Дівчина з Мінська працює в лісі

Ця чудова дівчина називається Оксана Sign і вона людина, яка знайшла себе в житті. Мінчанка з раннього віку привертала природа і як доросла вона вирішила піти на роботу в лісі. Деталі під вирізом. Я народилася в Мінську, проживала біля Комарівки на тривалий час, закінчила школу, а потім... Так, в Борисові, бо тільки там і в Полоцькі є спеціалізований коледж, пов'язаний з лісництвом. Моя батьки не ліси, вони не з'єднуються з природою, ніхто не збудував мене або керував мене. Я просто завжди любила деревини. Моє рішення повністю свідоме. Це, я знаю, не є трендом на всіх. Тисячі молодих людей літати до Мінська, шукаючи більш престижний університет. Вони добре, звичайно. Але якщо ви втратите торкнутися з природою, де ми всі прийшли, як довго ви можете бути людиною? Це перша. І по-друге, хто має зробити це свого роду роботи.

У коледжі вони зацікавили довгий час, як це було так, з таким сертифікатом і навіть від столиці прийшли до них. У групі було 30 осіб, в тому числі тільки 5 дівчат. А потім дива відійшов. Закінчив три роки і отримав ступінь лісового господарства. Час розподілу. Розповіли нас наступним чином: взяв список, надіславши назви адреси в залежності від запитів від районів. Я навчався добре, але я пішов до радіоактивної зони. На західному Полісся, у Любнецькому лісі, Сенькевичському лісі. Там була хороша група. Але жив у місті Мікашевича, і циклував 25 кілометрів щодня. Для роботи і спини. Я вирішив перейти до дому. У Мінському лісі не хочеться брати, кажуть вони, дівчина баласт. А потім вони сказали, "Що ви бачите, що вам варто."

Новоселська лісова справа понад 20 працівників. Дві жінки, мене і бухгалтера. Я б не був би будь-який гендерний поділ у цій професії. Ви піклуєтеся про ліс, ви продаєте пиломатеріали, ви зберігаєте записи -- нормальна робота. І у мене є плюс: Я намагаюся вирішити будь-який конфлікт мирно, не слід вимірювати мої зв'язки, як і деякі чоловіки.

Я збираюся на Новий рік на автобусі. 30 хвилин від станції метро "Стон Горка". Коли я жив у центрі, мені довелося опинитися в 5:30 ранку. Горючий, звичайно. Територія лісового господарства не мала, близько 4.5 тис. га. Мій раунд 1,802 га. Спочатку було страшно йти до лісу самостійно. Тоді я зрозумів, що це було набагато спокійніше, ніж у місті. Звісно, у нас є сервісний автомобіль – UAZ. Я зазвичай їздию велосипед, який я купив себе. Ви знаєте, що лісове господарство є державною організацією.

Я люблю ліс кожен сезон. Взимку добре, що немає Він був холодним - добре, щоб пекти з ним, прийшов до основи - прогрівався. Ще одне, що важко пересуватися. Я невеликий, іноді я впадаю до талії в снігу. У мене є п'ять лісників під моїм командуванням. Є журнали і ролики. Вони не люблять батьків, вони люблять бабуся. Я роблю все життя, майже до пенсії. Я не маю нічого навчити їх. Якщо ви не повинні організувати роботу. Спочатку я мав довести, що я не просто дівчина з міста. А нерви були на межі, і навіть змушені боротися з однією грою. Не вдалося зрозуміти, що пити на робочому місці не було. Тоді я його забрав.

Моя первинна відповідальність полягає в тому, що ліс чистий. Є багато кооперативів. І ці смарт-люди думають, що якщо ви кинули мішок сміття в ліси, ви нічого не зламали. Ми проводимо, видаємо штрафи. Але він повторює себе. Ще одне завдання – забезпечити населення деревом. Є багато запитів прямо зараз. І багато скарг. Кубок дрова коштує 65,000. Немає доставки. Ми надаємо автомобіль, часові витрати 600 тис. Очікується. Викликає, борючись. Що робити? Немає переваг. А лісова справа не скасувала їх. Що ще? Майстер повинен стежити за роботою на рулоні деревини, за безпеку, для виходу деревини, заряджати зарплату до лісників, писати звіти в кінці кожного місяця. Плани організації відпочинку місць... Що може отримати майстер? Для всього. Якщо деякі посадові особи дивляться сміття в лісі. Якщо хтось без шолома на блогерах працює. Або не правильного взуття, ніяких рукавиць. Для того, щоб взяти дерев'яний відпустку без вас. А бо лісовласник не на його шляху навколо. Так, навіть якщо дерево висить сухим, то скажуть, що майстер не працює. Для кожного дерева робимо чотири шматки паперу.

Дівчина з Мінська працює в лісі р.

Ніяких думок про те, як довго вона бере на землю, щоб переробити поліетиленовий пакет або мішок чіпсів, які ви кинули в лісах. Важко зробити чоловіка, що він ще не прийшов. Ймовірно, навіть коровий буряк, найважливіший лісовий шкідник, легше перемогти. Але не говорять про навколишнє середовище? Я знайшов хобі. Тримати запис боберних отворів. Спостереження боберів. Навіть в лісі, хоча це біля Мінська, є мозаїка, гаї, лисиця, борс, навіть десь життя ведмедя. У 1981 р. побачив мене, він побачив його. Ліс живий! І я скажу його. Моя заробітна плата становить 2,5 млн рублів. Я використовую для роботи як варення, яка є другою спеціальністю. Але потім я зрозумів, що здоров'я було дорожче. Я оплачую кредит на квартири. Я навчаюся в BSU - на біофакульті. Ви повинні платити за інститут. Після всіх витрат від заробітної плати залишається 700 тис. рублів. Чи достатньо грошей? УВАГА! Все залежить від потреб. У мене є маленькі. Для коктейлю в клубі я обов'язково не буду платити $ 300,000. Я хочу залишити лісове господарство, як тільки розподіл. 2.5 млн. грн. за сьогодні. На жаль, зарплата є єдиною, але серйозним недоліком в роботі. Є багато переваг, хоча ви, ймовірно, не розумієте мене. Немає такої речі, як сидять в офісі від дев'яти до шести, бояться бути п'ять хвилин пізно. Не існує рутинних або монотонних. Коли відбувається фізична активність, ендорфіни виробляються більш активно. настрій. І є свіже повітря навколо. Я дуже гаряча в місті зараз. Особливо на метро. Тому я не збираюся змінити сферу. Де я збираюся? Робота в галузі екології, захисту лісу. Я люблю це, я знайшов щось.

Я не думаю, що я ідеальний, хоча люди, які я знаю, що, якщо хтось може вижити для такого піканту. Але розкажіть мені, що таке значення великих заробітків? Чи буде багато щастя? Ні. Наприклад, у мене є 500 греків, які зараз, здається, дарують кожному в країні. Що робити з ними? Про нас Я ходжу там, де я хочу. Як до Барселони, так і до Берліна з Вільнюса не проблема літати за 50 євро, якщо ви забронюєте квитки заздалегідь. білоруські не подорожують, бо вони не мають грошей. Бо вони не є. Все приходить до бажання. Звісно, я не оцінив стан таким чином. Люди в лісовій промисловості повинні бути оплачені набагато більше. Важко працювати. Ми дуже піклуємось про ліс. І ми не завадимо.

Коли Оксана розповідає про свою роботу, її очі горять. Вона, очевидно, не піклується. Коли сотні захоплених молодих білоруських країн приходять до роботи, вони готові розкачати гори і перебудувати цю скельну країну. Але в лісі є спеціальні правила: бідність – це винагорода за целі. Можливо, можливість сприймати його філософсько-білоруське щастя?

Джерело: dengi.onliner.by