Бабця подарував онуку брудну коробку, він відкрив його, коли бабуся була на небі

«Я завжди провів свої літні канікули на фермі бабусі. Ми зібралися разом зі свіжими овочами в ліжках, змащених травою і змащеними коровами. Поки я збираю горіхи, щоб зробити човни для моїх солдатів, мій бабуся завжди зробив мій улюблений суп. Говорячи про його бабуся, юнака не може затримувати сльози. Ліам розповів історію свого грандіозного подарунка, який був останній і найцінніший подарунок від бабусі.

Маленькі тонкі Агнеси на 65 дивилися дуже крихкі, незважаючи на те, що кожен день вона працювала на фермі. Заїзд свого десятирічного онука був найбільш радісним подією року. Коли Ліам не міг відвідати її бабуся, вона б купити її грандіозний подарунок і дошку поїзда. Проживала більше часу на дорозі, ніж вона зробила на вихідні з Лімом.

Тільки хлопчик ніколи не оцінив подарунки онуки: На 10, я хотів читати комікси, і мій бабуся завжди дав мені наукову фантастику книги. Я думав, що вони були занадто нудними, щоб читати. І я просто кладаю всі мої книги онуки на полиці, не відкриваючи їх. Я пам'ятаю мій бабуся сказати, що ви не можете судити книгу за її кришкою. Коли вона побачила мою бахрому обличчя, вона зважилася легко, якби вона була Він зробив мене трохи сором'язливим, що я не оцінив її подарунки, хлопець визнає.

Я пам'ятаю день мій бабуся прийшов, щоб відвідати нас на вихідні. Він був важким пухирцем і мій бабуся отримав дуже вологий в дощі. Агнес припинив на двері і кладемо упакований подарунок на ганку, щоб витерти її окуляри від крапель. Коли хлопчик відкрив двері, перше, що він побачив на поріг був коробом з інструментами, на які було замочено пакувальний папір. Подарунок отримав трохи брудних, і хлопчик негайно запитав, чому коробка була настільки брудною.
Агнес посміхався хамільно і апологізований для свого подарунка, але потім додав: «Не дивно, що всередині? Ліам згадав стеку нудних книг, які ніколи не відкривали і сказали, що він відкриє шутер пізніше. Хлопці не хочуть застаратися: «Ви краще їхати додому рано, або ви зловите холод. й

731986

Після виходу старої жінки хлопчик поховав коробку на найвищій полиці. Коли бабуся попросила онука на телефоні, якщо йому сподобався подарунок, Ліам відповів, що він ще не відкрив. Пізніше бабуся знову згадувала і попросила те ж саме питання, але хлопчик знову знайшов гасіння і змінив тему.

Через тиждень, Ліам чекав на виклик її бабуся до апологізації. Коли вона здавалася, вона розповіла її онука, вона була в лікарні. Бабця хвора. Мати Ліам кинулася в стаціонару і сидить старовинним дамським ліжком всю ніч. Не прокинувся вранці.

У той час, коли мама розповіла Ліам, він не міг його вірити. Він зберіг крісель і перше, що він запам'ятався був подарунок, він ніколи не відкрився. У домашніх умовах хлопчик вперше пішов до полиці, де довго забута коробка була запилення. Коли Ліам відчинив коробку, він побачив його непристойними солдатами і коміксами, а зверху був лист адресований хлопчику.

р.

“Дир Ліам, кілька місяців тому я отримав розчарівний діагноз.” Моє життя приїжджає до кінця. Я хворий, але я хотів би розповісти вам особисто. Я не вірю, тому я вирішив написати листа. Я можу подарувати вам справжній подарунок.

Я потомився швидше і я відчуваю, що я не побачила тебе знову. Я хотів дати вам щось особливе, тому я поставив всі ваші улюблені речі в ящику. Я бачу, що я не запакував мій подарунок, я не можу піти покупка, як я використовував. Але ця коробка означає багато мені, тому що вона звикла до свого діда. Я сподіваюсь, що ви будете насолоджуватися подарунком, і я захоплю вас щільно, ваш бабуся Agnes.

Лист від свого діда переніс хлопчика, а Ліам знову став дуже сумним. Він не міг пам'ятати, що він зробив день його бабуся приніс йому подарунок. Все, що залишається - це свого невдовзі і його солодка бабуся посмішка. З моменту свого дідусь, Ліам відвідає свою могилу на день народження. Хлопець приносить квіти своїм бабусям і читає її книги, що поспішають: «Грандма, ваші подарунки найкращі». Я хочу, щоб я провів більше часу з вами. й

В той час як ми маленькі, ми не повністю розуміємо, як важливо, щоб вижити кожен день, проведений з родичами. А раніше наші рідні залишають нас, швидше ми стаємо дорослими. Ліам був занадто молодий, щоб зрозуміти, скільки його бабуся любила його і чому вона дав йому книжки замість комів. Про самовідданість старим дітям та онукам. Історія, яку ми розуміємо значення моментів занадто пізно.