Дівчина з Мінська працює в лісі

Ця чудова дівчина називається Оксана Sign і вона людина, яка знайшла себе в житті. Мінчанка з раннього віку привертала природа і як доросла вона вирішила піти на роботу в лісі. Деталі під вирізом. Я народилася в Мінську, проживала біля Комарівки на тривалий час, закінчила школу, а потім... Так, в Борисові, бо тільки там і в Полоцькі є спеціалізований коледж, пов'язаний з лісництвом. Моя батьки не ліси, вони не з'єднуються з природою, ніхто не збудував мене або керував мене. Я просто завжди любила деревини. Моє рішення повністю свідоме. Це, я знаю, не є трендом на всіх. Тисячі молодих людей літати до Мінська, шукаючи більш престижний університет. Вони добре, звичайно. Але якщо ви втратите торкнутися з природою, де ми всі прийшли, як довго ви можете бути людиною? Це перша. І по-друге, хто має зробити це свого роду роботи.

У коледжі вони зацікавили довгий час, як це було так, з таким сертифікатом і навіть від столиці прийшли до них. У групі було 30 осіб, в тому числі тільки 5 дівчат. А потім дива відійшов. Закінчив три роки і отримав ступінь лісового господарства. Час розподілу. Розповіли нас наступним чином: взяв список, надіславши назви адреси в залежності від запитів від районів. Я навчався добре, але я пішов до радіоактивної зони. На західному Полісся, у Любнецькому лісі, Сенькевичському лісі. Там була хороша група. Але жив у місті Мікашевича, і циклував 25 кілометрів щодня. Для роботи і спини. Я вирішив перейти до дому. У Мінському лісі не хочеться брати, кажуть вони, дівчина баласт. А потім вони сказали, "Що ви бачите, що вам варто."

Новоселська лісова справа понад 20 працівників. Дві жінки, мене і бухгалтера. Я б не був би будь-який гендерний поділ у цій професії. Ви піклуєтеся про ліс, ви продаєте пиломатеріали, ви зберігаєте записи -- нормальна робота. І у мене є плюс: Я намагаюся вирішити будь-який конфлікт мирно, не слід вимірювати мої зв'язки, як і деякі чоловіки.

Я збираюся на Новий рік на автобусі. 30 хвилин від станції метро "Стон Горка". Коли я жив у центрі, мені довелося опинитися в 5:30 ранку. Горючий, звичайно. Територія лісового господарства не мала, близько 4.5 тис. га. Мій раунд 1,802 га. Спочатку було страшно йти до лісу самостійно. Тоді я зрозумів, що це було набагато спокійніше, ніж у місті. Звісно, у нас є сервісний автомобіль – UAZ. Я зазвичай їздию велосипед, який я купив себе. Ви знаєте, що лісове господарство є державною організацією.

Я люблю ліс кожен сезон. Взимку добре, що немає Він був холодним - добре, щоб пекти з ним, прийшов до основи - прогрівався. Ще одне, що важко пересуватися. Я невеликий, іноді я впадаю до талії в снігу. У мене є п'ять лісників під моїм командуванням. Є журнали і ролики. Вони не люблять батьків, вони люблять бабуся. Я роблю все життя, майже до пенсії. Я не маю нічого навчити їх. Якщо ви не повинні організувати роботу. Спочатку я мав довести, що я не просто дівчина з міста. А нерви були на межі, і навіть змушені боротися з однією грою. Не вдалося зрозуміти, що пити на робочому місці не було. Тоді я його забрав.

