Дитина повинна розвиватися в громаді.

Дитина повинна розвиватися в громаді. Ця незворотна правда прийшла до мого розуму, коли я закінчив шостий клас. З якоїсь причини він не розглянув школу, друзі в країні і на дворі для команди, і я, на його думку, просто потрібно піти в справжній піонерський табір принаймні один раз в моєму житті. Мони бабуся і часті заперечення її матері серйозно ігнорували її батько. Як справжній батько, він просто не мав права позбавити мене від мого першокурсного дитинства.

Остаточне рішення було прийнято – підняти всі зв’язки, а також отримати квиток до «навчального табору», де, на його думку, я повинен був цікавим і цікавим.
Я проведе 28 днів в компанії нових друзів, які я зроблю.
Хочу сказати, що в той час я захоплюю хімію, а не частину, де потрібно було дізнатися формули і поглибити в глибоке значення періодичної системи, виявленої великим автором російської горілки. Моя основна зацікавленість була в практичній частині цієї науки, яка кладалась в піротехнічній площині, де щось може бути підірвати або, принаймні, встановити на вогонь. Я думаю, що це багато людей. Мої батьки дізналися про це, звичайно,
У зв'язку з тим, що в середині червня в країні прийшов щасливий батько і гордо оголосив, що питання з табором було вирішено. За його словами, піднімаючи всі і все на ноги, він з великою складністю отримав мені квиток на табір другий зсув. Це не просто табір, він сказав в секреті. Це хімічний табір. Час перед вильотом тушку неочищений. Я мріяв про багатих хімічними реагентами та новими друзями - лауреатами хімічній олімпіаді.
Здавалося, що я чекав життєрадісного і гучного запаху чистої енергії щасливого дитинства, так знайомого всім нам від популярного в часі піонерського телевізійного серіалу «Три смішні зсуви».
Нарешті, два тижні пізніше, обладнані червоним валізом і останніми батьківськими настановами, я шукав, щоб доставити перший автобус з читанням знака "Кампа кристал" на вітрове скло. У моїй валізи.
За минулий рік підписано елементи на списку, улюблену цукерку та підписку журналу «Молода техніка» Автобус переїхала і приїхали до кордону Московської області.
Ми не були Табір був дуже хімічним табором. У кожному розумінні слова. Не були хімічні кола (як були всі інші). Ось тільки 20 відсотків піонерів, які відпустять там випадково.
Мусковіти, залізно впали в цей піонерський рай, а решта 80% – діти місцевих жителів, які подають вирок “хімія” на сусідній хімічній рослині. В цілому, як вони кажуть, вдарив, так вдарив, і, розум, що ви, в сечовому міхурі.
Не було багато розваг в нашому таборі, але досить одне – трудові війська. Ми поїхали на полях найближчого колгоспу і аміково виконали норму збору в старих канах колорадських банок.
П'ятидесятниці, які вивели, що рік в неймовірних числах. У той же час, у нас була стимуляція: піонер, який зібрав найбільш допущений, щоб запалити вогонь, в якому всі нещастяні люди, які збиралися, згодом безглуздими.
Артхроподи. Я не хочу пам'ятати перед сном. Єдиний вихід в цей безрадний табір був нашим радником Тимур. Він мав два видатних якостей: любов літератури і регулярних відчуттів, трохи нагадує епілепсію. Я повинен сказати, що він не мав їх часто - в пам'яті лише двічі. У той же час він був збережений нашими першокурсниками Анджеліна за допомогою ложки з пробуреною ручкою, завжди вішуючи навколо шиї Тимур. У першу чергу Анжеліна попросила голову табору замінити її партнера. Весь час відмовляється бос, зануривши в усі часи: «Дякую вам за те, що саме для вас в цьому ебать-табірі.» Ми, дванадцять років, не турбували всіх, але навпаки, заповнили наше ставлення до радника з певною таємничістю і романтичністю. З любов’ю Тімура літератури були значно складніші речі. Він був.
монопатія. З усіх літератур, він любив лише одну книгу, читати її регулярно, і може відредагувати серце цілими главами. Упевнений, прогрівав свою душу і той факт, що він був іменем
Роботи червоного командира та пізнішого діда батька російських економічних реформ Ця красива піонерська казка - це так, щоб ввійти в душу нашого лідера, який він вирішив допомогти.
Нарешті зробіть це вірно. Він особливо любить один фрагмент. Якщо ви не пам'ятаєте, на дворі одного старого діда, Тимуряни зуміли поставити розкидані дрова в полуниці таким чином, щоб дід не робив цього.
Я помітив. Гранпа приємно - і Тимуряни дрібні. Вони робили хорошу роботу і зберігали його впізнато. Згідно з нашими Тимурами, ми повинні повторити цей подвиг.
З-поміж найбільш відчайдушних (головних холіганів), утворилася розвідувальна група, яка була видана силою радника з збору колорадського жука і відправлена до найближчих сіл з завданням: знайти підходящого діда і спробувати зв'язатися з ним. Верхнє керівництво табору Тимур у своєму плані вирішили не відродити ще - як пити буде заборонений. Як кажуть, переможців не судять. Гурт повернувся тільки після вечері, втомлений, гордий і злегка пахне пиво. На доповіді у старшій групі лідер серйозно дивився на Тимур, закінчив театральну паузу і сказав: «Це дід.» Тимур радісно втирати руки - вона йшла вниз - розкажіть.
Згідно з розвідкою, правий дід проживав в сорок-хвилинах ходьби від табору і задовольнить нас на всіх підрахунках. Однак, щоб потрапити в прямий контакт з дідами не вдалося (пристойно, дід вже мав).
Повторний досвід спілкування з піонерами нашого табору і коли парламентарський намагався підходити, відкинувши вагову палицю, він витерв монологу, в якій тільки слова «Це», «Мати» і «Піонерська».
скраб. Проте, після опитування місцевого населення, було встановлено, що дід був занедбаний родичами, які зверталися до міста, проживає окремо і відчайдушно потребує допомоги. Але найцікавіше для нас було вогненна машина.
На подвір’ї діда і вівцях, де можна покласти в акуратну пральню.
На наступний день після сніданку Тимур особисто пішов провести розвідувальні роботи на землі до майбутньої операції. Він повернув на вечерю в штаті екстремальної продуманості. Зробіть свій серйозний
У своїх очах він сказав з печаткою в голосі: Не працює. Грандпа буде. Що б він був, він буде. У два години, що кропива з бінокулярними стовбурами, восьмий раз на дворі. І не можна буде відволікти - підозрілий
Болить. Він був легше для них, вони зростали там, щоб область знав людей. Ми не маємо шансів, якщо вночі. Ми пішли працювати о 00:30, коли він нарешті був темним, і командира табору пішли працювати.
глухий. Група компаній «Тімур» складається з нашого знаряддя як цілого, так і декількох людей від старшого знаряддя (іран-консультант був друзям з Тимуром). Усього було добрих людей. У повному тиші, причепи до причепа, ми зв'язуємо.
Вони пішли глибоко в нічний ліс, відчуваючи принаймні, як скаути виходять за передню лінію, щоб провести розвідувальні роботи в бою. Ми отримали від половини минулого два. Не було на. Очікується.
Через десять хвилин ми входимо в двір і утворили дві ланцюжки.
Правда, довелося розірвати замки на воротах і баранах, але це невелике. Ведуна швидко обробляється - в два години. Не вдалося. Всім працювали один і все плавно пішли. Навіть замки вішали назад на вигляд. У
На початку п'ятого ми всі втомилися, але щасливі укладання на наші ліжка. Тимур пішов на всі камери і подякував всім. Доброго дня!
Герой - Тимуровик, який зробив непогано і залишився невідомим. Про це читайте у книгах. Це може бути кінець історії, але це насправді історія.
Він мав своє продовження. Наступного дня, вся село пробуджувалася крім бродіння: «S****, укуси, я вбити тебе!» Після того, як дід розказав всю село в кольорах.
про піонери, холодна зима і дрова, без яких він замерзає «про користь матері». Сусіди зуміли заспокоїти дідусь в годину і навпіл, перспективних допомогти з деревою і в цілому допомогти, після чого дід зважився жорсткий.
Я пішов до барна.
Безпосередньо від відкритих воріт на діду виглядають акуратно складені в повній ширині запилення до стелі. Навіть найважчі селяни в країні ніколи не почули половину слів промовив їх дідом.
двадцять хвилин. Ну, не міг Тимуровіца знав, що на глибині баранів, які могли б зробити все інше, що може знадобитися дідусь. Ну, вони просто не могли, і Бог.
З ним, бо діду вдалося дістатися до лопаток і іншого обладнання на третій день, інші речі, необхідні в важкому сільському господарстві, побачили світло дня в п'ять днів. Тим не менш, він зумів звільнити мотоцикл від дерев'яної проникності тільки через два тижні, перенести залишки деревини з бруса під навісом.
П.С. Ця історія досягла головного табору. Тимур був названий до ковроліну, де він мав третій захоплення, після якого його бос відправив його додому. Його дід відмовився від допомоги, пропонованих піонерами двічі.
Поповнивши вже багату піонерську лексику з багатьма цікавими словами. Я ніколи не провів решту мого зрушення в таборі. Через кілька днів з'явилася амністія у вигляді батьківського дня, і
Я повернулася до моєї матері. У фільмі "Три смішні шипи", я був повністю розчарований, але тепер я можу чесно і сміливо сказати,
Як і всі мої друзі, я мав піонерський дитинство.
до

Категории

Смотрите также

Новое и интересное