669
Ми боремося з щасливими. Досить.
Письменник і підприємець Марк Мансон написав статтю про щастя і як стати щасливою. Ми вВеб-сайт Я думаю, що це точно.
Якщо ви постійно намагаєтеся бути приємними, ви ніколи не будете. Якщо ви будете щасливі, ви ніколи не будете щасливими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Щастя, як і інші емоції, не те, що ми отримуємо винагороду, але що ми живемо. Коли ми чуємо на поганому сусіді, ми не соромилися сердитися. Ми не думаємо, "О, я нарешті сердитися?" Я дивлюся, якщо я сердитися правильно? ?
Небезпека просто прийшла, а потім зникла. За деякий час ви живете з гнівом.
Добрий чоловік не запитує, якщо він щасливий. Він просто живе так. Щастя працює як і інші емоції. Ви не можете купити його, ви не можете просто отримати його. Що відбувається, коли ми ставимо життя в порядку.
Насолоджуйтеся смачними стравами, цікавими кіномистецтвом, гарним тілом. «Купити цей шампунь і ви будете задоволені цим чудовим волоссям. й
Але це не те ж саме: Задоволення асоціюється з щастям, але не причиною його.й Поставте людину, яка заморожила себе на дієтах, намагаючись виглядати як мільйон, він підтвердить.
Якщо ви відчуєте всю енергію на матеріальні насолоди, ви з часом станете більш нервовими і набагато менш щасливими, ніж ви можете. Задоволення є найбільш примітивною формою отримання високої від життя і найпростішої. Ринок пропонує його оптові та роздрібні, і ми ведемо.
Задоволення необхідно, але не вистачає для щастя.
Популярна казка: нібито люди незадоволені тим, що вони виростили бджільництво у власній унікальності та можливості змінити світ на великому шляху. Коли ми не знаємо, що нічого не відчуваємо. Рецепт: Знизити бар і ви будете щасливими. Вибачте, будь ласка, будь-ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами
Наприклад, друг шахти нещодавно втратив бізнес, де він інвестував більше половини своїх заощаджень. Але сьогодні він щасливий, ніж коли-небудь, оскільки він має досвід. Він не міг зробити те, що він хотів, але він знайшов нову роботу. Він здатний виглядати і радіти тому, що він втратив ризик, тому що інакше він витратив весь життя, запитуючи себе, «Що робити, якщо я мав?» Що б зробити його більш невірним, ніж відмова.
казка низьких очікувань побудована на старій міфі, що щастя походить від зовнішнього вигляду. Так, ви можете бути щасливими без зарплати сотень тисяч доларів, але нічого не перешкоджає її бажанню.
Ви хочете бути здоровими, не заперечуючи себе нічого.й Нехай у вас є кілометровий довгий список бажань, нехай земля тріщина під ногами, тому що потім щось дивовижне буде проростати від тріщин.
Найімовірніше, у вас є такий друг: працює на страшній роботі, в особистому житті повна мес, з проблемами здоров'я. Він посміхається у всіх 32 зубах і завжди позитивно.
Це, ймовірно, один з найбільш недоліків людей у вашому середовищі. Він заперечує негативні емоції, і в результаті страждає ще більше і емоційно розривається.
Прийміть нескладну річ: проблеми трапляються. Ми робимо помилки і відчуваємо себе погано. Це нормально. Визначте свої почуття, але не зайдіть. Наприклад, я проти фізичного насильства, але коли мої сусіди мене дратували, Я казав йому.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це болю є також дослідження ринку: ми навчимося, що негативні емоції є щось неправильно з нами. І ми пензлем купити замінники для оніміння болю. Це дійсно є. . .
Запуск марафону охолоджується, ніж їсти шоколадний торт. Зцілення дитини більше задоволення, ніж грати відео ігри. Почати бізнес з друзями більш весело, ніж купити новий комп'ютер.
І смішна річ, що всі три приклади дійсно дуже неприємні. Вони вимагають високих очікувань до небесних, але стають, можливо, найяскравіші речі в житті. Вони пов'язані з борістю, біль, іноді навіть небезпекою і розпадом. Але після досягнення мети ми пам'ятаємо все теплом і любов'ю.
Чому? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Намагатися бути щасливим, неминуче має протилежний ефект. Якщо ми намагаємось, це означає, що ми не задоволені собою, але ми не дорівнює якості, яку ми хочемо бачити самі.
Щастя припустимо, що ми хочемо бути і дотримуватися обраного шляху. Потрібні бути щасливими.
Саме тому щастя так само влаштовує: В ідеалі ми завжди пара кроків впередй Здається, що просто поширити свою руку - і ось він ідеальний мені, і ні: ви мрієте бути музикантом, і коли ваші хіти знаходяться на радіо, ви вже хочете писати саундтреки для фільмів, а потім навіть сценарії.
Важливо, щоб ми переходимо до наших цілей щодня, рік на рік. І подорож ніколи не закінчується.
Так як ти зробиш себе щасливим? Я можу дати вам одну пораду: вибрати те, що ви хочете стати і взяти крок в цьому напрямку. Приїжджайте з великим сном ідовперед.
Кінцевий результат не є важливим. Сонце - це просто інструмент для того, щоб отримати ваше особняк. В принципі, це навіть неважливо, якщо вони трапляються або ні. Жива. Просто жити. Стоп намагається бути щасливим і почати просто.
Кредит Марк Мансон
Переклад і адаптація: Веб-сайт
Попередній перегляд: Wiebke Rauers
через Wiebkerauers.tumblr.com/
10 кращих причин посміхатися якомога частіше
20 фантастичних фільмів, які ви відчуєте від реальності