Моя первинна відповідальність полягає в тому, що ліс чистий. Є багато кооперативів. І ці смарт-люди думають, що якщо ви кинули мішок сміття в ліси, ви нічого не зламали. Ми проводимо, видаємо штрафи. Але він повторює себе. Ще одне завдання – забезпечити населення деревом. Є багато запитів прямо зараз. І багато скарг. Кубок дрова коштує 65,000. Немає доставки. Ми надаємо автомобіль, часові витрати 600 тис. Очікується. Викликає, борючись. Що робити? Немає переваг. А лісова справа не скасувала їх. Що ще? Майстер повинен стежити за роботою на рулоні деревини, за безпеку, для виходу деревини, заряджати зарплату до лісників, писати звіти в кінці кожного місяця. Плани організації відпочинку місць... Що може отримати майстер? Для всього. Якщо деякі посадові особи дивляться сміття в лісі. Якщо хтось без шолома на блогерах працює. Або не правильного взуття, ніяких рукавиць. Для того, щоб взяти дерев'яний відпустку без вас. А бо лісовласник не на його шляху навколо. Так, навіть якщо дерево висить сухим, то скажуть, що майстер не працює. Для кожного дерева робимо чотири шматки паперу.

р.

Ніяких думок про те, як довго вона бере на землю, щоб переробити поліетиленовий пакет або мішок чіпсів, які ви кинули в лісах. Важко зробити чоловіка, що він ще не прийшов. Ймовірно, навіть коровий буряк, найважливіший лісовий шкідник, легше перемогти. Але не говорять про навколишнє середовище? Я знайшов хобі. Тримати запис боберних отворів. Спостереження боберів. Навіть в лісі, хоча це біля Мінська, є мозаїка, гаї, лисиця, борс, навіть десь життя ведмедя. У 1981 р. побачив мене, він побачив його. Ліс живий! І я скажу його. Моя заробітна плата становить 2,5 млн рублів. Я використовую для роботи як варення, яка є другою спеціальністю. Але потім я зрозумів, що здоров'я було дорожче. Я оплачую кредит на квартири. Я навчаюся в BSU - на біофакульті. Ви повинні платити за інститут. Після всіх витрат від заробітної плати залишається 700 тис. рублів. Чи достатньо грошей? УВАГА! Все залежить від потреб. У мене є маленькі. Для коктейлю в клубі я обов'язково не буду платити $ 300,000. Я хочу залишити лісове господарство, як тільки розподіл. 2.5 млн. грн. за сьогодні. На жаль, зарплата є єдиною, але серйозним недоліком в роботі. Є багато переваг, хоча ви, ймовірно, не розумієте мене. Немає такої речі, як сидять в офісі від дев'яти до шести, бояться бути п'ять хвилин пізно. Не існує рутинних або монотонних. Коли відбувається фізична активність, ендорфіни виробляються більш активно. настрій. І є свіже повітря навколо. Я дуже гаряча в місті зараз. Особливо на метро. Тому я не збираюся змінити сферу. Де я збираюся? Робота в галузі екології, захисту лісу. Я люблю це, я знайшов щось.

Я не думаю, що я ідеальний, хоча люди, які я знаю, що, якщо хтось може вижити для такого піканту. Але розкажіть мені, що таке значення великих заробітків? Чи буде багато щастя? Ні. Наприклад, у мене є 500 греків, які зараз, здається, дарують кожному в країні. Що робити з ними? Про нас Я ходжу там, де я хочу. Як до Барселони, так і до Берліна з Вільнюса не проблема літати за 50 євро, якщо ви забронюєте квитки заздалегідь. білоруські не подорожують, бо вони не мають грошей. Бо вони не є. Все приходить до бажання. Звісно, я не оцінив стан таким чином. Люди в лісовій промисловості повинні бути оплачені набагато більше. Важко працювати. Ми дуже піклуємось про ліс. І ми не завадимо.

Коли Оксана розповідає про свою роботу, її очі горять. Вона, очевидно, не піклується. Коли сотні захоплених молодих білоруських країн приходять до роботи, вони готові розкачати гори і перебудувати цю скельну країну. Але в лісі є спеціальні правила: бідність – це винагорода за целі. Можливо, можливість сприймати його філософсько-білоруське щастя?

Джерело: dengi.onliner.by