Чи правда, що в радянських часів молоко було більш натуральним і тастирем, ми пам'ятаємо, як ми пішли після неї з цукерками?

Я пішов в супермаркет для хліба і пам'ятав, що з'явилися кефірні банани. На шляху до плодового відділу я залишився на другий на молочній вітрині. «Чому сорту! Не подобається союзу! вона думала. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я відразу пам'ятав далекий дитинство: порожні полки, емальовані цукерки з ручкою і смачним радянським молоком.

Продається на підвіконнях або в скляних пляшках. Згодом вони почали виробляти молоко в трикутних мішках. Асортимент товарів був рубцевим, але як молочні продукти, без сумніву.

Радянське молоко було недорого. Залежно від сезону і площі проживання на літрі продукту, необхідного для оплати від 18 до 28 копок. У щоденному меню звичайних громадян входили молочні страви. У той час, коли люди говорять про алергію лактози. Можливо, це захворювання було рідше. Молоко, сир, кефір, сметана і сир люблять багато, тому сім'ї регулярно їсти молочні продукти, які вдалося знайти в магазині.

На продаж молочних продуктів в одній руці були складні періоди. Радянські громадяни, які випробували трохи і пішли в магазин за пару людей одночасно. Для молочних і інших продуктів довелося стояти в довгих чергах. Це були реалії часу, і люди змушені були їх виставити. З тих пір я не можу стояти занадто багато клієнтів в одній групі.

На відміну від сучасного молочного сурогату, радянське молоко було природним і мали обмежений термін зберігання. Для його вилучення молочних корів, не вичавлених соків з рослин. Єдина проблема з цим продуктом є неприпустимими торговими працівниками, які намагалися розвести його водою для прибутку. Вони зробили те ж саме зі сметаною. З цієї причини, свіже молоко привезене з магазину було варене до вживання.

У Радянському Союзі молочні продукти були виготовлені з звичайного молочного корова. Для його виробництва не використовуються дешеві замінники рослин, такі як пальмова олія. У СРСР споживачі не могли турбуватися про якість товарів і кількість інгредієнтів, тому що був єдиний ГОСТ, який був прихильний всім заводам. Звичаю склад на упаковці вже в наші дні, коли сирний продукт замість твердого сиру, згущене молоко, викладають замість вершкового масла, йогурту з терміном зберігання півроку і на зразок з'явився на продаж.

Я хочу, щоб пити молоко і торт, як я зробив як дитина. Приготуйте до полиці, які прикрашають свіжі випічка, і вставте в кошик іржі «посмішка». Тоді я пішов на ринок, щоб купити домашнє молоко, тому що я не визнаваю магазин. В той час вона спробувала молочні продукти з різних відомих виробників, але їх не можна порівняти з радянським молоком. З тих пір, поки ніхто не подає, я почав купувати молоко з «провенської» господині на місцевому базарі і завжди залишається задоволеним смаком.

Бажаю знати, що я можу зробити, коли я не можу отримати руки на свіжому виробництві? У цьому випадку у мене є пластикова пляшка замороженого молока в морозильній камері, яку можна досягти в будь-який момент. Варто відтати і кип'ятити, потім всі грудочки замороженого жиру розчиняться. Таке молоко приємно пити, підійде для випічки і молочних кашель. Також на його основі легко зробити домашній йогурт, який буде набагато корисніше, ніж зберігати йогурт.

Що таке молоко?