Ефект плащу

З перших вражень – це з серії «Василь Іванович і Петка». У якому Петка скаржалась до свого обов’язкового командира головного болю та діареї... Він видобуває величезну таблетку з деката, зламав її на дві частини, і ручив як до свого приглушення з словами:

до Тут ви йдете, Петті!
Це з вашої голови і це з голови.
І подивіться на мене! - Не змішайте його!

!
Я згоден - гумор тут простий у в'язкості і важкій, як впадок колоди на голову ... але це просто як смертельно. Коли я вперше дізнався про принцип плащів, я відразу пам'ятаю жарт і моє враження від нього.
A placebo є порожнім стовпом. Не містить лікарських або ефективних компонентів у своєму складі певного предмету, який зовні схожий на «реальні», і видається таким чином.
Людина дається препаратом, який виглядає прохолодно, але не містить нічого крім наповнювача, скажеш, крейда. І вона подається як супер-лікування для своєї справи -- новітній, але не широко випущений, експериментальний і т.д. -- він вважає його, приймає його, і він відновлює.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Чому? Тому що в такому випадку (не зовсім правильно) запущений єдиний робочий механізм, який самостійно може змінити стан самої людини. І, за це, не тільки йому, але і його оточення.
Це сила цієї людини, його впевненість і його намір, які також мають «фізичну» підтвердження об'єктом бетонного матеріалу. Хоча це очевидно, що роль цього плащу є тільки символічною. Щоб створити впевненість в досягненні результату.

Це завжди весело, щоб побачити цей трюк, який використовується спеціально підібраними розумними людьми в продажах. Що-небудь, для різних цілей. Продаж приватних будинків не є винятком, або, щоб бути більш точним, продаж і будівництво заміських будинків за кордоном для росіян. Моя тема в один славний проект. Російські люди не пропонують будинків тільки в Сахара тепер... хоча, можливо вже там, я не знаю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чи можна уявити, скільки там, на місяць (не кажучи вже про десь на поверхні Землі), від дійсно корисного і цінного заміського будинку для будівництва, а скільки з плащів? Пропонувати таку річ для людей є шахрайством ... на межі ідіозії, яка цілком очевидно.
Продаємо його, але і купуйте його!

Я не можу чекати, щоб запропонувати котедж на Венері або Марсі.
Я не буду, звичайно. Але це тільки здається мені, що в цьому випадку буде ті, хто на такому плащі знайдуть причину, щоб приклеїти гроші там.

Однак, де тільки зараз гроші не прилипають, якщо вони непотрібні і спокійно спокійно заважають.
І що тільки...
Суїт.

Віктор Гудсон
s-rain.ru/

www.facebook.com/pages/-Goodzone/243621862357616
Громадська фігура:
Бізнесмен, аналітик, громадськість та natman