почув багато дивовижних оповідань з Петра. Одного дня іноземці приїхали до нього. Будь ласка, введіть нас місцевими мешканцями. Він взяв їх до діда. Іноземці просять Дідусь:
до Де ви народилися?
Він каже,
- Австрія.
- Як ви отримали тут?
- Я народився тут. Це місце, яке використовується для Австрії.

25. Недільний день для сирників. У цей день Петро допомагає донці Інни та дружині Оксани. Вони роблять виробничі тури. Сирний завод є одним з зупинок сировинної поїздки на Закарпатті.

26. Тут можна детально дізнатися процес виробництва сирів, а в кінці туру і смаку. Зареєструйтеся на екскурсію заздалегідь.

27. Низьке Селіще завдяки сиру і Петра Пригари став брендом. Після того, як сирна фабрика підтяглася і Seliska Bakery, Seliska Smoking, Village Musicians ...

Р

28. За словами Оксани, дружина Петра, протягом багатьох років вони працювали, не знаючи, чи буде це успіх. Всі гроші, отримані від продажу сиру, пішли на виробництво. Сім'я врятувала роботу Оксаніна як вчитель школи. На зарплаті. Але час пропущений, і тверда робота плодів кисті.

29. Це історія про невеликий закарпатський диво. Про те, як пристрасну людину, в умовах обмежених ресурсів вдалося досягти багато. Налаштуйте цілі, перейдемо до них і ви досягнете успіху.

Джерело: