Ажурирано

Це буде 7 фотографії.
Головна
Земля вже почала замерзнути, перекопування стала більш складною. Так було прийнято рішення проїхати до віддаленого села за закритий сезон, до якого ми вже спробували кілька разів, але не змогли.
Незважаючи на заморожені дороги і поля, було прийнято рішення проїхати на машині з повним приводом.
Ми їхали рано, з серйозним ставленням і великим настроєм, зрушивши доріжку, кинувшись по ґрунтовці, розбиваємо як льодяник Леніна п'ятисотням льоду на пуделі.
Після водіння 10 кілометрів ми побігли в поле, місцеві фермери не соромилися поплавати дорогу в поле обходу. Сама поле не відхилялася і була маса хаотично розсіяних блоків до півметра. Ми виїхали на димову поломку і подряпинили наші ріпаки для подальшого прогресу.
Яким був наш сюрприз, коли ми чули про те, що повітря з коліс нашого багатопулу - на правій стороні два колеса, що круто випустили залишки атмосфери, вже помітно конопель. Настроювання було відхилено пропорційно колесам, опції розв’язання задачі були закручені в голову. Дві пекарні колеса в дикій природі завжди геморої, але відсутність насоса в машині обіцяють, крім того, щоб втратити час, також знизили нестачу грошей.

Як сталося, що в машині немає насоса? Я не можу розібратися в собі, автомобіль був вивезений для їзди з братом копійської колеги, і він, очевидно, забув, щоб попередити. Ну, принаймні, було запасне.
В той час як мій друг змінив одне колесо, я пішов на пішохідну подорож, щоб знайти причину проколу, ми дійсно не хочемо розбити ще два колеса на іншому боці.
Дуже довгий час, щоб піти, періодично я мав би боротися з бажанням повернутися до автомобіля, голос сумнівів звучав тихо в голові - "Повернувшись, ви вже пішли далеко, швидше за все, ви вже пропустили мету вашого пошуку". Але твердість наміру і гарного погляду, десь на початку третього кілометра, допомогло знайти кульбриту наших неприємностей. Я хотів би подумати, що це сталося, якщо я помітив, і повернувся без пошуку чоловіка.
Я міг уявити, що ми побігли в певну частину сільськогосподарського обладнання або щось схоже на те, що, але я навіть не міг уявити, що це було несправність чужого шкідливого наміру – три заточені шпильки були поховані на одній трасі.

499 р.

Хлопці на них не можуть навіть пересуватися.

1813434

Після того, як кинути замітку на вершині пучка гілок, я очолював назад. Я був досить втомлений від тривалої прогулянки, але я був щасливий з результатом, тому що це було набагато гірше.
Запас вже на передній колісній машині, а бажання відмовитися від автомобіля і перетягнути з другим колесом до доріжки повністю відсутні. Було прийнято рішення жертвувати колесо і повернутися на відхилений.

Після досягнення шпильок, ми занурюємо їх і кидаємо їх в раві, щоб істота, що встановлює пастку, не міг знайти їх знову. Ми продовжуємо рухатися до доріжки. На шляху періодично надійшло на глухих колесах з автомобілів і вантажівок, здається, що ми не перший, щоб отримати в цьому "необгромадському" місці.

Як ми очікуємо, до кінця подорожі колесо було розірвати. Після того, як виловити автомобіль на шосе, з одним ще живим колесом, ми пішли в найближче місто 60 кілометрів від готелю, де була шинна арматура і автомобільний магазин, де ми придбали насос для будь-якого пожежника. Ми пояснили, що кульприт нашої недостатності є лісником Красноармійського району Саратовської області (наприклад, ви бачите, так бореться з похилами-волонтерами).

Ми повернулися до авто тільки в чотири годину. Я не хочу. Сподівалось, що таке віддалене село може бути абсолютно незахищеним, антіпація незліченних скарбів подали нас вперед.
Я не збираюся описати, наскільки важко ми повинні їздити 100 метрів на подушеному полі, я просто боїтеся, що власник автомобіля буде читати цю історію ), але в кінці ми отримали більш-менш підходящу поверхню для руху. Тоді майже повністю перерослий дороги пішло через ліс і, маючи смугастий до землі гілки сторони і бампера, ми все ще отримали до мети.
Село було в ярі і знебарвленого спуску, залишене без шансів проїхати, тому ми покинули автомобіль і, збираючи металодетектори і лопатки, продовжували пішки.
Після 500 метрів ми чекали Ельдорадо, переросли з травою в місцях вище висоти людини. Ми повинні шукати, де ми хотіли б, але де це можливо, якось принести котушку до землі. На землі вже досить холодно і не кожен сигнал може бути викопаний, тільки неглибокі Перші сигнали привозили 20 срібних копечек з 1923 року, 2 копеки 1938 року і купе великого міді і бронзи смурдяк, відсутність цитів конкурентів підтвердили наше припущення про цілісність ферми.
На жаль, час був проти нас, короткий день поїхав нам назад, нам довелося приїхати до доріжки до темного.
Ми повернулися додому в подвійному настрої, з одного боку вдарили тисячі на десять рублів, а з іншого - досвідчені пригоди не доторкнулися до міського водонагрівача, добре, годинник коп також благодатний - краще нічого.

Джерело: