Покриття креативної готовності

Я думаю, що чіпси будуть добре ділитися креативними читаннями, щоб почати і підтримувати його! Тут проведіть свою історію. Почати! Якщо мені подобається, я поставлю його! Снаг відкрив очі. У них спочатку було потрійне, потім подвоюється, в кінці з'явилася картина.
Хлопець лікував - тут були зелені чоловіки навколо, не навіть чоловіки, але величезні зелені чоловіки з вболівальниками, а з curiosity, Коряга був розглянутий.
«Зробляючи вас, buddy, насос. Ти трахнув кричущий, що shit був бульбіт! Чи не їжачки! – повертаючи навколо і не бачить насоса поруч, Коряга повністю розсіяний.
Погладжування з землі, піднімається шапочка - восьмикутник, натягнувши його на підгин голову. Він збив і підійшов одну з зелені, шукаючи його з сюрпризом.
Помиливши пальцем бідної людини, Коряга засвідчена - "Хай, ти мій блиск, розчинений на!" Чи потрібен насос, щоб відірвати башту для такого жарту. ?
Глюк не зникнув, тільки здивований.
«Ні, добре, ви дійсно не розумієте, що, поганий зелений, впав! Я сказав: - Смуга привернула руку, щоб швидко прокинувся від цього кошмару.
Немає змін у світі. Як і раніше стояв кільце навколо нього, тільки приколо руки боляче погано.

У розпалювальній голові Коряги почали гасити думки один за іншим. В останні роки він має тільки «прокат» на голову хука, доп, боже, і пару раз, умільці більше «реальних» хлопчиків. Тому Коряга спочатку здивувала себе думки, а лише тоді їх змістом.
«Діти... хлопчики, які райони ви від?» – оселився голос замочений Коряг, розуміючи, що він був оточений не купленим бур’яном, але абсолютно матеріальним світом.
«Хто ти, сензоред?» він запитав, повертаючи від близнюка до кішки, припускаючи очі і розкидаючи руки пальцями у вигляді жеста «бой».

Одна з зелених чоловіків, що стоять навколо раптово, прокочуючи себе в грудях, сказав: "Ми Оркс, люди Чорного скеля."

Очі Коряги сходження на орбіти так сильно, що це здавалося, що тут випаде повністю. Якщо так званий «оркс» виявився простими копсами в карнавалних костюмах, він не буде так багато про «зображений». Але таке імуденція торкнулася Корягу на дуже глибину душі його хлопчика.
«Хай, Фраер» витіснив наш герой, що лікує страшний гранат – «Ви читаєте фантазію в природі, перерослий хобі , я зазвичай запитав, хто ви, і ви надягнете ботанічний на вухах, ви будете чекати, всі не люблять дітей! й

Промовляй orc раптом зробив розумні такі очі, підняв його індексний палець і зробив крок до Корягу.
«Ми» – зелений вказав пальця на себе і на двох сусідах – «Орка». «І це» – орк поширив руки, що вказує на простір навколо нього – «Черноскалє».

Ліворуч, невдоволення очей Коряги почав витихати. Агер і сюрприз перемішують так багато, що незабаром правий очей відьмається. (Ця вершина варто побачити.)
У голові сходження ці незвичайні думки для мозку героя. На свербіж, рум'яна і червона «обличччя» можна прочитати фразу - «Я дійсно розумію все, я джекса, я не робився відразу!»
Взявши колегу своєї олімпіади, на спині і грудях, на яку напис «абібас» гордо прикрашали, Коряга загинув неаратно.
«Я дуже в Чорнобилі?» Чому я диму і який трамвай я отримую тут? І ці зелені nerds не далеко, але «реальні». Штани? Уфу кладки? М... Мута... Мутанти? . . – голова остаточно зв’язався, і наш герой, загубивши свідомість, впав в дорогу пил.

«Це дивний іноземець, два слова з десяти зрозумілих» – витісняли орки – «Так, і його одяг незвичайний, ймовірно, є одним з благородних замків замку людей. й
Вперед вийшов сірий старий орк – “нед, таго – це, хлопець, щоб вилікувати, очевидно, гарну голову заборонив, і коли ми прокинулися, щоб привести до лідера, він буде вирішувати, що робити з ним. ?
Ось де вони вирішили.
Снаг відкрив очі. У них спочатку було потрійне, потім подвоюється, в кінці з'явилася картина.
Він викладав на брудній підлозі, його голова пов'язаний з вологим водоростей, з носа прилипають дві свічники. Трохи на серці, Смог витягнув свічку з носа. Повернувшись на останні події, разом з «старим» ще сильніше.
"Wo Popadoooos" виповнилося молодим хребтом від великої дороги. "Що таке ебать?" Чи є наркотики так смертельними, або бейстари мене, його думки були перервуовані яскравою світлою бджілкою з оленя в печеру. Хтось дуже великий прийшов.
Головний Орк був величезний. "Фуліш, неслухняний" - думка Коряг - "це не перетягувати і три, доведеться поплести. . . ?
Величезна руда, Вітаю незнайомця. лікар сказав, що ви були дрібними, я прийшов до зустрічі. Він сказав: «Я барак!» "Оба-на" - ковзана в Коригіні.
«Чи ви?» Орк дивився на Смог, як мати до необґрунтованої дитини.
Сняг був наповнений почуттями. Він дійсно хотів пробити зелену, для гасіння, до нього, реальну дитину, ставлення. Але, зацікавивши його розміри і розмір лідера, з якоїсь причини він вичавив одне місце затягувача і заспокоївся – «Я...» Снаг
Посміхнувшись, потім посміхався ширше, потім поросла - "І хто дав вам ім'я?" Про нас Боогі! Чи є таке пень? – лідер просто лопається з сміхом.
Таке неспроможність, наш копнік не чекав, але знову, враховуючи розмір зеленої, вирішив не поспішати — «Ви, ви, слухайте, мутант Чорнобиль, президент незакінчений!» Моє ім'я Сергія, і моє ім'я Коригіна, тому хлопці його захопили. . . ?
Після того, як мій Оркс був правий, ви один з благородних лицарів чоловіків. Ну, ви не сказали, що ваше ім'я був сер Гей. Ми у миру з людьми і ми рівний в статусі, тому я просто зателефоную вам Гей!
Сняги глибоко захопили повітря ротом, руки щитка люблять захоплення, його весь характер був готовий. (Після того, щоб описувати його емоційний стан).

Коряга ніколи не була славиться красою. Його обличчя було щось між цеглою і цегляною стіною. Скуплий череп гармонійно доповнить свою природну чарівність. На даний момент згортання очей і диму заливають з вух повністю завершили красивий портрет Коригіна. Якщо наш герой не був лідером Орксу, який бачив пучок фераків і фераків в його зеленому житті, але, наприклад, ельф, то останній буде абсолютно мати кондраську. З таким обличчям у нашому світі він не зношує «теплення» хлопчикам на зони, а зона буде кинутися з останніми сигаретами, щоб принести «теплення» до нього. Nerds і Fraer перевели наш герой сигарети, стільникові телефони і рудоволосі. Гарбаж, заспокоїти і радіти, що молодий чоловік знаходиться в гарному настрої.
Але такі думки не запобігли хрящі в момент. Він був наповнений правителем і був готовий покарати всіх з мечем девілської перерозподілу!
Коряга або жилетіла - "Щи ви nerd green-faced, що ви просто скажете на природу?"
Барак поглянув непристойним чином на незнайомці, піднявши руки в конциляційному жесті. Тоді лідер тихо, спокійно сказав так - "Я бачу, благородну гею, але я промив олень невірно, і ви краще трохи більше, щоб загострити знебочену голову у ваших блукках. Я дуже стурбований вашим станом ..." - закінчити orc не встиг.
Це була остання солома. Зрілий не гірший, ніж вовк-боротьба, пригнічує своїх кулак, з фаланксами, що відштовхуються, Коряга кинулася лідеру ...
Він був епічною битвою, вороги, щоб один одному не за життя, але до смерті. Вражаюча битва загинула навпіл від Blackstone, і в цій битві не було приміщення. Звичайно, автор може описати боротьбу, але сувора реальність ... так сувора.
Барак легко ковані, від літаючих до нього, удар Корюгіна, а наступний рух, плавно так спрямований на його (не трохи, до речі) наполягати на всі пальці двадцять чотири зубчики супротивника. Кількість зубів знизилася критично. Зробивши щось схоже - "Висока, хана, яка влаштована" - молодий Гопнік згорнувся без пам'яті на соломці.
Головний перевірив імпульс на шиї Коригіни - "Ухх, живий... як сер, так і бореться як дівчина." Поцілунок тут швидко. – Орк думав трохи і додано - І прийняти Сір Гей до замку чоловіків, або вони думають, що ми зближали його! Ні, я збираю його і пояснив його до короля.
У печеру влаштований олень, укладав Муринг більш комфортний. Вона поставила мертві свічки назад в поганий ніс і почала її лікування.

Снаг відкрив очі. У них спочатку було потрійне, потім подвоюється, в кінці з'явилася картина.
Це був повний пункт. Або ABZAC! Або, точно, PI ! Приміщення навколо синього яскравого сонячного світла відбивається на золоті гомілки підвіски на всіх стінах. Чудовий білий перо, на якому наш герой був настільки м'яким, що здавалося б, що ви могли б поросити в ньому, або літати до екстремального. Повітря пахне з розкішю і манжетою.
«Фото тебе – Рай!» . . ?
Останні спогади занурилися в мозок Гопника, як занурення в яблуню (потужні цілі за принципом можна порівняти за розміром). Почуття свого язика його колишнього тваринного шліфування, хлопець сяючий - "Мамофкаа, я броду так не ..." Чефно ..." Він почув все, що він зробив і навіть що він буде робити в своєму житті. Він був готовий піти і апологізувати всім «холодним nerds», вставити все зламане скло в житті, і навіть мити всі в'їзди, в яких він провів час разом зі своїми друзями, змащуючи насінням і розбиттям пивних пляшок – просто прокидати від страшної кошмари, що неминуче висаджують. Підгрозник «лохса» підняв свою руку на обличчя, щоб стирати приступні сльози, невидима шовкова нитка простягається, а десь над дверима невеликого дзвіночка. У камеру відчували важкою жінкою, відчували наш герой, подивилися на очі, подрібнили щось дуже вразливе в неї без зубного рота, дайте їй пити воду з золотистого стаканчика і позбавляючи від попадання.
Через кілька хвилин три введені в приміщення. Першим був короткий чоловік, одягнений в шовк, з безглуздим обличчям і величезною коронкою на голові, поруч з ним стояли жорстокий панчіх, в розкішній броні.
«Велком, незнайомець», - сказав він гордо. Моє ім'я Демія Анатолія, прізвища Ведмідь! Я Господь цієї імперії і її підвал землі! І це, "Ведмедик, що наказав князькому стоячи поруч з ним, "я вірний помічник і моя права рука - Валдемар, прізвисько подорожника.
З тіней прийшли третій - витончений тонкий хлопець, з жіночним обличчям і довгим золотом волоссям.
«Понторежкі панки, сніданки та кокерель. Вони все ще в команді Мутанта цього Чорнобиля і лисиця ..." - думав Коряга, але з усіма його обличчям, що не варто турбуватися про те, щоб запустити в цю мадаму, він розірвав - "Fdrafstfute".
Тим часом імператор продовжував, вказуючи Роостеру - "Це, цар дружнього стану, Елфоф - Угочи!" Він був тим, хто підтримав нас у війну проти Барака. Але слава творця ми виграли і підписали велику угоду про поселення. Очі царя радують таким світлом – «І на честь нашої перемоги, одна з струнких кріплень Черноскали дав мені приємне». Ведмедя милково скаже блаженний м'яч в руці. З ним я можу зв'язатися з будь-яким в імперії, і більше, ніж це, я завжди знаю погоду завтра!
Людина в бронюванні ірделі переривала виступ царя: «Сір Гей, не скажеш про свою історію, ми вже знаємо все!» Ми завжди знаємо все! – очі мандрівника таємничо запалені – Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тепер він сам розповість.
Сняги намагались переходити в вухах ізоля «сканованої кані» (ака-сніданок туриста, ака Traveler), сила тепер не має того, щоб боротися, але навіть відпустити, як останній програвач, не був.
«Кокерель» граціозно вішали глибоку карцею і починав свою історію...

Після того, як тільки сонце народився на сході, і перша лілія зламала через скоринки мертвої землі. Угочаст отримав вагову спину голови від Traveler - "Поговоріть її коротко, інакше ми послухаємо вашу нецензію на три дні" Голова Ельфаффа був трохи відхилений, але з яких причин він не сперечався з помічником короля.
"Велл, uh, так" - мелодично засмагляв ельфа - "Другий час назад Елвіш люди знайшли чарівну траву - Canabrius." Він був неймовірно потужним ефектом. Але щоб контролювати цей ефект, наші люди не навчилися. Коли ви заварите цю траву, будь-яка випадкова магія може статися. Сніждень западе в червні, зелені чоловіки з неба на тарілці будуть літати, блискавкий дуб відірватиме вічне.
«І останнім часом так багато так на всіх» – лідер довгоземного в’їзду в мужність – «Вся вежа в одному з замків зникла!» Зникне, ви знаєте?
Ведмедя відродив свої брови — «І я тримаю думки, де ходила моя східна вежа?» Моя улюблена вежа, з якої я прокинувся через око за дочкою нашого скарбника? Це те ж саме те, що ви чорти вуха дав мені! Хуго, я гона взяти голову прямо зараз!
Валдемар ірделі домовилися в розмові - "Ваша величність, ви будете більш обережні з загрозами, тому що позиція імперії на світовому етапі вже падає, після війни з Орксом, і Угоччі - це наша єдина надійна союз." А з вами, оцінив голову ельвена мафії, ми будемо говорити про вежу, ми будемо обговорювати, щоб говорити, питання значення каменю в світі.
Не був живим, ні мертвим, його мова ніколи не була другом, але не була така фіаско в історії його правління. Він повинен змінити тему, щоб він продовжував свою історію.
«Емм, джентльмен, останній раз ми експериментували з дивним бур'яном, портал раптом відкрився в інший світ, а вітер кинув один лист там. До речі, листя цієї унікальної рослини виглядають що-небудь, як це - ельфа показала аудиторію поширення п'яти.
Судденно, лежачи в ліжку Корягу, дав голос - "Фліп ПетуФок, ви будете phfo bayda muforam rafkasifyu budef, коли ви приймаєте ffoim Canabriouf на вашій кишені.
Не підштовхуйте мене, ви fuckin' fuckin' shit, де я?
Голова elphof протягом декількох хвилин засвоювала те, що він чув, потім сказав: "О сер, я розумію трохи від вашого виступу, барак попередив нам, що ваша мова не зовсім схожа на імперський, але я розумію, що ви хочете піти додому?"
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я точно збираюся додому! Бафар пішов! Я на телефоні. Пософіле флуш з глаффрактуальної, я не фиг, поофтите змінюється. . . . ?
На підлозі свого обличчя він виглядав такі зелені чоловіки з неба, які Угочі побачили під дією дива трави. Ще один незвичайний пан в мозку Гопнік, він розумів, що він не був в Чорнобилі і не на з'їзді фентезі. Він в психічній лікарні! Я вгадаю, що я копав з насосом і пішов на прогулянку. Де вдало прив'язують сміття. І зізнався ебать! Але я звідти, як Коряга не знає.
Кожен дивився з часткою на молодий талант неорганізованої злочинності.
І знову говорила Елф, Це те, що я хотів би розповісти вам, sir, як повернутися до світу. Звісно, ви знайшли літаючий лист Canabrius, і зробили чай з ним. Але кожен знає, що не можна заварювати чай з невідомої рослини. І магічна дія чарівної трави була передачею в наш світ. І єдиний, хто може змінити дію рослини - злий дракон, який живе в Диких горах. Так ви маєте два варіанти: або пограти дракона або залишитися в нашому чудовому світі.
"У Попадоносі" - думав себе Коряга - "Я добрий збитий в фоллі буйного." У нас є психопати. Я повинен зробити це так! Якщо я повернувся назад, то перше, що я зроблю насос в сміття, і я буду зупиняти допінг.
З неймовірною Джерк, стрибаючи з ліжка, наш герой захопив голову імперії за грудями - "Флафф Ффі, Зофіте füd dfacon fashefo, або glaffrache, або я дам йому захопити горло nafu!" - Снаг був кричущим. Ведмедя кричить своїми руками.
Два міцних охоронців зламали в приміщення до кричу. Побачивши зло-фреак, який несуть свого майстра, воїни без зцілення писали пару порцій снодних таблеток до копника. Не дуже відрізнялися удари охоронців Короля. Останній факт, що Коряг бачив перед впаданням в несвідомість, був залізним зубцем, який летить (в його вже нездатному обличчі). Він подумав себе, "Чи приїжджає медсестри, сердечник!"

На невеликому столі, підкреслений різними проявами сати чотири лінійки. Деміус Анатолія - правиця імперії, його права рука - Валдемар сідає один на одного, з боків їх оселилися відомі нам лідеру кріплень чорноскалі - барак і голова племени Елвен - Угоч. Орк захоплено захопивши його вболівальниками кістку від бараниної ніжки, ельф - вважається елегантним склом в руці, наповненим пишним імперським вином. Ведмедя ентузіазмом спинув пальцем в блакитний м'яч, намагаючись, напевно, знайти пару нових функцій в подарунок шаманів.
«Так,» розірвав дикість тріо, Волдемар впевнено розповів. Перемовники відразу покинути свій бізнес і подивилися на Traveler. Не один здивився ігнорувати його.
"Так," Помічник Короля повторюється після короткого паузи, "ми маємо два питання з дня сьогодні". Першим і найважливішим, як я сподіваюся зрозуміти, є дивний!

Орк, кинувши кісточку в камін, розводять, "Нехай він не той, він не один!" Він не схожий на героя з давніх легенд, які здатні перемогти дракона. Я збив його з середини ночі, а зуби потім впав, моя дружина була досить для нового амулету. Як побороти бурю всього світу - Бенлад? Навіть мандрівник не міг" - зелена слобода, невимушена в Валдемарі.
«Я не думаю, що час говорити про мої поразки». Полонина сміхалася, «Збереження зеленого!» Ти навіть боїться боятися богослужіння, і сер Валдемар пішов до нього самостійно! Про своїх страхів трохи пізніше, після закінчення ради, над ним в передпокої. Вольфраму лежачи язика.
«Що буде ваша велична сказати?»
Ведмедя троянда, виправила крону, ретельно знімаємо подарунок кріплень в кишені королівського наряду - «Що таке ваша величність? Як дізнатися? Я знаю, як запустити країну. Він завжди працює з цими легендами - smordania! Я думаю про людей прямо зараз. Про нас правителів імперії, захоплений і впав на стілець.

Повернемося до електронної пошти. По-перше, він таємничо дивився в очі всіх трьох в свою чергу (тільки elphof отримує такий таємничий вигляд). Повільно, висловляючи кожне слово, Угочі почали своє мовлення.
«Дірий джентмен, я розповім вам, як незаслужений професіонал в знаннях давніх рукописів і загадкових символів, написаних в ці дні, коли...» – відчувається холодні погляди всіх присутніх, вухий чоловік говорить швидше – «В цілому я підтверджу, що письма стародавніх не можна лежати. У них написано в чорному кольорі в Елвіш - вони кажуть, що незнайомець прийде в наш світ в дивному наряді і неперевершене мовлення і Бенлад - злий дракон западе на ноги, тут. І я можу прочитати добре, не схожий на всі зелені обличчя!
Вдова втілила знову повстанців, що він вже говорив. Барака дивилася на нього, як вовк виглядав на баранину далеко від пасту.
Валдемар знову взяв на себе підлогу: «У загальному, я, е, його величність і я вирішив так!» Атемпт, як кажуть, не є королівською камерою катування, тому ми сміливо лікуємо молодий чоловік, направляємо його в правому шляху до лави Benlad і будьте що відбувається. Смерть не життєздатність, він виграє - чудовий! Головне, щоб переконатися, що перемога над драконом принесе йому додому. І хто сказати... – щоб закінчити фразу не було сенсу. Кожен бажаючий знає, що станеться з ним, якщо план мандрівника не вдалося.

«Всі наші найкращі лікарі, благородний Малахій! Він поставить зуби там і все, що. – сказав його королівське слово Damius Анатолійович – “І як відновити – ми надішлемо дракону!” Тексти пісень, а це означає: І ще, мандрівник, я думав, що ви сказали, що ми були справу з двома питаннями, які є другим? ?
«Для мене, е ... у нас є питання втрати досить цінної королівської власності», - сказав помічник царя з гіркотою в голосі.
Що? Чи є щось відсутній в царстві, ніжників? Необхідно відразу ж знайти таємницю і на його частці, а точніше в ват з кип'ятінням ельвена смолою!, потіли Угочі, наповнені симпатією і спрагою за справедливість.
Прихильник: «Так, мій дорогий керівник вухованих людей, я розмовляю про східну вежу, яка зникла 6 місяців тому прямо до наших очей!» Поганий ельф бажав вирізати його язика, його бліда, тремтіння губ, що близнювають щось - "Ай, це мене, добре, тепер, це, добре, дозвольте мені пояснити, що."
«Чому я думаю,» Валдемар продовжується, практично сміється, «що ми вирішуємо це питання після сюжету незнайомця.» І сьогодні ми закриваємо Раду, і я вірю, що ви і у мене є багато термінових бізнесів. Ви можете відрізнятися від різних голів держави.

"І розповідайте про найбільш гідний Малахіус," Орк, що випливає зі свого крісла, "що він буде мати двох пацієнтів". З цим словом Барак обхопив вже живу голову Елвішого народу і, закинувшись на два, перетягнувши останні в коридор.

Джерело: рибальська сітка