Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Дитина повинна розвиватися в громаді.

Дитина повинна розвиватися в громаді. Цей незворотний правду прийшов на мій батько, коли я був закінчити шостий клас. З якоїсь причини він не розглянув школу, друзі в країні і на дворі для команди, і я, на його думку, просто потрібно піти в справжній піонерський табір принаймні один раз в моєму житті. Важко ігнорувати її батько. Як реальний батько, він просто не мав права позбавити мене від мого першокурсного дитинства.

Остаточне рішення було прийнято – підняти всі зв’язки, а також отримати квиток до «навчального табору», де, на його думку, я повинен був цікавим і цікавим.
Я проведе 28 днів в компанії нових друзів, які я зроблю.
Хочу сказати, що в той час я захоплюю хімію, а не частину, де потрібно було дізнатися формули і поглибити в глибоке значення періодичної системи, виявленої великим автором російської горілки. Моя основна зацікавленість була в практичній частині цієї науки, яка уклала в піротехнічній площині, де щось може бути підірвати або, принаймні, встановити на вогонь. Я думаю, що це багато людей. Мої батьки дізналися про це, звичайно,
У зв'язку з тим, що в середині червня в країні прийшов щасливий батько і гордо оголосив, що питання з табором було вирішено. За його словами, піднімаючи всі і все на ноги, він з великою складністю отримав мені квиток на табір другий зсув. Це не просто табір, він сказав в секреті. Це табір хіміка. Час перед вильотом тушкована безсоння. Я мріяв про багатих хімічними реагентами та новими друзями - лауреатами хімічній олімпіаді.
Здавалося, що попереду мене чекали життєрадісних і гучних запобіжників чистої енергії щасливого дитинства, тому знайомі всім нам від популярного в часі піонерського телевізійного серіалу «Три смішні зсуви».
Нарешті, через два тижні, обладнані червоним валізом і останніми батьківськими настановами, я подумав першокласний автобус з знаком «Кампа Кристал» на вітрове скло. У моїй валізи.
За минулий рік підписано елементи на списку, улюблену цукерку та підписку журналу «Молода техніка» Автобус переїхала і приїхали до кордону Московської області.
Не обдурили. Табір був дійсно хімічним табором. У кожному розумінні слова. Не було хімічного кола (як були всі інші). Ось тільки 20 відсотків піонерів, які відпустять там випадково.
Мусковіти, залізно впали в цей піонерський рай, а решта 80% – діти місцевих жителів, які подають вирок “хімія” на сусідньому хімічній рослині. В цілому, як вони кажуть, вдарив, так вдарив, і, розум, що ви, в бліці.
Не було багато розваг в нашому таборі, але досить одне – трудові війська. Ми поїхали на полях найближчого колгоспу і аміково виконали норму збору в старих канах колорадських банок.
П'ятниці, які розводять цей рік в неймовірних числах. У той же час, у нас була стимуляція: піонер, який зібрав найбільш, був дозволений для освітлення вогню, в якому всі нещастяні люди, які збиралися, згодом безглуздими.
Артхроподи. Я не хочу пам'ятати перед сном. Єдиний вихід в цей безрадний табір був нашим радником Тимур. Він мав два визначних якостей: любов літератури і регулярних відчуттів, трохи нагадує епілепсію. Я повинен сказати, що він не мав їх часто - тільки двічі в пам'яті. У той же час він був збережений нашими першокурсниками Анджеліна за допомогою ложки з пробуреною ручкою, завжди вішуючи навколо шиї Тимур. У першу чергу Анжеліна попросила голову табору замінити її партнера. Весь час відмовляється бос, занурившись в усі часи: «Дякуй вам за те, що саме для вас в цьому ебать-таборі.» Ми, дванадцять років, не турбували всіх, але навпаки, заповнили наше ставлення до радника з певною таємничістю і романтичністю. З любов’ю Тімура літератури були значно складніші речі. Він був.
монопатія. З усіх літератур, він любив лише одну книгу, прочитавши її регулярно, і може відредагувати серце цілими главами. Упевнений, прогрівав душу і той факт, що він був іменем
Роботи червоного командира та пізнішого діда батька російських економічних реформ Ця красива піонерська казка - це так, щоб ввійти в душу нашого лідера, який він вирішив допомогти.
Нарешті зробіть це вірно. Він отримав одну конкретну хіппе. Якщо ви пам'ятаєте, на подвір'ї самотнього діда, Тимуряни змогли ставити розкидані дрова в полуниці таким чином, що дід навіть не робив цього.
Я помітив. Гранпа приємно - і Тимуряни дрібні. Вони робили хорошу роботу і зберігали його впізнато. Згідно з нашими Тимурами, ми повинні повторити цей подвиг.
З-поміж найбільш відчайдушних (головних холіганів), він утворився розвідувальну групу, яка була випущена силою радника з збору колорадського жука і відправленого до найближчих сіл з завданням: знайти підходящого діда і спробувати зв'язатися з ним. Верхнє керівництво табору Тимур у своєму плані вирішили не відродити ще - як пити буде заборонений. Як кажуть, переможців не судять. Гурт повернувся тільки після вечері, втомлений, гордий і злегка пахне пиво. На доповіді у старшій групі лідер серйозно дивився на Тимур, закінчив театральну паузу і сказав: «Це дід.» Тімур радісно рубати руки - він пішов - розповісти.
Згідно з розвідкою, правий дід проживав в сорок-хвилинах ходьби від табору і задовольнить нас на всіх підрахунках. Однак, щоб прийти в прямий контакт з дідами не вдалося (пристойно, дід вже мав).
Повторний досвід спілкування з піонерами нашого табору і коли парламентарська спробувала підходити, відкинувши вагову палицю, він витерв монологу, в якій тільки слова «Це», «Мати» і «Піонеерська».
скраб. Проте, після опитування місцевого населення, було виявлено, що дід був покинутий родичами, які зверталися до міста, живуть окремо і відчайдушно потребує допомоги. Але найцікавіше для нас була вогненна машина.
На подвір'ї діда і вівся, де можна покласти в акуратну кисть.
На наступний день після сніданку Тимур особисто пішов провести розвідувальні роботи на землі до майбутньої операції. Він повернувся на вечерю в штаті екстремальної продуманості. Збір врожаю
У своїх очах він сказав з печаткою в голосі: Не працює. Грандпа буде. Що б він був, він буде. У два години, що кропива з бінокулярними стовбурами, восьмий раз на дворі. І не можна буде відволікати - підозрілий
Болить. Вони зростали там, щоб область знав людей. Ми не маємо шансів, якщо вночі. Ми пішли працювати о 00:30, коли він нарешті був темним, і командира табору пішли працювати.
глухий. Група компаній «Тімур» складається з нашого знаряддя як цілого, так і декількох людей з старшого знаряддя (іран-консультант був друзям з Тимуром). Усього було У повній тиші, причепи до причепа, ми зв’язуємо.
Вони пішли глибоко в нічний ліс, відчуваючи принаймні, як скаути виходять за передню лінію, щоб провести розвідувальні роботи в бою. У нас є половина минулого два. Не було. Очікується.
Через десять хвилин ми входимо в двір і утворили дві ланцюжки.
Правда, мені довелося розірвати замки на воротах і баранах, але це невелике. Ведуна швидко обробляється - в два години. Не вдалося. Всі працювали один і все рушилося плавно. Навіть замки вішали назад на вигляд. У
На початку п'ятого ми всі втомилися, але щасливе укладання на наші броньовані ліжка. Тимур пішов на всі камери і подякував всім. Доброго дня!
Герой - Тимуровик, який зробив непогано і залишився невідомим. Про це читайте у книгах. Це може бути кінець історії, але це насправді історія.
Він мав своє продовження. Наступного дня, вся село пробуджувалася крім бродіння: «S*****, укуси, я вбити тебе!» Після того, як дідусь розказав всю село в кольорах.
про піонери, холодна зима і дрова, без яких він замерзає «до вигоди матері». Сусіди зуміли заспокоїти дідусь в годину і навпіл, перспективних допомогти з вогнем і в цілому допомогти, після чого дід зважився жорсткий.
Я пішов до барна.
Безпосередньо від відкритих воріт на діду виглядають акуратно складені в повній ширині пальці до стелі. Навіть найважчі селяни в країні ніколи не почули половину слів промовив їх дід.
двадцять хвилин. Ну, не міг Тимуровіца знав, що на глибині баранів, які могли б зробити щось інше, що може знадобитися дідусь. Так, вони просто не могли б, і щоб Бог міг.
З ним, бо діду вдалося дістатися до лопаток і іншого обладнання на третій день, інші речі, необхідні в важкому сільському господарстві, побачили світло дня в п'ять днів. Тим не менш, він зумів звільнити мотоцикл від дерев'яної капотності лише через два тижні, перенести залишки дрова з бруса під навісом.
П.С. Ця історія досягла головного табору. Тимур був названий до ковроліну, де він мав третій захоплення, після якого його бос відправив його додому. Його дід відмовився від допомоги, пропонованих піонерами двічі.
Поповнивши вже багату піонерську лексику з багатьма цікавими словами. Я ніколи не провів решту мого зсуву в таборі. Через кілька днів з'явилася амністія у вигляді батьківського дня, і
Я повернулася до моєї матері. У фільмі "Три смішні шипи", я був повністю розчарований, але тепер я можу чесно і сміливо сказати,
Як і всі мої друзі, я мав піонерський дитинство.
до
...