Багатий бідний бабуся

Привіт, жінки і джентльмени. Я буду писати до суду одну історію від моєї нещастя, але весело і насиченого життя.
Я пам'ятаю один інцидент з мого коледжу. Що ми говоримо. Після 9-го класу я пішов до коледжу. Уральний архітектурно-будівельний технікум (UASK). У школі був окремий клас 10 кол. Це була окрема група, яка навчалася всім іншим. Але на початку сесії ми переїхали до коледжу близько місяця, і ми навчилися розуму. Щомісячний місяць ми перетворили з школи І ми, училища, вже були головою і плечима над нашими однолітками - звичайними школярами.
Навчання в УАСК не відрізняється від подібних навчальних закладів. Організація і замовлення. Темні тести та іспити. Перед обідом - заняття, ланч і знову заняття. До не пізно вночі. На жаль, я був локальним, я не маю часу, щоб піти додому на обід, на відміну від містян, які живуть поруч. Таким чином, з усіма овецьми ми зламали до буріння найближчих магазинів і відмітили від поличок всі торти, пряники та інші їстівні горіхи ...
Бабця стоїть за межі магазину. Про благодійність Бабця - кульбабабабаба, з гарним обличчям і очима. Цей тип бабуся, коли ви подивитеся на який ви відразу пам'ятаєте село, поля, луки ... домашні пироги, немає ... Пиріг з голоду запам'ятали.
Я завжди дав її зміну. Навіть зумів кинути пара на обов'язкові фрази, спробували зануритися в стару людину, змушені викопати для алм. Коли я був напружений з грошима, я жертвував мій обід, не купуючи зайву пару тортів, але даваю її. Ось як вона отримала людей навколо неї. Я думаю, що було багато людей, таких як мене. Я купив пакет сигарет, і дав 20-30 рублів. З сигаретами я можу вижити апкаліпс. І голод може чекати. Насолоджуйтеся сонячними днями і повечерями.
Пройшов знову клас. Найгірше в цьому моменті було зустрітися з Dean Gingerbread. Він назвав його морквою, бо він був зварений, невеликий і скручений людиною. Неважко сказати, що цей час я ran в нього...
Після подачі двох пар я вирішив, що я був достатній для сьогодні. Здавалося мені, що я чекаю додому, і я повинен піти там прямо зараз. Коли я піду до магазину, я купую препарати. До цього дня нікотин - препарат для мене. Перехопивши упаковку сигарет, я стрибую на вулицю, де є ледве бабуся з сумним виглядом. Звісно, він дав їй стільки, скільки він пішов.
Так само вирушайте до іншої сторони дороги, на мене ззаду. Серце заморожене ... Увімкніть голову, це право. Імбирний пряник на своєму автомобілі, що захоплює мене ... 1oooooooooooo мільярди випадків, чому я пропускає, відразу ж народився в моїй голові. Від важкого народження собаки сусіда, де я повинен бути головним консультантом, щоб відреставрувати позаземний напад і захистити нашу галактику. Але морква не запитала нічого. Він підтягував і він шунув,
- Сісти, студент!
Через хвилину, я їздив на машині, в хорошому ВАЗ 2199 на час. Не пам'ятаю 99-го або 2000-го року. А морква пішов:
- Дивитися, студент. Ви просто подарували свої бабусі. Чи знаєте ви, хто вона?
до Ні, я не знаю.
- Тоді я покажу тебе.
Імбир приніс мені своє місце. Місто не великий, від дому до шахти - пара блоків. Він мав 4-х кімнатний будинок, з власним садом і бодібілдями - альтанка, гараж ... Це так само, як люди. Він сказав мені:
Ви бачите 2-поверховий котедж, побудований поруч з дверима? Що великодній сина будує. Вона має три сини в цілому. Нещодавно придбали молодшу вісімку. З вашими грошима, до речі, студент...
Я думав про життя, що ніч. Почуття зрада ... Думка... Я не вірю пряників - Я не знаю, що старик має на увазі. Баган, щоб зробити запити, добре – місто не великий. На жаль, морква була правою. Моя дорога бабуся мала квартиру, збудована двоповерхова особняка для сина, друга двоє походила навколо автомобілів, що їх бабуся дав їм. Не бідна сім'я, навіть в ті дні. А благодійність – це її спосіб заробітку. І я, папороть, дав її останні пені, я провів на торті.
Я ніколи не пішов до цього магазину знову. Я купила сигарети в найближчому магазині. Я дивився на мій бабуся з afar і думав про щось. Коли вона побачила мене, вона посміхається від афарі. Але що посмішка більше не здавалася солодкою і приємною, як вона звикла бути.
За 15-річний студент старшої школи був серйозним розчаруванням у людей.

Джерело: