Коли мій бабуся помер, я повернувся до свого будинку і знайшов накопичені гроші в перо.

Геннадій був впевнений, що його багата бабуся залишить позаду гідного фортуна. Замість він отримав незвичайний подарунок. Що відбулося і як герой вписав спадкодавця, читайте в сучасному статті.

Я був 17, коли мій бабуся став тяжким. Я ніколи не був достатньо, щоб сказати, що я любив її. Але я просто шкода, що мій мама не хочу допомогти їй.

Їхні зв'язки схвалилися довго. Моя бабуся була проти моєї мами, зрадивши мій батько. Вона не слухала її і слухала її серцем. Залізо, бабуся була правою в кінці: Мій тато пішов, і мій мама, коли я був дитиною. Моя мати і бабуся ніколи не з'явився контакт.

335 грн.

Моя бабуся вимагає особливого догляду, тому вона попросила мене приїхати до неї щодня, коли це можливо. Повернувшись, вона обіцяє, що я отримав велику спадку від неї. Ми проживали в бідності, і я вірю чесно, я втратив на гроші. Так я вирішив допомогти Бабця стільки, скільки я міг.

Після школи я побігла до баня. Я купив її їжу, очищав її квартиру, поливав її вази. Через рік мій бабуся майже припинив ходьба. Так мені довелося взяти її в ванну, а потім повернутися до ліжка.

Після того, як миття в шафі я знайшов там альбом з рідкісними штампами. На першому я думав про те, що я думав, що вона була частиною спадщини. Я продемонстрував штампи до Бабця. Вона сказала, що це мій дід, так що я можу взяти його, якщо я хочу. Я не відмовив від такої доброти.

Я дійсно не вирішив продати все прямо. Поступово нові речі почали з'являтися в житті. Я купив телефон, відремонтував свій гардероб, і почав харчуватися частіше. Звісно, мама помітила її. Вона подумала, що я вкрав гроші від мого бабуся, і що зробив мене сердитися. Тоді я зрозумів, що я зробив все правильно: Я ніколи не поділився гроші з продажу штампів з матір'ю.

З кожним роком мій бабуся гірше, і у мене є більше хвилювань. Я втомився доглядати за нею, стала більш дратівливою. Все, що я хотів би зробити, отримав спадкування. І я знав, що буде дуже скоро.

Бабця загинув, поки вона була дупа. Я дізнався, коли я прийшов до неї після роботи. Я вже закінчив вищу школу і отримав роботу в компанії мій друг. Після того, як всі необхідні препарати, я повернув до будинку. Увімкніть все навколо в пошуку занурених грошей і знайшов його в перо.

р.

Далі це була замітка: «Бега нотаріуса». Ось його номер. Я консультую вас, щоб викликати його якомога швидше. Виявилося, що її бабуся вирішила очистити всі її заощадження в сиріт. Моя мама залишила квартиру. Я не вірю, чесно.

Моя бабуся залишила мене картиною. Я написав іншу увагу, що це змінило життя. Я хотів піти назад і розповісти мій бабуся все я думав про неї. За 6 років я скажу над ліжком для деяких безтурботних живопису?!

Що ж дня, я кинув її і забув про неї. І через 5 років я повернувся до неї під час руху. Я одружився і злагоджено компанію. Я вирішив виїхати з міста.

Я дивився на картинку і запам'ятався моїм бабусям слова. Я зрозумів, що я був неправильним. І пам'яті Ба вирішили повісити живопис у своєму будинку. Під час однієї з вечірок мій друг Олексій звернув увагу на неї. Він працював з антикваріатами протягом багатьох років і сказав, що він коштує фортуна.

Я не вірю, що це правда. Але через 5 днів пошуку і консалтингу я переконався, що живопис моєї бабусі є справжньою мінливістю, яка спрямований на багато колекціонерів. І я був таким, як Коли я був молодий, я кинув гроші, то забуваючи, що були важливі речі.

І мій бабуся зберіг, що на розумі, хоча вона, ймовірно, побачила, що я допомагав їй успадкувати. Я сподіваюся, що вона пробачає мене. Я не продаю картину. Я хочу, щоб стати нагадуванням про мої помилки, і мій улюблений бабуся.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія показує, що Кожен має право зробити помилку.й По-іншому, Геннади була єдиною особою, яка бажала допомогти своїм бабусям, коли вона потрібна. У той час, коли його мета була самозайнятою, він виріс і зумів реалізувати, що він зробив неправильно.

Його бабуся вірила в нього з самого початку. Я знав, що один день він оцінить свій подарунок. Що сталося. Крім того, вона не забуває про свою дочку, хоча вона ніколи не встигла знайти сили для встановлення відносин з нею.