радянський дитинство був щасливим.

У радянських часів все було зрозуміло і зрозуміло: у молодших класах ви є октобер, у середніх класах ви є піонером, а у старших класах ви є членом Комсомоль.

Кожна з нас відчувала участь у великій загальній причині. Перші піонери прийняли всіх, але поступово. 22 квітня вступила перша партія піонерів, яка увійшла до найбільш гідного - відмінних студентів, які проживають приблизно. Кожен кандидат був проголосований за клас - чи варто він перенести високий ранок і шринку - першорядну краватку - або ні. Попри те, що я навчався добре, моя поведінка була незадовільною, мій гранат був нерозчинний.

Основна частина була прийнята як піонер 19 травня, добре, два-мена - в самому кінці травня.

У музеї Великої Вітчизняної війни: урочиста споруда, барабан, «біла вершина, синя дна», охата, і, нарешті, краватка: «Піонер!» Приготувати до боротьби за причину Комуністичної партії! - Завжди готовий! Як бажаний він був, цей шматок червоної тканини! Як вони пишались ним, вони пішли до дверей, щоб краватка була видима кожному. «Коли ви зав'язуєте краватку, подбаєте про неї, він має червоний банер того ж кольору», ми були дуже патріотичними.

1-й

У роки застою, як ви знаєте, всі діти з третього до сьомого класу пішли піонерам. У 1970 році, за даними Великої радянської енциклопедії, Всесоюзна організація Леніна Піонера мала 23 млн. членів, об’єднаних в 118,000 загонах. У ньому було майже 80 тис. осіб. У 1990 році була найбільша дитяча організація у світі.

Ми запам'ятовували вівсяну, перевіряючи один одного, і зараз, а потім вивели атласну червоною краваткою в домашніх умовах, спробували її перед дзеркалом, навчилися її зв'язувати. Особливий шик був краваткою "Гедаер". Він не був помаранчевий, як ми продаємо його, але яскраво-червоний, виготовлений з кращих тканин.

Прийняття в якості піонера означають нову стадію шкільного життя, підтвердження «достатньості», адже ви вже не є мудрою дитиною з початкової школи. У мене ще є лист з кресленнями краватки і значка і слова урочистої присяги піонера Радянського Союзу.

2,2 км

Я повинен сказати, що членство в цій організації не особливо «соар» ми, були клуби, клуби, спортивні секції та інші асоціації інтересів. Іноді ми будували для урочистого збору піонерської загіни школи. Я пам'ятаю мій голос був дуже гучним, так що я був інструктований, щоб розбити гучний голос: «Хто йде в ряд разом?» - Піонерський загін! - Дайте Піонерам шлях!

щорічно проводяться паперові та металобрухту. Я любив упорядковувати старі книги та журнали, які громадяни, що зберігаються в підвалах (і вони не були занадто ледачі, щоб піти з нами в підвал або піднятися на мезонтин і отримати його все!). Успішно отримувати лінгвістики журналів «Навколо світу», «Наука і Життя», «Кнолин – Енергетика» та інших популярних наукових журналів. Ми уважно читаємо їх, зберігаємо найцінніші копії.

А металобрухту? У зусиллях «захопити і перезавантажити» паралельний клас або просто виконати план «загартованого» ручного металобрухту іноді дуже потрібні речі в господарстві, такі як м'ясорубки або неперевершено залишають за гаражем в дворі сусідні інструменти.

3 хв

Піонерські дівчата дуже люблять патронування Octoctas: вони здійснили всі зміни з ними, буквально привели ручку, принесені луки і шпильки з дому, заплетені косички малюкам на поглибленні. Хлопці навчили своїх спонсорів грати в футбол після школи, ковзання, приймали своїх підопічних до фільмів після школи, купуючи квитки на їх кишенькові гроші, збережені на обід. Задоволення було надано відповісти на різні питання дітей, ми відчували як дорослі, так і мимовільно спробували розширити наші горизонти, щоб «захопити бренд».

Я один раз займався батьками, щоб зареєструватися на Pioneer Truth. Коли з'явився новий номер, я був дуже важливим, що я отримав реальну газету, як мій тато, хоча, читати його дуже рідко.

У літньому таборі відчилися вірні піонерські щастя. Я пішов на піонерський табір ім. Марата Казеї. У вільний час подорож наданий батькам. І незважаючи на те, що там немає містобудівних послуг, нам дуже сподобалося, адже дитинство може насолоджуватися життям в будь-яких обставинах. Весь місяць без батьків, любові, танцювання, лісу, ріки, запечена картопля, зустріч дач, змащування хлопчиків з зубною пастою, піснями та жахами історіями вогонь.

4. У

У дитячому таборі сучасні цегляні будинки, номери для 2 осіб з туалетом і ванною кімнатою. А потім ми прожили в дерев'яних будівлях, де були тільки два підопічні - підопічні для хлопчиків і підопічних для дівчаток, 10-15 осіб кожен. У ліжках були прохолодні, з залізними пружинами, які ми використовували для стрибків, коли ми не бачили радників. Вечеря були передані в камеру зберігання, яка тільки працювала протягом певного часу.

Умивальники на вулиці, і не виникало питання про будь-яку гарячу воду, з'явився дерев'яний туалет з отворами в землі. Чистка була просто ставити багато хлору в ньому. Ми взяли їх в баню двічі на зсув.

Ми пішли всюди у формуванні, навіть їдальні. Кожен блок має власний голос. Але були універсали.

Хто йде в рядку?
Загін піонера!
Сильний, коса. Заковтнути, вміле.
Ви йдете, тримайте,
Пісня голосно.

Або, на шляху до їдальні:

Один, два!
Ми не їсти!
Три, чотири!
Ми голодні!
Відкрийте двері широким!
Ми з'їдемо кухарі!

Їжа здавалося б бути різноманітною - м'ясом, рибою, овочами, фруктами, але все ж завжди було голодним, тому вони перетягують хліб з кав'ярні. Не було телевізора, але був кінотеатр, який іноді приніс фільми, які ми дивилися з великого проектора. "Елюзивні авангари", "Кортик", "Чук і Хок." Увечері для старших військ танців під стрічкою. Допускаються діти молодшого віку, але тільки до 9:00. Перша любов, сповільнення Антонова або під "Моя зірка прозора, як далеко ви від мене"

5 хв

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Запечена картопля (це було смачно) і розказав різні історії жахів. Як це було б боятися всіх! Він був таким солодким, щоб лякати, живопис докладно історію червоної плямистості, білого аркуша, чорної фортепіано, шестигранної руки капітана і штукатурної статуї піонера, що приносить смерть всім, хто доторкнеться його.

Починали Хорорські оповідання, як правило, одна сім'я перейшла на нову квартиру, на стелі або чорному фортепіано в вітальні і т.д. Кров'я і вбивця Сучасні фільми жахів як страшні, так як ці прості історії, які використовуються для того, щоб бути.

Тепер смішні, але жахові оповідання були з усіх смуг, навіть для гіпохондріїка. Розповіли про деякі спеціальні мікроби, які мешкали на кінцях лопаток трави (навіть, хто їх не кинув?). Ці мікроби, за легендою, викликали довгу, болючу і неминучу смерть. Виправте вовк ягід, кожен думав, що з них є вовк.

«Одний хлопчик не хоче стати піонером протягом тривалого часу, оскільки він не вважає себе гідною. Або деякі інші причини. Я не маю на увазі. Але він був персуатований і прийняв як піонер і урочисто прив'язував червоний краватку. Ну і хлопець прийшов додому задоволений, хотів змінити в піжами, і краватка не роздягає, але, навпаки, затягує туго і затягує хлопчика на шиї. Хлопчик все синього, що кить, нічого не може зробити. Тоді хлопчик тато стрибнув вгору і вирізати червоною краваткою з ножичками! Потім чорну кров заливають з нього, і він спалював синьою полум'ям.

6 хв

... Кожна з нас в дитинстві сонце блискуче, дні були теплішими, а полуниця ароматна. Це, звичайно, але були також ідеали, натхнення і віра в моральність. Ми відчували себе дуже щасливим, що ми живемо в кращій країні і вірили в більш яскравіше і яскравіше майбутнє. Тексти пісень, а це означає: Це патологія, але це завжди так, як дитина.

Зареєструватися

Джерело: