Про престолів.

Виявляється, що Роберт Родрігез дуже любить серії Predator, особливо оригінальну плівку.
Ну і, як, вони так круті, руки відчужливого директора і розтягують, щоб грати в такий культовий матеріал.

А коли франшиза, яка загинула після болючих експериментів, випала з Голлівудського основного потоку, Родрігез проходив в неї до своєї смерті - даруйте мені, це мрія мого дитинства, я зустріне щось, що ми не дбали про сни. Крім того, Родрігез, той же людина-орчестра - Я пишу себе, я дам музику себе, навіть виготовляю трохи - зробить нормальну хардкор для любителів оригінального, не підліток поп про блідих вампірів.

І коли фанатська громада вже змусила всіх вувузела з щастям, новини тривоги почали приїхати з Родрігезької шафи - глуздий сюжет про сафарі на чужорідній планеті, приступні фото з сайту і головного удару - роль Шварца була надана витонченому метросексуальному Броді, який спеціалізується на ролі піаністів і нервових інтелігентів.

Родрігез переоцінив всіх, кажучи, що я знаю, що я зробив – ви побачите.
Ну, насправді, я рекомендую вам подивитися на те, що я бачив особисто.
Рецензія є чистопсатором, завдяки повному сюжету безглуздість плівки.

Плівка починається без будь-яких диспергацій і прологів - піаніста прокидається в вільному падінні від неба до землі. Незважаючи на відчужний парашутний комплекс навколо торсо, парашутне крило виділяється над землею від передатора рюкзака, практично як і наші великогабаритні над Берліном - такі як радянська Д-5. До речі, не всі трудотворці змогли висаджувати на передових технологіях майбутнього, зануривши свої пори до смерті.

Вижили дивуються, щоб зрозуміти, що саме сталося в природі, пов'язані перші драматичні конфлікти - наприклад, центнер Negro ambal з каштановою стрілкою намагається боротися з білим каштаном в в'язниці в загустках папоропа, і гельська російська парастропа поб'є колеги з вертолітного тюнінгу, не в змозі отримати на них від 15 метрів в точковому діапазоні.

Я, Гріт, російський солдат, був у битві за часів абдукції.

Зашифрований піаніст, питання про те, де він був в момент скорочення, відмовляється відповісти. Ймовірно, як його колега, піаніст Плетнев, є хороші причини для цього.

- Коли я був прийнятий, я був в бою. Що ви робили, коли ви прийняли?
- Я не зробив нічого подібного! Це все літо! Я був поставлений, запитав Борщевський!

В цілому, один після іншого, ціла циркова трупа збирає – єврейський снайпер з IDF, тьмяний червоний солдат армії з американським кулеметом (клон губернатора Міннесота), японською якутою (перш за все, він знімав муфти в дикій джунглі і згорнувся через коріння і камені босоніж – досвідчені рибалки і мисливці в зали, газовані), negritos з Сьєрра Ліон (потужний інтуїт, дитина природи).

Що було мисливський інтерес флімського засудження з точильником, особисто я не розумію, краще брати Дока Умаров, знає, як добре приховатися в джунглі. Чому іноземці вбивця в медичному каву – зрозуміти більш рішуче неможливо. Якщо, згідно з принципом «єдиного цвинтара» професійно залікованих людей до смерті, то логічно, необхідно прийняти Горбачов, він мав заслуги в зниженні населення на національній шкалі, а камуфляж завжди на чолі, хоча в середині ночі прокинув його – готовий кинути.

Родрігуз також приніс своєму другу Джонні «Машете» Трейхо до фільму. Він переходить як фольга з магоркою. Він застрягнув навіть у дитячих фільмах про дітей Спір, де харчовий спирт-маргінальний гай відлякувся від молодого глядача.

Кахпіто очолює наш друг піаніст у ролі типу тяжких одномісних мерценарів, для яких товари в руках є тільки м'ясо, на головах якого необхідно вийти з неперевершеної. П'янист, до речі, вирощений сильніше і тепер може грати trombone гравці, але, очевидно, він вирішив заробити свій Оскар, граючи в Predators.

Коли застрахований громадський запросив Родрігуз, чи він був у своєму розумі - стріляти Піаніста замість Шварц, Родрігуц був обгрунтований тим, що нісний, як, виглядає як реальний військовий - тости і непоказний, і Шварц, кажуть, є поп і казка. І ось, отже, босонячна якуза з сабером у відчужливій тайзі і Машете з підмазними гарматами – нормальним притоком до реалістичності. Ви можете уявити, що каша варена в голові творця престолів.

Таким чином, мангал променевих клоунів, які намагаються навігувати місцевості. Але це не працює!

Мосси і лишайники виростають на виворітній стороні дерев, антіль на виворітній стороні пагорба, і найголовніше, два місяці і три сонця висять підозріло в небі. Крім того, з ніде, з кущів рилових походів і ріжок мисливських «догів». Що потрібно собакам з тваринами з шестибарвним кулеметом, похилами, очевидно, не думав, в кінці, всі боби були допущені до змикання маринованої сальво в стилі «Що здається, що ми вразили когось». Згадують предки, вдихаючи в мисливський ріг (пристойно, є ще людський манок і животик нежирної жінки).

Загін наших туристів, в тому числі, прибуває на передпружній ділянці. Там, як вбрання в стоянці багато похилень, страшні храпи і несанітарні умови - гори кісток, брухти і пусті пляшки, багаті багаті похилами, скінченні тушки туристів минулої засмаги на деревах. А що найщасливіше - в середині табору, природний предатор прив'язується до стовпа, або місцевого лісиста, або поахера, який згорнувся від алкоголізму, чисто пригнічує «Особливості Національного полювання»!

Подорожі намагаються попросити місцевий час і як дістатися до найближчої станції, але він явно не здатний спілкуватися нормально - тільки мони і шейки голову. Припустимо, поахерські товари стрибають з Twilight і вирізати всі зліва і прямо! Дим, вогонь, squeal - Predators весело. Туристи потрапляють в інший вдало перетворений водоспад, залишаючи на полі битви неяскравий чорний чоловік.

А потім наш трав'яний і блискучий "Кращі вбивці на планеті" зустрічає на планеті Морфей. Морфеуси флауси в задану нездатність ковпачки і, судячи непристойним сливом обличчям, навколо кута його викопування всі 10 років блукання є високий рівень з поганим пивом і піддоном з млинцями. Далі виходить, що Морфей є психічним - на основі трави, він серйозно прогресує шизофренії. Він запрошує туристів до свого хабара, щоб провести ніч і, загиблість, з якоїсь причини встановлює його на вогонь.

Поахери кинулися в вогонь і в першу чергу непристосували психіку, тому його мотивація і зміст присутності в сюжеті залишався одним з багатьох секретів фільму. Але в цілому, замісники в ролі таїги фольги - ще один блискучий рух режисера Родрігеца, я зняв капелюх.

Прихильники з'єднуються щільно на хвіст туристів - це зрозуміло, вночі дія спеціальних ефектів менш необхідна, все одно нічого не буде бачити.

Родрігез, означевидний, пт не пологий - здається, що студент, прилипаючи його мову з старанності, фарбує війну на задній сторінці шкільного ноутбука.

По-справжньому радий, що співвітчизник Родрігез зображений, але за принципом і героїчним бійцем — російськими гинями, допомагаючи комраду, зрівнявши його бал з предераторами 1: 1. Мабуть, так само, як вбрання реального духовного творця, який виріс на американському трюбі, Родрігез не схожий на американці дуже багато - ніякі позитивні американці в фільмі взагалі немає.

Якуза зустрілася з предатором на саберах. Я згадую, що відбувається на чужій планеті. Отже, відчуження місяця до всього неба, відчуження поля з хвилями, що йдуть від від відчуження вітру вздовж відчужливої антової трави, самураї та предаторної хвилі.

Висновки? Всі японські з їх аніме є іноземцями. Тим не менш, що великий Predator на дуцькому одноборному зображенні нагадує ніндзя черепаху з серії 90-х фільмів. Я хочу попросити Rodriguez: якщо ви робите аніме про відчуження, що робить Pianist у вашому фільмі?

Смішні, звісно, але примушені таким чином, щоб самому собі, двічі похилого віку з'явився разом, потрапивши з праскою і, як, жирно приглушені один одному в нерівній битві. Predator - Премія Дарвіна посмертно.

Для остаточного Родрігуз врятував тип "невибагливих" ділянок. Серед туристів був маніак. Хто вирішив показати свою маніакову сутність на найбільш підходящому моменті - коли похилці, похилого, похилого, похилого їх навколо подрібнювача, кидаючи токсини і пітпередки в переслідуванні. Маніак отримує драматичний удар від піаніста, який визначається, щоб захопити попередню зірку!

Тим часом на гарячому причіпі Піаніста і Цахал-шкармена є найгарячим предатором - рецидивистом поахером Black Morde! З папуановою кісткою в носі це космічна технологія. Він схожий, особливо біолог, можливо, навіть кальмар, можливо гірше. Піаніста веде до предатора-джейджера, прив'язаного в додаторську зиму. Так і так, Петрович, поахери повністю загубили страх, люті на території національного заповідника, швидко захоплюють богослужіння і перетягують на свій предятаційний потік! Попереджувач, відхилений від його старших товариств, захоплює меч, а Піаніста дає ключі запалювання від голоду, вони кажуть, тикай, Каштанка, не дозволить Чорному Морді захарити населення суєти.

І ось клімакс. Лісовий і чорний незламний конверж в епічній боротьбі. Що, навіщо? Я не розумію. Похабні люки в темряві, відсутність принаймні деяких цікавих знахідок в зйомці рукоятки. Неперевершений предатор з передаторного табору не покаже себе в будь-який спосіб - інший безглуздий сюжет, що виправдує громадянина Родрігеца.

В результаті остаточна боротьба піаніста з чорною мордою режисер не мав уяви. З'ясуйте, що Найхолодніший Predator може бути збитий, просто стрибаючи на його перегнопці і змащуючи його добре з деяким ребаром, поки голова не знизився. Дійсно, чому вроджені пастки, чому предатор-передаючий баланс, коли ви можете, як на півночі Чертаново, просто гойдалки Predator bat на спині голови в темному в'їзді і зняти годинник, телефон і гаманець.

Не те, що оригінальний Predator був шедевром, одночасно він був створений в якості конкретної категорії Be. Але режисер МакТернан чітко поставив акценти – врівноважив відчуження відчуження людського монстра, Шварц, дав йому барвисті комреди в руках (не всі знають, що фільм грав як багато, як два майбутні губернатори Сполучених Штатів – Каліфорнія та Міннесота), придумав добре узгоджений блок суворих предаторів-військовослужбовців, а не блукаючи її клоунами, і чітко встановити лінію, де людина і предатор змінює місця в їх полювання.

Родрігез, крім емоційних костюмів, «Щоб зробити кращі вбивці на чужорідній планеті!» Приходьте, samurai versus Predator на саберах! Приходьте, Predator versus Predator! І прийде на, Ель Маріячі буде грати в гітару, і Predator йде в бар і ..." - крім цих ідіотичних fits дитячої творчості, нічого когерента і концептуально не може запропонувати.

Навіть в темряві приховані спеціальні ефекти. Виявилося, що не краще, ніж Alien vs Predator 2, крім того, це було більш комічно.

Я вірю, що зберегти франшизу, наступну серію саги про особливості космічних полювання слід довірити режисеру Рогжкіну.

У той час, як привітний, він брудний Yeralash Rodriguez, він збирається покласти талії вниз.

浜у 涓 蹇

Джерело: