463
Історія O Mame, Síne, Babushke і Parne by Names Dima
Я бачив щось, як це на автобусі. Молода дівчина, хлопець трьох років і жінка під половиною столу прийшли до зупинки: мати, син і бабуся. Ви не можете отримати це неправильно. Неподалік від мене - дівчина з дитиною на її ляпасі біля вікна, бабуся в аплікації. У хлопчика виходить вікно, пальці на склі. Жінка здійснила незалежний вигляд, молода мама була відсутня і трохи втомилася.
- Ма, подивіться на автомобіль Дад!
Пауза і незадоволена загиблим бабусям
Діти все ще так смішний, дуже поганий, збиваючи і розтріскування. Але я не можу передати це, нехай тільки напишіть його. Кожен, ймовірно, знає, що кажуть діти.
- Ма, що автомобіль Дад?
до Ні, це ще один недбалий автомобіль.
- Чому вона зношує тітка?
Бабця сусла. Мама просто посміхається.
до Так це автомобіль Тітка.
- Де автомобіль Дад?
Бабця-громадськість, як «ого» Уявіть, що завтра буде кожен день, і ви сказали, щоб бути на роботі. Уявіть собі і скажіть «хо-го». Є вона.
- У гаражі.
Відповідача мами. І Бабця качелі, "Ой!" Пауза тридцять секунд - діти, напевно, не обійтися.
- Мама, коли прийде Дад?
- Робота Дад. Не встигнути.
- Працює в ніч теж?
до На ніч теж.
до Так не спить на всіх?
- Звичайно він. Кожен овець.
- Тоді чому не спить тебе?
Неймовірно посміхатися від моєї вже неприємної бабусі і посміхатися до моєї мами.
- Тато.
- Мама, давайте знайти тато. Я пропустив мій тато. Мама, ви пропустили свій тато?
Бабця перетворилася на дитину і почала регулювати куртку.
- Дженні, Дад не приїжджає. Дад знайшов ще одну тітку.
- Мама!
Це сердитися і ранити крі дівчини. Бабця – це свято і незалежність. А потім хлопець сидить перед двадцять п'ятими поворотами до хлопчика, не звертаючи увагу на тітка.
- Брат, що ваше ім'я?
Налаштувати і зібрати обличчя в грайму майбутнього роу, хлопчик виглядає безглузно на хлопець, приглушений до матері і спокійно так:
до Моє ім’я Женья.
Хлопець посмішує радісно і розширює велику долоню з його кнаклами збивається вниз:
- Тоді привіт! Моя назва Dima.
Маленька Женя натискає своїх кулактів у грудях і виглядає лякатися на руках нового знайомства. Моя бабуся виділяє підозру і знезаду, моя мати є свого роду бджільництва і ембаррасмент, але не як картина і книжкова, як я можу сказати. Це трохи рейду, ви знаєте?
- Я шукаю тебе, брата. Я працюю разом. Ви бачите, він подовжує ліву руку до хлопчика, де є дуже свіжі рубці на своїх княках, поранених, і він працює для мене. Він пропускає вас дуже багато, але наша тітка, вона не дасть йому йти. Він дав мені свою адресу, запитав мене за подарунок, але я втратив адресу. Я шкодую, Генек, це сталося. Арен не ти божевільний на мене?
Хлопчик дивиться з інтересами на нове знайомство, лікує спину переднього сидіння ногами.
до Де подарунок? Він просить спокійно.
до Тут ви йдете, хлопець подає глянцевий журнал автомобілів.
Женья крабів і пресує журнал на грудях, а тітка-грандмамати контемптуозно і нехайно відкриває її рот, чітко збирається сказати щось.
- Вимкніть рот, трохи, перш ніж я ріплю голову, хлопець говорить м'яко, але так що кожен лист вписується в в вузьку тишу. Тільки один хлопчик обробляється журналом і нічого не чує.
Хлопець отримує і, відштовхуючи мертвих пасажирів з широкими плечима, робить свій шлях до виходу.
- Доброго дня, Женек! Він відрізає до хлопчика з виходу.
Генек, вже захоплений журналом, неоднорідно виглядає для Діма з очима і хвилює свою руку. Молодий мати сльозиться в очах. Бабуся кашель плутається, але під судовими поглядами інших вона не заважає нічого сказати. Троїцький лівий до того, як я зупинився на три. Дитинка тримала подарунок та й вже поспілкувався з мамою про всілякі товари, що приступили. Бабця, поки що я міг бачити, мовчав. Я сподіваюся, що він все ж тихий.
р.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
8 Beauties Хто Switch Stars на Найнебезпечні Моменти
Анатомічні тістечка від Katherine Day, які порушать вас на глибину душі